Bildirim
Tolga Ciğerci
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ne yapacak transfer yapıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
jem karacan vol2
edit: daha iyisiymiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 18 Eylül 2016; 14:51:10 >_____________________________ -
Yabancı sınırını aştığımız için leiva yerine alıyormuşuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ilk 11 de oynayacak 11 yerli hedefi var galiba yönetimin _____________________________ "And here's Messi....away from two, three, four....wonderful, wonderful, wonderful...How good is he?! A mere supernatural goal from Lionel Messi! He has wriggled and tiptoed his way to the gates of Wembley Stadium. He is just brilliant. Best player in the world."
-
Bayağı iyi bir oyuncu umarım alırız _____________________________ -
leiva ile birlikte gelirse güzel leiva yerine gelirse rezalet bir transfer olur. _____________________________ +CPU: AMD Ryzen 5 2600 4.0 GHz and Sycthe Mugen 5 +GPU: MSI RTX 2060 Ventus 6GB +Motherboard: MSI B450M PRO-M2 V2 +RAM: XPG Spectrix D41 RGB 16GB DDR4 3000 MHz +SSD: XPG SX6000 Pro 512GB M.2 SSD I James Donkey 480GB SATA SSD
+Case: Sharkoon REV200 A-RGB +PSU: Cooler Master MasterWatt Lite 600W 80+ +Monitor: AOC CQ32G1 QHD 31.5" 144Hz 1ms +Keyboard: GamePower Ogre RGB +Mause: GamePower Sendo +Gamepad: MSI Force GC30 +Headset: GamePower Magnus V2 -
Allah'im sabır ver. Yabancı sınırlamasi yok hala yatmaya oynayan tembel Türkleri transfer ediyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gaassaray değil Galatasaray! -
jem karacan v2 diyorum bende..
not:hiç bir transferi kötülemişliğim vb yoktur. ama istatistikleri su an da öyle diyor..Pek iyi değil
edit:adam istatistik falan bırakmadı(en büyük şüphemde 2 senedir cok az maca cıkmasıydı),almanya liginde sırıtmayan oyuncu bizde ortalıgı kavuruyor,helal olsun cocuga
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi llAkabell -- 4 Ekim 2016; 16:40:10 >_____________________________ -
Aranızda Allah'ın bir sevgili kulu varsa, dua etsin de şu transfer yatsın.
Adam 5 senede 70 maça çıkmamış. Bir de 2 m euro istiyormuş.
Bu adi dursun hamzadan daha yerli sevici çıktı .. Rezalet
Ya beyler vallahi artik üzülüyorum sizin adınıza. Muhtemelen Türk futbol tarihinde gelmiş geçmiş en kötü yönetim bu yönetimdir. İlhan Cavcav yonetimini bile geçtiler o derece.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ… -
Allah bin belanı versin dursun.Sinirden duvarı yumrukluyorum.Ulan gidip şunun otellerini ateşe verelim.Bazı ahlaksız herifler GALATASARAYIMIZIN parasını yiyiyor ve biz izliyoruz. _____________________________ ” Şeytanın yapmış olduğu en büyük hile, tüm dünyaya yaşamadığına inandırmaktır. ” -
yeni barış özbek hayırlı olsun.
allah belani versin dursun.
quote:
Orijinalden alıntı: DaldanSarkanElma
Ya beyler vallahi artik üzülüyorum sizin adınıza. Muhtemelen Türk futbol tarihinde gelmiş geçmiş en kötü yönetim bu yönetimdir. İlhan Cavcav yonetimini bile geçtiler o derece.
Gençlerbirliği ligin tek borçsuz kulübü. Böyle kötü yönetime can kurban.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu adam dos değil sanırım Cemali'yi gönderecekler o yüzden yerine alınıyor. Son gidenlerle os yedeği azaldı tahminim cemali gidici.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Şampiyon Cimbom Yazdıracağız! -
Jem Karacandan farkı yok. Rezıllık... Serdar da Tolga da Eren de yonetımın enayılıgıdır
Edit: Tolga konusunda yanılmışım fakat Eren ile Serdar konusunda fikrim aynı inş Tolga gibi yanıltırlar beni.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RAUL -- 3 Ekim 2016; 19:02:10 >
Geçen sezon berlin maçlarının çoğunu izlemiştim Tolga iyi denilebilecek sezon geçirdi. Hırslı mücadeleci bi oyuncu Jpk ile kıyaslamak haksızlık olur. Uygun bonservis ve sözleşme ile iyi bi transfer olabilir. _____________________________ 
-
Galatasaray'ın parasını yiyen yerli menajerleri (t)
https://www.youtube.com/watch?v=GEk-z7G1wPo_____________________________
Benzer içerikler
- satılan bilet sayısı öğrenme
- ultraslan üyelik ücreti
- meşale nereden alınır
- sezen aksu hangi takımlı
- ultraslan hangi tribünde
- messi ronaldo satranç
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt