Şimdi Ara

Togg T10F'in tüm donanım özellikleri açıklandı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
4.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Togg T10F'in tüm donanım özellikleri açıklandı!
    Yerli otomobil Togg T10F’in lansmanı IAA Mobility 2025 Fuarı’nda yapıldı. Lansmanın ardından Togg T10F’in kataloğu paylaşıldı ve aracın tüm özellikleri belli oldu. Togg T10F teknik özellikleri neler? Togg T10F donanım özellikleri neler? Tüm soruların yanıtı haberimizde.



    Togg T10F ne zaman satışa çıkacak?



    Togg T10F, 15 Eylül’de Türkiye’de, 29 Eylül’de Avrupa’da ön siparişe açılacak. Aracın fiyatı bu tarihte belli olacak.



    Togg T10F'in tüm donanım özellikleri açıklandı!



    Togg T10F menzili ve batarya kapasitesi



    T10F’in V1 standart menzil versiyonunda 52,4 kWh kapasiteli batarya, uzun menzil versiyonlarında ise 88,5 kWh bataryaya yer veriliyor. WLTP verilerine göre V1 Standart Menzil 335 km, V1 Uzun Menzil 623 km, V2 Uzun Menzil 610 km, V2 AWD ise 523 km menzil sunuyor.  V1 Uzun Menzil’in 19” jantlı versiyonunda WLTP şehir içi menzili 786 km olarak belirtiliyor.



    Togg T10F’in tüm versiyonlarında 180 kW hızlı şarj özelliği mevcut. 28 dakikada %20’den %80’e kadar şarj olabiliyor. AC’de ise 11 kW hızında şarj ediyor.



    Togg T10F performans özellikleri



    Togg T10F'in tüm donanım özellikleri açıklandı!
    Togg T10F’in tek motorlu versiyonu 160 kW, çift motorlu versiyonu 320 kW güç üretiyor. Tek motorlu versiyonda 350 Nm tork, çift motorlu versiyonda 700 Nm tork değerini görüyoruz. 0-100 km/h hızlanma süresi ise V2 AWD için 4,1 saniye iken V2 Uzun Menzil için 7,5 saniye.



    Ayrıca Bkz.Elektrikli araçlarda menzil aldatmacası: WLTP nedir? TEH ve TEL farkı ne?



    Araçta 505 litre bagaja yer verilmiş. Koltuklar yatırıldığında 1.350 litreye kapasite elde ediliyor. Önde ve arkada hava soğutmalı diskler kullanılıyor. Önde MacPherson süspansiyon, arkada ise çok noktalı bağımsız süspansiyon bulunuyor.



    Togg T10F'in tüm donanım özellikleri açıklandı!



    Renk seçenekleri



    Togg T10F'in tüm donanım özellikleri açıklandı!




    • Mardin (Mavi)

    • Urla (Yeşil)

    • Gemlik (Lacivert)

    • Oltu (Siyah)

    • Kula (Gri)



    Togg T10F donanım seçenekleri



    Togg’un ilk sedan modeli Togg T10F’te dört farklı paket seçeneği bulunacak:




    • V1 Standart Menzil

    • V1 Uzun Menzil

    • V2 Uzun Menzil

    • V2 AWD (Çift Motorlu)



    Bunlara ek olarak “Teknoloji ve Konfor Paketi”, “Kış Paketi”, “Akıllı Destek Paketi” ve "Meridian Ses Sistemi" adında dört ayrı ek paket seçeneği sunuluyor.



    Togg T10F güvenlik konusunda iddialı!



    Togg’un tüm paketlerinde 7 adet hava yastığı (ön, yan, perde ve ön orta hava yastıkları), trafik işareti algılama sistemiyle birlikte çalışan dur-kalk fonksiyonlu akıllı adaptif hız sabitleyici ve akıllı şerit takip sistemi, şeritten ayrılma ikazı, kör nokta asistanı, sürücü dikkat asistanı, acil durum freni gibi özellikler standart olarak sunuluyor. V2’de çevre görüş kamerası, gelişmiş elektronik denge kontrolü gibi özellikler ekleniyor. V2 sahipleri opsiyonel olarak otomatik park asistanını özelliğini alabiliyor.



    T10F, EuroNCAP'ten 5 yıldız almayı başardı. Yetişkin yolcu korumasında 100 üzerinden 95 puan alarak güvenlik konusundaki iddasını kanıtladı. 2025 yılında yapılan testlerde yetişkin yolcu korumasında en güvenli 2’inci araç konumuna yerleşti. Listenin birinci sırasında Firefly isimli model, üçüncü sırada ise Togg T10X yer alıyor.



