Şimdi Ara

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist (2013) [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
1
Favori
33.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnan söylediklerinin altına imzamı atarım, çünkü aynı düşüncedeyim. Ama bazı şeyler değişip ve gelişirken, eski sistemi korumak diye bir şey söz konusu olamaz. Ben RE ve SH'den örnek verdim, sen de ayak üstü Thief, BF, Witcher, Skyrim gibi örnekler verdin. Bu örnekler daha arttırılabilir ama bunların hepsi işte o değişime ayak uydurmak, ürünün satılması için yapılan hamleler. Kimse bu kadar para harcadıktan sonra sadece belli bir kesime hitap etmek istemez. Eskiden bu kadar paralar gitmiyordu oyunlara, o yüzden de her oyun bağımsız yapımcıdan çıkmış gibi farklı, etkileyici oluyordu. Fakat günümüzde yapılan yatırımlar, reklamlar uçuk seviyeye ulaştı. Bugün sırf reklama harcanan paralarla film çekiliyor. Şu anda bu adamların belli bir kesime hitap eden oyun hazırlama gibi lükseleri yok. Dolayısı ile adamlar sana iki seçenek sunuyor. Biz stealth ile beraber aksiyonda koyduk, isteyen stealth olarak oynar isteyen aksiyona dalar. Bugün orta okula giden bir çocuk SC oynuyorsa, adamlar hedeflerine ulaştı demektir. Ancak yeni nesil konsollarla beraber oyun maliyetlerinin düşeceği konuşuluyordu, eğer gerçekten öyle bir şey olursa yeni nesilde çok farklı tecrübeler yaşayabiliriz.

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    mevcut nesilde oyunların konsolize edilmesine felan kızıyoruz da yeni nesilde smartphone usulü oyunlar yapmasınlar sakın, beterin beteri valla
  • wildlove kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Bende eski oyunlardan aldığım zevki yeni oyunlarda alamıyor ve oyunların eskisi kadar zor olmadığını
    kafa yormadığını düşünüyorum.Ancak artık buradan dönüş yok ya oyun oynamayı bırakacağız yada oyundan
    zevk almaya bakacağız. Xbox ile genç amerikan tayfası bütün zevksizliğini oyun endüstrisine de bulaştırdı.
    Oyuncuların yaş ortalaması düştükçe oyunlar basitleşti ve çok sattı.Geri kalanlarda çok satanın yolundan gitti.

Saf stealth veya içinde stealth barındıran oyunlar en sevdiğim türdür. MGS,SC,Hitman,Deus Ex,Thief benzeri oyunlardan
    büyük keyif alırım.Yine eski Swat, Rainbow Six , Ghost Recon gibi oyunların tadı hal damağımda.

Ama artık her şey Cod ve Halo önderliğindeki shooter oyunlarda.Bende bu yüzden yeni MGS ve Thief oyunundan çok
    ümitli değilim umarım yanılırım. Artık bu yoldan geri dönüş çok zor...

• Sonuç olarak oyun Cod tarzına dönüşmedi. Yani ikisini oynayan Splinter Cell'in farkını anlar. Koskoca oyunda bir iki patlama sahnesi ve cover falan koyarak sanki bütün oyun böyle ilerliyor v.s yapmaya gerek yok. Fakat serinin en iyi oyunun Chaos Theory olduğunu inkar etmiyorum fakat o da yapay zeka konusunda 100 tane eleştiri aldı. Lamba patlat ilerle mantığı da yok değildi. Bazı yerlerde inanılmaz derecede zorlandım fakat hatırlıyorum bir tane odaya 10 adam yığmıştım kimse de bu personeller nerede demedi. En kolayda küçük çozuklarda oynasın diye en kolay modu yine koyuldu fakat düz sık ilerle modu çekilecek çile değildi.
    Bu oyunda ise onu aşmışlar mesela. Yani cod tarzı kolay modda oynayınca diğer aksiyon seven kitle memnun oluyor, en zor modda cod değil taktik ilerleyince de oyun kendi tarzına dönüyor. Aynı şey Hitman için de söylendi yine konsol bebeleri v.s dendi ama gördü herkes ne olduğunu görünce.
    Sizin zorunuza giden oyunun konsollara da çıkmış olması ve her kesime hitap etmesi ama bu bencillikten başka bir şey değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: 5lgc25005

