Şimdi Ara

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist (2013) [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
1
Favori
33.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Orijinalden alıntı: furcin

oyunu pre order almıştım hiçbir sorun çıkarmadı benim pcde oyun çok güzel herkese tavsiye ederim orjinal almaya değer bence parasını hakeden bir oyun özellikle multiplayer modları çok süper

Açıkçası senaryo olarak ortalama bir Amerikan filmini yakalayabilmişler ama nedense sanki oyunlarda bir tek grafik gelişiyor. Ha bir de 100 saaat sinematik koyuyorlar. Genel olarak oyun çizgisini bozmasa bile yıllar önce çıkan Chaos'un 1 gram ötesine gidememiş oyun. Bir tek Hitman ileri gidebildi helal olsun adamlara

valla hocam singleye bi girdim 5 dakika oynadım çıktım ama güzel geldi bana singlede multiplayer da ayrı bi oyun gibi geldi

• şu görevi oynarken the division havası esti biraz

• nedir bu saçmalıklar arkadaş

sipar almak için Qya basıyorum siperin üstünden atlıyor herifler anında indiriyor
    köpekler peşime takılıyor 4metrelik duvara uçarak geliyorlar

• sadiq i yakaladığımız bölüm ne öyle ya bi türlü geçemedim.
    son görev heralde

e ye bas diyo anlık beliriyo tutturamıyom. balına bir iki kere kaptım bıçağı, bu sefer de e ye bas diyo. basılı mı tutacaz hızlı hızlı mı basacaz anlamadım.
    iki türlü de kesti herif beni

sağlam küfür ettim oyuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 17 Eylül 2013; 18:28:04 >
  • Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist (2013) [ANA KONU]

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist (2013) [ANA KONU]

benzerliğe bakım yaw tıpa tıp aynısı

edit:hatta aynı adam sağ kaşının üzerindeki çizik bile var.

sadiq i ilk görüşümde dalgasına "aha breaking bad daki meksikalı kimyager dediydim
    hakkaten öyleymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 17 Eylül 2013; 19:28:09 >

• Bu oyun olmuş. Diğer splinter cell'lerden farklı ama daha iyi. (Bence)
  • Bende oyun içinde bir süre sonra grafikler saçmalamaya başlıyor. Kaplamalar yeşil karıncalı garip şeylere dönüşüyorlar. Aynı sorunu yaşayan veya konu hakkında fikri olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 dir son bölümü bitiriyorum. Bölüm sonu değerlendirme ekranı çıkıyor ve kazandığım para görünüyor. Sonrasında ekran donuyor ama sesler gelmeye devam ediyor. Sadece ESC tuşu çalışıyor, pause yapabiliyorum gerisi çalışmıyor. Bitmedim diye düşündüm. Uzunca bekledim ve oyun tekrar Sım ekranına geldi, son bölümü bitirmemiş olarak görünüyor. Tekrar oynuyorum yine aynı problem. Karşılaşan oldu mu?
  • adamlar iki türe de uygun güzel bir oyun yapmışlar.
    oyunda saçmalıklar var ama en azından o övülen eski oyunlardaki gibi dibindeki adam seni göremeden geçip gitmiyor,
  • Joy1 nedir arkadaşlar :)
  • Bu oyunda joy tuşu nedir arkadaşlar Allah aşkına ikidebir joy1 joy2 yazıyor tüm tuşlara bastım olmuyor
  • E idi heralde
  • Maalesef o degil egyptian embassy de epey ilerliyorum helikopter geliyor 1 kırmızı 1 mavi fişek yanıyor yanlarına gidiyorum birinde joy1 digerinde joy2 yazıyor her tuşu denedim olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.K

Maalesef o degil egyptian embassy de epey ilerliyorum helikopter geliyor 1 kırmızı 1 mavi fişek yanıyor yanlarına gidiyorum birinde joy1 digerinde joy2 yazıyor her tuşu denedim olmuyor

Mavi fisek oyunu bitirir.Kırmızi fişek devam ettirir.Fişek in yanina git tuşuna e basılı tut.Coopda ise ayni anda e tusuna basili tutmaniz lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtostopcununRehberi -- 21 Eylül 2013; 23:31:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozoo1903

2 dir son bölümü bitiriyorum. Bölüm sonu değerlendirme ekranı çıkıyor ve kazandığım para görünüyor. Sonrasında ekran donuyor ama sesler gelmeye devam ediyor. Sadece ESC tuşu çalışıyor, pause yapabiliyorum gerisi çalışmıyor. Bitmedim diye düşündüm. Uzunca bekledim ve oyun tekrar Sım ekranına geldi, son bölümü bitirmemiş olarak görünüyor. Tekrar oynuyorum yine aynı problem. Karşılaşan oldu mu?

ben .. youtubedan izledim bende son sahneyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.K

Bu oyunda joy tuşu nedir arkadaşlar Allah aşkına ikidebir joy1 joy2 yazıyor tüm tuşlara bastım olmuyor

Joystick takılıysa çıkar paşa :) bende vardı, çıkarttım.
  • azarath34

ekleyebilirsiniz arkadaşlar.
  • oyunu bitirdim

convictiondan sonra biraz daha eski oyunlara yaklaşılmış ama yine de eski oyunlardan uzak.

eksi olarak gördüğüm bir kaç konuyu yazayım
    -sorgulama ve hack leme yok
    -hedefler kolay vuruluyor
    -delirten siper sistemi; bir düşmandan aceleyle kaçmaya çalışırken siper almak istediğinizde falan siper üzerinden falan atlıyor
    -etkişim; kapıyı açacakken ışığı falan açıyor. çok yakalandım bunun yüzünden
    -sam ın sesi ve tipi

puanım 4/5
  • Arkadaşlar oyunu yükledim ama aşşağıdaki hatayı alıyorum.

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist (2013) [ANA KONU]

Ekran kartım Dx11 desteklemiyor en güncel driverları yüklü. Çözümü nedir? yüklemede mi hata yaptım acaba diyorum.

Oyunu yükledim ondan sonra crack yapmadan direk ''blacklist_patch_v1_01'' dosyası vardı crackin içinden onu yükledikten sonra crack yaptım. Oyuna tıkladığımda tekrar bir güncelleme yaptı sonra hep bu hatayı alıyorum.
  • Kimse cevap vermemiş ama sorunu çözdüm arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.