< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands [ANA KONU] (58. sayfa)
-
-
Tebrik ederim dostum.
Hayatimin zirve oyunu diyebilirim bunun icin.
Ciktiginda saatlerce 4k 27` monitorumde hayranlikla Grafiklerine bakakaliyor, fotolar cekiyordum
Simdi 3 yasinda oglum aksamlari bana gelip
Baba hadi motor surelim diyo ve Wildlands in dogal ortaminda kendisi controller i alip motosiklet kullaniyor :)
-
Benim de hayatımın zirve oyunlarından biriydi bir dönem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunun güncel sürümünü bilen var mı? En son 1.30 (4792145) diye hatırlıyorum
-
700 küsür bişeydi unuttum ama hala performans sorunları var oynanmıyor oyun.
-
Breakpoint ile bu oyun arasında kaldım, hangisini tavsiye edersiniz? Wildlands daha çok seviliyor gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4070ti ile bile kasıyo oyun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gizlilik, ekipman ve teçhizat çeşitliliği, devasa bir harita, tatmin edici grafikler oyunun artıları kabul. Optimizasyon problemleri zaten Ubisoft oyunlarından aşina olduğumuz bir şey. Bunu görmezden gelsek bile hikayenin ilerleyişi bir noktadan sonra kabak tadı veriyor. 27 saat devirdim. Yan görevleri de yaparak ilerledim ve 5. bölgeden sonra oyunu sildim. Online tarafı için alınır ama hikaye için alınacak bir oyun olduğunu düşünmüyorum.
-
Achievements Added to Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands
steamcommunity.comSteam :: Tom Clancy's Ghost Recon® Wildlands :: Achievements Added to Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlandshttps://steamcommunity.com/games/460930/announcements/detail/520825731534553773Steam başarımları eklendi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X