Splinter Cell serisini pek oynamış birisi değilim ama geçen hafta ilk oyununu oynamıştım oyun sizi gizlenerek gitmekte zorluyor zaten başlarda ilk oyununda gizlenmeden sessizce hedefleri vurmazsanız görev iptal oluyordu.Dün Blackliste başladım oyunu başlarda beğendim ama Sam çok hantal oynanış olarak çok ağır kalıyor eğer eski Splinter Cell oyunlarına hayransanız Blacklist kötü gelecektir birde oyunun sonularına doğru FPS moduna geçince Rainbown Six Vegas oynuyorum zannettim Multiplayerlık bir oyun olmuş

Hantal olsa dagdan tutunarak inemez!Multiplayer 10/8 lik.Kesinlikle 10 numara.Ozellikle Mercy lerin yakin dovusleri.Bizzat mercy iken silah kullanmiyorum.Bicak saplama,spy in belini kirma,celme takip kafasini yere gecirme vs 10 numara olmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtostopcununRehberi -- 10 Eylül 2013; 1:51:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akıl kullanmadan bodoslama çatışan biriysen zevki çıkmayan süper bi oyun:) yeni bitirdim... Ve konu son yıllardaki neredeyse tüm savaş oyunlarında da olduğu gibi 'Kimyasal silah'...

• Oyunda kesik kesik takılmalar yaşıyorum oyun mu sorunlu sizce?
  • Oyunu steam den aldık da şimdi bu uplay puanları ile alınan özel armorları alamıyormuyuz ?
  • directx 10 desteklı mı oyun acaba
  • Bende de vardı crack'i
    değiştirdim düzeldi... Bilgisayar
    bozuldu açılsazdi link vermeye
    çalışırdım:)

• Destekli. Sistem gereksinimlerinde öyle yazıyo...

• quote:

Orijinalden alıntı: firatkrky

Destekli. Sistem gereksinimlerinde öyle yazıyo...

güzel haber teşekkür
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

quote:

güzel haber teşekkür

Crack'e dikkat ama:)

• quote:

quote:

quote:

güzel haber teşekkür

neden oyle dedin ki hocam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

güzel haber teşekkür

Ilk indirdim kendi crack'i donma yaptı sonraki crack kayıt hatası verdi arada bi kaç tanesi çalışmadı ama sonunda doğru crack'i buldum:) ben ilk çıktığı gün indirdiğim için bu hataları almış olabilirim belki şimdi yoktur o hatalar... Ama tek söyleyeceğim söylenenlere aldırma ben bitirdim muhteşem oyun kimi zaman bi yer için çok düşünüyosn ama hakkını verio:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

güzel haber teşekkür

Ilk indirdim kendi crack'i donma yaptı sonraki crack kayıt hatası verdi arada bi kaç tanesi çalışmadı ama sonunda doğru crack'i buldum:) ben ilk çıktığı gün indirdiğim için bu hataları almış olabilirim belki şimdi yoktur o hatalar... Ama tek söyleyeceğim söylenenlere aldırma ben bitirdim muhteşem oyun kimi zaman bi yer için çok düşünüyosn ama hakkını verio:)

Tamam sağol hitmanıda sevmiştim zaten birini öldürmek için düşünüyodum oradada buda aynı tür gibi eminim hoşuma gider

• quote:

Bende de vardı crack'i
    değiştirdim düzeldi... Bilgisayar
    bozuldu açılsazdi link vermeye
    çalışırdım:)

Hangi cracki kullandın hocam?
  • oyunu pre order almıştım hiçbir sorun çıkarmadı benim pcde oyun çok güzel herkese tavsiye ederim orjinal almaya değer bence parasını hakeden bir oyun özellikle multiplayer modları çok süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: furcin

oyunu pre order almıştım hiçbir sorun çıkarmadı benim pcde oyun çok güzel herkese tavsiye ederim orjinal almaya değer bence parasını hakeden bir oyun özellikle multiplayer modları çok süper

Açıkçası senaryo olarak ortalama bir Amerikan filmini yakalayabilmişler ama nedense sanki oyunlarda bir tek grafik gelişiyor. Ha bir de 100 saaat sinematik koyuyorlar. Genel olarak oyun çizgisini bozmasa bile yıllar önce çıkan Chaos'un 1 gram ötesine gidememiş oyun. Bir tek Hitman ileri gidebildi helal olsun adamlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: furcin

oyunu pre order almıştım hiçbir sorun çıkarmadı benim pcde oyun çok güzel herkese tavsiye ederim orjinal almaya değer bence parasını hakeden bir oyun özellikle multiplayer modları çok süper

Nick ne hocam.Bu oglen 4 Turk 4-5 maç yaptik baya zevkliydi :) Yada sen ekle ByNomeNt

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.