    Togg T10F V1 donanım özellikleri



    Togg T10F'in tüm donanım özellikleri açıklandı!
    T10F V1’de 18” jant, kumaş koltuk, çift bölgeli otomatik klima, soğutma özellikli ön kol dayama, geri görüş kamerası, 12” dijital gösterge ekranı, 29” multimedya ekranı, 8” dokunmatik kontrol ekranı, 6 hoparlör, anahtarsız çalıştırma, yağmur sensörü, far sensörü, sis farı, karartmalı arka camlar standart olarak geliyor.



    V1 müşterileri “Teknoloji ve Konfor Paketi” satın alarak V1’deki özelliklere ek olarak anahtarsız giriş, dijital anahtar ön hazırlığı, karartmalı arka camlar, otomatik kararan dikiz aynası ve ambiyans aydınlatma özelliklerine sahip olabiliyor.



    Togg T10F V2 donanım özellikleri



    T10F V2’de V1’deki özelliklere ek olarak 19” jant, kumaş-vegan deri koltuk, 360 derece çevre görüş kamerası, anahtarsız giriş, elektrikli hafızalı koltuk, ön koltuk ısıtma, otomatik kararan iç dikiz aynası, ambiyans aydınlatma, karartmalı arka camlar, elektrikli otomatik açılır kapanır bagaj kapağı ve kablosuz telefon şarjı özellikleri ekleniyor.



    V2 müşterilerine sunulan “Kış Paketi” ile aracınıza ısıtmalı ön cam, ısıtmalı arka koltuk ve ısıtmalı direksiyon özelliği kazandırabiliyorsunuz. “Akıllı Destek Paketi” ise çocuk tespit sistemi ve otomatik park asistanı özellikleri getiriyor. “Meridian Premium Ses Sistemi” ise 12 tane hoparlör ile 470 Watt’lık ses kapasitesi sunuyor.



    Togg T10F ölçüleri



    Togg T10F'in tüm donanım özellikleri açıklandı!





    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
     Togg T10F lansmanı yapıldı: Türkiye ve Avrupa satış tarihi açıklandı
     Togg T10F lansmanı yapıldı: Türkiye ve Avrupa satış tarihi açıklandı
     Togg T10F lansmanı yapıldı: Türkiye ve Avrupa satış tarihi açıklandı
     Togg T10F lansmanı yapıldı: Türkiye ve Avrupa satış tarihi açıklandı
     Togg T10F lansmanı yapıldı: Türkiye ve Avrupa satış tarihi açıklandı
     Togg T10F lansmanı yapıldı: Türkiye ve Avrupa satış tarihi açıklandı
     Togg T10F lansmanı yapıldı: Türkiye ve Avrupa satış tarihi açıklandı
     Togg T10F lansmanı yapıldı: Türkiye ve Avrupa satış tarihi açıklandı
     Togg T10F lansmanı yapıldı: Türkiye ve Avrupa satış tarihi açıklandı
     Togg T10F lansmanı yapıldı: Türkiye ve Avrupa satış tarihi açıklandı
     Togg T10F lansmanı yapıldı: Türkiye ve Avrupa satış tarihi açıklandı



    Kaynak:https://trumore-cdn.togg.cloud/ToggT10FKatalog.pdf







  • Şarj olayı evinden doldurmadıkça aşırı mantıksız. Dışarda DC şarj ortalama 1kWh = 10 TL

    T10F verileri 17kw 100km yani 100 km de 170 TL yani 1km = 1.7 TL

    Diğer elektrikli araçlar Tesla vs hepsi buna benzer bir tüketimi olduğunu biliyorum.

    Şimdi bu konuya bu yazılır mı diyeceksiniz ama benim 2010 model 1.4 100 HP aracımda ortalama 7 litre LPG yakıyor. Litresi 26 TL x7 = 182 TL yani kilometrede 1.82 TL hadi 2 Lira diyelim düz.

    Eski yeni güvenlik konfor bakım maliyeti vs vs vs hiç bir şeyi dahil etmeden tüketim açısından bakalım.

    Nerde bunun avantajı

    Ortalama 5 litre benzin tüketen yeni 2024-2025 bir çok model var bu fiyat bandında ki ortalama 2 milyonu geçeceğini düşünüyorum.

