Şimdi Ara

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands [ANA KONU] (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.149
Cevap
32
Favori
54.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hah sonunda pvp modunu test etmek isteyen birini gördüm. Senin yorumun nedir? Oyunun orjinaline göre durum nasıl? Bug var mı? Ben de oynadım ama orjinalini bilmediğimden nasıl bir gelişme ya da kötü bi durum var bilemiyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu en ucuz nereden alabiliriz bilgisi olan yok mu? Kimse ilgilenmiyor mu şu oyunla arkadaş?

• TorukMactoo kullanıcısına yanıt
    forum içi ikinci el alabilirsin en hesaplı o.
  • Hikaye modu eğlenceli ve yeterli mi arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: emreyavuzz61

Hikaye modu eğlenceli ve yeterli mi arkadaşlar?

Tekdüze ilerliyor. Co-op temelli oyun olduğu için tek başına oynarsanız birkaç gün içinde sıkmaya başlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşimle tek ekranda oynarız sarar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: emreyavuzz61

Kardeşimle tek ekranda oynarız sarar mı?

O zaman daha iyi olur tabi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır teşekkür ederim uncharted collection bitince takasla bunu alabilirim.

Bu arada googleden aratıp geldim playstation bölümünde aramaya üşendim. Konsolda oynayacagım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreyavuzz61 -- 27 Eylül 2017; 13:14:3 >
  • Oyunu yeni aldım. Co op oynamak isteyen varsa discord sunucumuzda sesli etkileşimli oynayabiliriz. Genelde akşamları ve haftasonları giriyorum. U play nickim Toruk_Mactoo
  • selam arkadaşlar, bilg upgrade ederken uplay dosyasındaki saveleri almamışım malesef. 4 zorluklu bossları temizlemiştim . Save dosyası bulabileceğim site var mı yada sizde arşivli save ler bulunur mu ? Ayrıca bu saveler çalışır mı acaba ? Yardımcı olacak var mı bikaç sinir araç kaçırma zamanlı yada görünmeden ulaşma gıcık bölümler olmasa baştan başlayacam :) Şu an 1. dlc ye başladım o da güzel tek tabanca drift, uçuş görevli falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zobaa16

selam arkadaşlar, bilg upgrade ederken uplay dosyasındaki saveleri almamışım malesef. 4 zorluklu bossları temizlemiştim . Save dosyası bulabileceğim site var mı yada sizde arşivli save ler bulunur mu ? Ayrıca bu saveler çalışır mı acaba ? Yardımcı olacak var mı bikaç sinir araç kaçırma zamanlı yada görünmeden ulaşma gıcık bölümler olmasa baştan başlayacam :) Şu an 1. dlc ye başladım o da güzel tek tabanca drift, uçuş görevli falan

Bunun zor da olsa bi yöntemi olduğunu u playin sunucularını kandırma gibi bişeyle olabileceğini duymuştum. Siz de u play forumlarında araştırın derim. Burası ölü gibi. Bi yazdık 5 gündür cevaplayan çıkmadı. Neyse oynuyorsanız ben de single a yeni başladım. Ekleyin beraber co op oynayalım "Toruk_Mactoo"

• TorukMactoo kullanıcısına yanıt
    sağol toruk, zamanım olmuyor zaten offline oynuyorum, online olursam aratırım senin knicki. Offline durumda belki başkasının save dosyası olur mu diyecektim save dosyası uplay içindeymiş gitti 60 saat :)20 den fazla boss kızartmıştım. Bakalım dlc leri bitireyim önce gaza gelirsem seasona başlarım. Çok güzel oyun yeni işlemciyle 50 fps high Maşallah çok da iyi oldu
  • Zobaa16 kullanıcısına yanıt
    Benim bahsettiğim de story mod zaten. Gelirsen bekleriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zobaa16

sağol toruk, zamanım olmuyor zaten offline oynuyorum, online olursam aratırım senin knicki. Offline durumda belki başkasının save dosyası olur mu diyecektim save dosyası uplay içindeymiş gitti 60 saat :)20 den fazla boss kızartmıştım. Bakalım dlc leri bitireyim önce gaza gelirsem seasona başlarım. Çok güzel oyun yeni işlemciyle 50 fps high Maşallah çok da iyi oldu

kardeş 4 gün sonra online pvp olucak gelsene sende
  • Sagolun arkadaslar online olabilirsem ulasirim size. Esasinda super zevkli olur bilmiyom konusabiliyoz mu kulaklik,mikrofon. Sen catidaki sniperi zimbala ben susturucu ile 2. Kattaki bissu paketleyim digeri korusun beni 😄

• uzun zamandır oyun oynamıyorum sararmı indirimi oyunu
  • Yuzde doksan sarar hikayesi grafikleri 10 numara belki paldir kuldur giremiyorsun adamlara o biraz alisilmadik gelebilir.drine kaldir isaretle oyuna alisinca operasyonlar super.arac kacirma ve farkedilmeden gitme gorevleri bazen sıkabilir ama benim gibi uzun zaman witcher 3 oynamis biri bile seviyorsa bence deger dlc ler de iyi gibi rpg hastasi olarak ben tuttum oyunu shadow of war bekliyosan o ayri 😄

• araç sürüş fiziği halen aynı mı?
  • Araç olarak zaten helikopter kullanmak çok zevkli ve işini kolaylaştırıyorken normal araca ihtiyaç duymuyorsun.

• Benim en çok merak ettiğim konu story modunda o kadar kastırıp ekipman topladığımız silahımızı hatta damage ini özel olarak ekstralarla yükselttiğimiz silahları pvp modunda kullanabilecek miyiz? Yoksa herkesin standart damage i olan silahları mı olacak? Mesela ben mk17 silahını 8 kez tier one modu yardımıyla upgrade ettim damage i resmen sniper silahlarını geçti. Bu durumda PvP de karşıma kim çıkarsa uçar :) acaba kullanabilecek miyiz ?

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.