Şimdi Ara

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands [ANA KONU] (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.149
Cevap
32
Favori
54.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Oliver-Queen

quote:

Orijinalden alıntı: ekoko54

Korsan indirdim sürüm 1.6.0 diyor ama acayip optimizasyon sorunu var 1070 ile bile sorun yaşıyorum var mı deneyen yada çözüm önerisini olan

Oyun içi v-synci kapat nvidia denetim panelinden aç v-synci,fullscreeni borderless yap fps limit de 60 yap hocam,sonucu yazarsan sevinirim.

Malesef hocam ya 55 60 arası hep kartta gtx 1070 yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benden size öneri oyuna hiç başlamadan önce bi helikopter veya uçak bulun haritayı komple gezin fast traveller açılacak daha sonra işiniz çok rahat olur ama önce skillerden paraşütü açmayı unutmayın

• barbarbeku B kullanıcısına yanıt
    füzeyi yersiniz diyorsun paraşüt şart :)
    Dediğin çok mantıklı.
  • Zobaa16 kullanıcısına yanıt
    Aynen

• yok mu arkadaşlar bu oyunu co op oynamak isteyen yaşım 28 discord var ciddi bir şekilde oynarım yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: barbarbeku

Arkadaşlar benden size öneri oyuna hiç başlamadan önce bi helikopter veya uçak bulun haritayı komple gezin fast traveller açılacak daha sonra işiniz çok rahat olur ama önce skillerden paraşütü açmayı unutmayın

Traveller açık bende tıklıyorum haritada sadece işaretliyor. Nasıl yapıcaz hızlı traavel olayını ?
  • kara344 kullanıcısına yanıt
    ev işaretini bulup basılı tutacaksınız..gamepad A ya basılı tutacaksınız. Tabi haritada portal yani ev simgesi açılmalı. Arkadaşın dediği gibi uçarken açılır o bölge.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zobaa16

ev işaretini bulup basılı tutacaksınız..gamepad A ya basılı tutacaksınız. Tabi haritada portal yani ev simgesi açılmalı. Arkadaşın dediği gibi uçarken açılır o bölge.

Ben bilgisardan oynuyorum ev simgesine hangi tuşa basacağım ? Mesela bir bölgeyi tamamen açsam yeterli mi fast travel için ? Cevap için teşekkürler :)
  • kara344 kullanıcısına yanıt
    Kardeş haritada ev simgeleri var onun bulunduğu yeri açman lazım sonra üstüne tutunca yazar zaten ben ps4 te oynuyom x e basılı tut diyor pc de hangi tuştur bilmiyorum ama üstüne tutunca yazar

• https://www.youtube.com/watch?v=gHmpHH_eMwQ oyun hiç açılmıyor videodaki gib ne yapmam gerek bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: barbarbeku

Kardeş haritada ev simgeleri var onun bulunduğu yeri açman lazım sonra üstüne tutunca yazar zaten ben ps4 te oynuyom x e basılı tut diyor pc de hangi tuştur bilmiyorum ama üstüne tutunca yazar

Tamam halletim, mauseden sağ tıklamaya basılı tutunca oldu :)
  • Oyun çok güzel de şöyle saçma bir şey var. Göreve giderken yol üzerinde Unidad üssü veya kartel üssüne denk geliyorum, ele geçiriyorum temizliyorum herkesi hatta rebel da çağırıyorum ama oyundan çıkıp tekrar girdiğimde veya başka bir yerde ölüp tekrar başladığımda her şey başa dönüyor. Sanki oraya hiç gitmemişim gibi. Ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum acaba? O kadar uğraşıyorum sonuç sıfır.

• Arkadaşlar ne zaman online modda oynamak istesem bu hatayı alıyorum, yardımcı olabilir misiniz? Gta 5 ve Bf4 de oynuyorum fakat onlarda herhangi bir sıkıntı yok.
  • Kardeş bu hep böyle olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Aisreomdine

Gtx960 ile low ayarlarda bile kasma yaşıyorum.Gta v ve Witcher 3'ü hemen hemen ultra'da 40+fps ile oynadım.Çıkış yılları farklı ama bu kadar da olmamalı.Gerçi Ubisoft'un yaptığı oyundan ne beklenir ki ? Sürekli optimizasyon problemi.

oyunu ilk açtığımda bende 960m ile low da kasma yaşıyordum sonra nvidia denetim masasından optimize ettim oyuna girdim ayarları en düşüğe almış fps 55 felan veriyordu. medium a yükselttim ayarları, 35 fps civarında oynuyorum
  • yok mu arkdaşlar bu oyunu co op oynamak isteyen discord olsun operasyon yapma kafasında olsun yeter
  • Asıl düşmana ulaşmak için diğer yan düşmanları öldürme mantığı AC Syndicate'ten aktarmışlar,orda da suikast ekranında asıl düşman ve oklar ile gösterilen onunla bağlantılı diğer düşmanlar vardı.Ve lanet olsun ki onda da öldür öldür bitmiyordu.AC'yi hala bitirmeye çalışıyorum ve hala iki düşman var asıl düşmana erişmem için,sıkmaya başladı artık bu durum.
    Ghost Recon'da ise iyicene abartmışlar bu olayı,ac de düşmanları bulmak ve temizlemek için en azından farklı farklı yollar ve görevler vardı.Kimisinde düşman bankacı,kimisinde bir doktordu.Bunda ise hep aynı şeyler sürekli ve sürekli yeniden tekrar ediyor.

Ben sıkıldım ve artık oynamıyorum Ghost Recon'u.
  • arkadaşlar oyuna 21 inde pvp modu gelcek 4vs4 ekip olmak çok önemli ekip olmak isteyenler yazsın
  • her ne kadar görevler kendini tekrarlıyor gibi gözüksede wildlands iyi bir oyun.ubi başarısını eski oyunlarının aksine bu seriyide yansıtmış.Dlc olarak fallen ghost gerçekten çok iyi.eklenen yeni özellikler jammer elite sniper gibi çok farklı bir duruma getiriyor oyunu.fakat narco road dlcsi tam aksine aceleye gelmiş sanırım çok kötü bir dlc
  • Konuyu biraz hortlatalım. Kimseden ses seda çıkmıyor. Oyunun şun (21-25 etlül) arasında açık beta dlc si olan pvp ghost war dlc sini indirip test ettim. İnanılmaz güzeldi. Bizim Türk oyunculardan forumdaşlardan hiçbir ses seda göremedim. Geldim buraya bişeyler yazayım dedim. Özellikle pvp kısmını satın almak istiyorum. Ama bu bir dlc ise oyunu ekstra mı alıyoruz? Alan var mı? Fikri olan var mı? Bir arkadaş da ghost Recon Wildlans Ghost War Open Beta yı indirip test etmedi mi? Orjinaline göre sorunu var mı? Bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.