Şimdi Ara

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist (2013) [ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
1
Favori
33.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Amedra

Aldım bakalım;
    Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist (2013) [ANA KONU]

Co-op yapacak varsa haberleşebiliriz.

Yapabiliriz,yalniz ben multi de 55 olduktan sonra biraktim oyunu.Kötü oynayabilirim.En azından Realisticde oynarız :) Uplay den ekle ByNomeNt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende pek iyi sayılmam, biraz alışma evresini atlatmam gerekiyor. Tamamdır ekliyorum şimdi, müsait olduğumuz zaman yaparız birlikte. ^^
  • MP' yi ciddi olarak oynamak isteyen arkadaşlar ekleyebilirler. UPlay: muratayan

Şu an Leaderboards' ta 51. sıradayım. Yani oyunu ciddiye alıyorum ve severek oynuyorum. Eğer benim gibi düşünen ve oynayan arkadaşlar var ise, beraber oynamak isterim. Genel de akşamları online oluyorum.
  • MP oynayacak arkadaşlar halen aranmaktadır.
  • hocam sen xboxdamı oynuyorsun?
  • Hayır PC.
  • bende başladım oyuna.çok beğendim.yalnız Sam Fisher'ın içine 'Assassin's' ruhu kaçmış biraz.duvarlara çok güzel tırmanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeviL's

bende başladım oyuna.çok beğendim.yalnız Sam Fisher'ın içine 'Assassin's' ruhu kaçmış biraz.duvarlara çok güzel tırmanıyor

Ya hocam bişey sorucaktım. 2.bölümde hedefleri işaretlemek için alt tuşuna basın diyor ya sen orayı nasıl geçtin. Yani alt tuşuna basıyorum olmuyor. Yada ben yanlış bişey mi yapıyorumki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxutttt

quote:

bende başladım oyuna.çok beğendim.yalnız Sam Fisher'ın içine 'Assassin's' ruhu kaçmış biraz.duvarlara çok güzel tırmanıyor

Ya hocam bişey sorucaktım. 2.bölümde hedefleri işaretlemek için alt tuşuna basın diyor ya sen orayı nasıl geçtin. Yani alt tuşuna basıyorum olmuyor. Yada ben yanlış bişey mi yapıyorumki?

adamın üzerine gelip her iki adamıda alt tuşuna basarak işaretlicen
  • quote:

quote:

quote:

adamın üzerine gelip her iki adamıda alt tuşuna basarak işaretlicen

Sadece alt tuşuna basarak işaretliyorum dimi? Yani başka bir tuşa basmıcam

• katılıyorum
  • aynen öyle sonrada ortadan kaldır adamları
  • quote:

aynen öyle sonrada ortadan kaldır adamları

Dostum valla yapamadım bir türlü ne gıcık bişeydir bu böyle ya, ilk defa bir oyunda ne yapıcağımı bilmiyorum. Orda alt tuşunu gösteriyor tıklıyorum ama olmuyor hiç hareket dahi edemiyorum. Yanlış yaptığım bişey mi var bilmiyorum ama alt tuşuna basınca olmuyor
  • bende uyuz olmuştum orada.saklandığın yerden silahı düşmanlara doğru tutacaksın.sırayla tutarken alt tuşuna basacaksın.sonrada öldüreceksin.oynanış videolarına bakmanı tavsiye ederim

http://www.youtube.com/watch?v=NqW8O7r1KTw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 18 Şubat 2014; 23:36:34 >
  • quote:

bende uyuz olmuştum orada.saklandığın yerden silahı düşmanlara doğru tutacaksın.sırayla tutarken alt tuşuna basacaksın.sonrada öldüreceksin.oynanış videolarına bakmanı tavsiye ederim

Yok dostum valla kafayı yicem. Bu oyun adamı hasta eder ya. Adamların üzerine geliyorum silahla ama işaretlemiyor lanet olası, ne sinir bir oyundur bu arkadaş ya. Boş yere 22 gb indirdim bide. Acımasam silicem direk yani
  • quote:

bende uyuz olmuştum orada.saklandığın yerden silahı düşmanlara doğru tutacaksın.sırayla tutarken alt tuşuna basacaksın.sonrada öldüreceksin.oynanış videolarına bakmanı tavsiye ederim

Video da adam direk işaretliyor ama ben işaretleyemiyorum
  • hem beleş hem isyan :)
  • quote:

quote:

sol alt tuşuna bastın değilmi,olmadı belgelerde save game dosyalarını yolla ben geçip vereyim sana save dosyasını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 19 Şubat 2014; 18:14:43 >

• quote:

quote:

quote:

sol alt tuşuna bastın değilmi,olmadı belgelerde save game dosyalarını yolla ben geçip vereyim sana save dosyasını

Evet sol alt tuşuna bastım yine olmadı. Neyse dostum sildim zaten oyunu uğraşamam böyle saçma sapan işlerle. Yardımın için sağol...

• rica ederim.sağlık olsun.senin yerinede bitiririm ben
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.