|
Togg T10F ön siparişe açıldı: İşte Togg T10F fiyat listesi

-
-
Yerli ve halk arabası, yersen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ \( •_•)_† -
Çok şükür bunuda ucuza alamayacagız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ BU ATEŞ ÜFLEYEREK SÖNMEZ -
Bu fiyatlar şaka mı? T10X ile aynı fiyata çıkacaksa aylarca insanları niye beklettiniz uygun fiyatlı Togg geliyor diye? Şu koşullarda satması mümkün değil. Hem tüketiciye hem de emeklerinize yazık ettiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SequentiaL -- 15 Eylül 2025; 10:27:05 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Almanya'da ne kadar önemli olan o sonuçta yerli araç yerli insana daha pahalı olamaz sonuçta dimiiii 🤣🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Es mejor caminar solo que con una multitud en la dirección equivocada. -
😅😅😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Şakadır umarım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Gideceğiniz yeri bilmiyorsanız, vardığınız yerin önemi yoktur.
P.Drucker -
ama hani diğerinden 200 bin ucuz olacağıdı hebele hübele
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 15 Eylül 2025; 10:17:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Fiat 500 3K 1.2 Pop Rock Siyahı
Ssangyong XLV 1.6 AT Diesel LACİ -
Yerli ve milli bu fiyata. Acaba oy verenler rahatsız mı çok merak ettim, gerçi onların her zaman bir bahanesi var ama cidden merak ettim şimdi ne diyecekler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vallahi değmez 1920 en kısa menzilli birde yerli olacak bu paraya daha iyi araçlar var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Giriş fiyatı olması gerekenden 300 bin TL daha yüksek olmuş. Alan hayrını görsün.
-
Valla şakadır heralde 1.7 olması lazım Max
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Şu Togg'a düşman olan şu fiyat olsun yok satarız diyen grubu çok merak ediyorum nasıl kandırıyorlar bunca ekibi.Bu ne ya şimdi nasıl bir fiyatlandırma.Nasıl alsın vayandaş bunu rakiplerle aynı fiyata satıp nasıl yerli milli vurgusu yapıyorsun Yazık etmişler gerçekten
Her şey çok iyi ama önce şu servisleri düzeltin samimiyetle söylüyorum tok kullanıcıları servise düşmekten korkuyor arabayı almak bir şey değil öyle ya da böyle alınır ama servise düştün mü yandın ne olursunuz şu servis işini ayarlayın
Fiyatlar yüksek. C-sedan olarak konumlandırdığın aracı C-suv olarak konumlandırdığın aracınla aynı paraya satmak piyasa açısından çok fizibil olmaz.
En full u max 2 milyon olması lazımdı. İyi bir krediyle çok satabilirdi aslında.
Çok pahalı bu fiyatlar ile olmaz Almanya'da elin almani hans'a bizden daha ucuza satıyor
Almanya’dan daha pahalı aktroller gelmeden kaçar ben
Halkın arabasıydı hani ?
Halkın arabası şahinler, cilolar, meganeler, fluenceler, albealar, linealar, egealar
Bu fiyatta halkın arabası olmaz anca zenginin arabası olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben elendim. Alan hayrını görsün.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Yerli ve halk arabası, yersen
|
Bu fiyatlar şaka mı? T10X ile aynı fiyata çıkacaksa aylarca insanları niye beklettiniz uygun fiyatlı Togg geliyor diye? Şu koşullarda satması mümkün değil. Hem tüketiciye hem de emeklerinize yazık ettiniz.
|
Fiyatlar yüksek. C-sedan olarak konumlandırdığın aracı C-suv olarak konumlandırdığın aracınla aynı paraya satmak piyasa açısından çok fizibil olmaz.
|
Çok şükür bunuda ucuza alamayacagız
|
Şu Togg'a düşman olan şu fiyat olsun yok satarız diyen grubu çok merak ediyorum nasıl kandırıyorlar bunca ekibi.Bu ne ya şimdi nasıl bir fiyatlandırma.Nasıl alsın vayandaş bunu rakiplerle aynı fiyata satıp nasıl yerli milli vurgusu yapıyorsun Yazık etmişler gerçekten
|
Bu çöpün full+full versiyonuna 3.248.000 istemek nasıl bir kafa gerçekten?
|
Togg ne yazık ki Türkiyenin aracı olamadı akpnin seçim için kullanması yüzünden birçok kişi yanına bile yaklaşmadı dı bu fiyatlarla da işi zor gözüküyor
|
Kendi milletine düşman bir ülke görülmemiştir alamıyoruz abi alamıyoruzzzzz milleti bunca sene uyuttular yerli araba diye halkın sadece belli bir kesimine hitap ediyor zenginler zaten togg almaz bırakın millet aldın orta alt kısım oda yok oyda yok hadi bakalım
|
Maalesef TOGG alınmaz. Alanında parası çoktur, başka hesap kitap peşindedir. Bir dönem TOGG dan başka alternatif yok derken. f/p olarak en mantıklı araç diyordum. Ama son aylarda yapılan herşey ve bu fiyatlar ile artık TOGG bize mantıklı gelmez. savunulacak tarafı kalmamıştır. Alternatiflerimizin arasında dahi olmaması için herşey yapıldı, listeden çıkartmak zorundayız sevgili TOGG'umuzu . son ümidimiz T10F idi ama onuda hayalini çaldılar. Elektrikli araçlara teşvik de kalmadı, f/p da kalmadı. alınası araçta kalmadı. Alana bi lafımız yok , bizim bütçemize, bizim kriterlerimize uymuyor maalesef. SUV sevmeyen ben gibiler uzun zamandır bekliyordu. Hatta son ÖTV düzenlemesini bile meclis tatile çıkmadan çıkartınca bile umudumu kaybetmedim, dedim uygun olur vs. 200bin TL sıfır faizli krediyi vermese ne olur . Bari onu düzenle. Kredi fahiş biz halka uymaz. Paketleri , hazır fiyatla konulanlarda dahi bir hinlik var. Paket ekledikçe ötv , vergi , almaman için herşey üstüste getirilmiş. Yurt dışında satarlar , biz halka hitap etmiyecek bu şekilde. Polemik değil kendi düşüncelerim. o sebeble boşuna sataşmayın, saldırmayın. cevap vs yazmanıza gerek yok. Kendimce alamam onun derdindeyim. Savunamıyorum almam için artı birşey bulamıyorum bu şartlarda. Defteri kapattık, NOKTA. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X