    Gerçekten ne anlamı kaldı elektriğin

    Evden AC şarj olayına gelirsek 240w sınırını geçeceğin için sürekli evden şarj ettiğinde ortama kW başına 4 TL

    17x4 68 TL 100 km de 1 km de 0.68 kuruş olur böyle olursa kesinlikle mantıklı. Elektrikli araç alınabilir. Ama DC şarj istasyonların sürekli doldur bekle planla rotanı ona göre yap vs vs

    Gerçekten hem zaman hem maliyet açısından mantıklı gelmiyor
    İstese 1000 HP olsun fark eder mi tüketim konusu için yazdım özellikle belirttim diğer detayları dikkate alma diye. Saçma salak olan senin o fındık kadar beynin. Şarj istasyonun kablosunu da münasip bir yerine sokarsın beynine anca elektrik gelir.

    Evimizin 3. Aracı Model Y Standard Range

    Market ve şehir içi arabasından başka bir şey olmadı olamıyor da bunu anlatmaya çalıştım

    Valla kusura bakmayın ama bu yorumlara kızamıyorum. Bir araç siyasette kullanılırsa bu sonuçlar kaçınılmazdır. Ülkede bir kutuplaşma var ve bu araç zamaninda secimlerde bakanlara verilip propaganda aracı olarak kullandı. Şimdi sen iktidarı desteklemeyen kişiden buna ön yargıyla yaklaşmamasini bekleyemezsin. Bu bakanlar secimden sonra audi, bmw, Mercedes vs araclarina geri döndü. Hatta bazilari o kadar audi sevdalisi ki gorevi bittiği halde hepimizin parasıyla alinan araca çökecek kadarda yüzsüz. (Bakınız Vahit Kirişçi Audi A8L) Sahsi olarak ben bu araca iktidar nedeniyle guvenmiyorum. Araçla ilgili ilk çıktığında çok yalan dolan yapıldı. Madem o kadar iyidi bakanlar niye bıraktı aracı. Yerlilik oraniyla alakali bile yalan bilgiler verildi sonrada yerlilik oranı yüzde 70 lerin üstüne çıktı ama bu araç ilk çıktığında yuzde 48 lerdeydi. Bayon yuzde 70 lerde.

  • V2L Nerde ? downgrade yemiş yine

  • Egea, focus ve ds9 havalarını birleştirmiş tasarımı gerçekten güzel. Lakin Avrupa'dan daha pahalıya satıldığı ve hükümet propagandası olmaktan kurtulamadığı sürece ülkenin yarısı asla ilgi göstermeyecek bu net

  • beyaz renk yok mu? elektrikli bir araçta bence mutlaka olmalı. ben şahsen hiç sevmediğim halde beyaz alırdım elektrikli aracı. çünkü her bir watt'ın değeri var menzilde. :)

  • Sevindiric haber



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burhi23 -- 8 Eylül 2025; 18:47:43 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bütçesi olup alana hayırlı olsun.

  • 177kmh son hız şaka mı

  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok güzelsin be

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • 177 hız gayet yeterli, otobanda yarış yapmayacaksanız tabi.
    daha hızlı şarj olduğu zaman daha alınabilir olacak.

  • Elektrikli egea

    _____________________________
    2025 Volkswagen TAYRON Elegance
  • V2 AWD 320 kW okkalı bir vergi çıkacak anlaşılan

  • togg seven biri değilim ama kağıt üzerinde özellikleri güzel olmuş aracın ama önemli olan fiyat konusu ne olacak

    _____________________________
  • 1 milyon 500 bin aşağısı hayal gibi %25 ÖTV + %20 KDV cart curt

  • Menzil biraz daha artabilirdi.

    _____________________________
  • zaomss kullanıcısına yanıt
    Şaka tabi yarış mı yapacaksınız ? Büyüyün diyeceğim de büyüyemezsiniz bu kafayla

  • 335 km menzil mi olur kimse yüzüne bakmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaomss kullanıcısına yanıt

    Benzinli araçta 177km'ye ulaşman 5dk sürer, elektrikli arabanın gaz tepkimesi atiktir.


    177km/s maksimum hız ile çok BMW'nin canını yakarsın kalkışta.

    _____________________________
  • En ucuzu 1.899.000TL oda belki. uzun menzilliler en az 2.500.000TL başlar.

  • AC şarj hızı neden düşmüş, 22 kW destek verdi T10X'te.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________


    || Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

    ''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''
  • 335 mi menzil ? Gercek menzil 250 desek üstüne ısı pompası da olmazsa vay ki ne vay

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
    ...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.