Şimdi Ara

Togg ne oldu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
0
Favori
8.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

6 ay oldu hiçbir gelişme yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gizlilik konusuna katılıyorum ve hatta ekliyorum, fabrikayı da görünmez boyayla boyadılar ve faaliyete geçti. Yerli arabalar üretildi ve ilk parti müşterilere gizli boyalı teslim edildi. Alanlara yemin ettirdiler. Ben şahsım olarak 2 tane görünmez togg araca çarptım ve yetkili servisi olmadığı için sanayide kaportacı ismaile gidip hallettik. araba görünmez olduğu için boyacı ismail rasgele renk attı. Kısmet
    İlerleme olmadığını nereden çıkarıyorsunuz. Çok ciddi personel alımı oldu, Türkiye'de diğer firmalarda yetişmiş mühendisleri iyi maaşlarla topladılar. Çed raporu geldi, fabrika yapımına başlanacak.

Bu süreçte uluslararası firmalar ile birlikte aracın geliştirme süreci devam ediyor, batarya için bazı firmalar ile işbirliği süreçleri devam ediyor. Parça tedariği için 100ün üzerinde tedarik sanayi üreticisi ile anlaşmalar yapıldı, gizlilik sözleşmeleri imzalandı.
    Togg ➡️ Yogg oldu

Hem yarın piyasaya çıksa ne olcak? 400-500bine kim alacak?

Nisan mayıs ayında ikinci elde %138 ile en çok satışı artan 2009-2010 model arabalar olmuş.

100bine eli yüzü düzgün araba bulamayanlar soluğu burda alıyor. Aman bi tavsiye verin diye.

Yani alabilecek az sayıda insan var. Eğer bilseler çok satacak ve bundan kar edecekler. 1-2 aya piyasaya sürerler merak etmeyin.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • göklerdeki uçaklar yere indiğinde, togg'lar da yollarda yerini alacak.
  • Paket döner mi alıyorsunuz? Sıfırdan araba üretilmeye çalışıyor saygı duyun
  • gereksiz bir proje zaten, yapılacağı yok ama yapıldı diyelim 500 bin tl üstündeki başlangıç fiyatıyla bizim bir işimize yaramaz
    üstteki eleman sıfırdan üretiliyor demiş bu aracı italyanlar 4 sene önce üretmiş zaten
  • Vietnamlı bir firma 21 ayda fabrika kurup, benzer bir aracın üretimine geçen sene başladı.

• Iş ilanları var. Yalan olmadi. Hatta avantaji oldu denebilir.

Model Prototip olması ile seri uretim hattinin yapilmasinin farkini anlayamayacak insanlarla ayni forumdayiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 12 Haziran 2020; 22:24:0 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .Ferrum.’a Ne Oldu?
    2 yıl önce açıldı
    WISDOM'a Ne Oldu?
    6 yıl önce açıldı
    "Mustafa"da yeni olan ne?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Corona neden kanal İstanbul ve TOGG dan hemen sonra çıktı sanıyorsunuz?

• Seçim zamanı gelsin. Yeniden çıkar piyasaya. Yapıyoruz, testler tamam, üretim başlayacak v.s... Tarih seçimden sonra.
  • Çalışmalar devam ediyor merak etme hatta çok yakın bir tanığım tofaş da departman yoneticiliginden TOGG da arge bolume transfer oldu burada dalga gecen arkadaslar siz dunyadan bir haber sallamaya devam edin :)

• Togg ➡️ Yogg oldu

Hem yarın piyasaya çıksa ne olcak? 400-500bine kim alacak?

Nisan mayıs ayında ikinci elde %138 ile en çok satışı artan 2009-2010 model arabalar olmuş.

100bine eli yüzü düzgün araba bulamayanlar soluğu burda alıyor. Aman bi tavsiye verin diye.

Yani alabilecek az sayıda insan var. Eğer bilseler çok satacak ve bundan kar edecekler. 1-2 aya piyasaya sürerler merak etmeyin.

• İlerleme olmadığını nereden çıkarıyorsunuz. Çok ciddi personel alımı oldu, Türkiye'de diğer firmalarda yetişmiş mühendisleri iyi maaşlarla topladılar. Çed raporu geldi, fabrika yapımına başlanacak.

Bu süreçte uluslararası firmalar ile birlikte aracın geliştirme süreci devam ediyor, batarya için bazı firmalar ile işbirliği süreçleri devam ediyor. Parça tedariği için 100ün üzerinde tedarik sanayi üreticisi ile anlaşmalar yapıldı, gizlilik sözleşmeleri imzalandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 13 Haziran 2020; 0:58:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

İlerleme olmadığını nereden çıkarıyorsunuz. Çok ciddi personel alımı oldu, Türkiye'de diğer firmalarda yetişmiş mühendisleri iyi maaşlarla topladılar. Çed raporu geldi, fabrika yapımına başlanacak.

Değerli bir homologasyon mühendisi olarak siz kaç tane alarak yerli otomobile destek olacaksınız ?

Halkın otomobili diyebilir miyiz bu araca? 500 bin güzel rakam herkes erişebilir diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 12 Haziran 2020; 23:13:40 >

• Gereksiz triplere girmişsin, prototip aracın ne olduğunu bilmeyen kimse olduğunu sanmıyorum burada, hayır adamın mesajından bunu nasıl çıkarabildin o da ayrı bir olay.

Söylenen şey seri üretim olmayacak veya çok geç olacak. İş ilanı olması hiçbir şeyi değiştirmiyor, ilk araç banttan insin o zaman konuşuruz.(En erken 2023 diyorum) Çıktığında başlangıç fiyatı 600+ olur sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 12 Haziran 2020; 23:19:31 >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    500 mü? 500'e gelirse ayağa düşer. Korona öncesi beklenti 400 civarındaydı zaten, ben 600 olur diyorum. Kefenli indirimiyle 550'ye alanlar olur belki.

Herkes tutturmuş bir çed raporu, sanki olumsuz gelme ihtimali vardı. Cakla cukla olsaydı keşke bir şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 12 Haziran 2020; 23:18:10 >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Bu konuda görüşlerimi biliyorsun zaten, benim için belki mantıklı olabilir, ücretsiz bir şekilde elektrikli araç şarj etme imkanım var

Ama tabi ki halka yayılmayacağı aşikar. Elektrikli araç şarj istasyonu için ciddi zorlamaya gidilecek, otopark yönetmeliği tüm otoparklara ve bununla birlikte tüm akaryakıt istasyonlarına da zorunluluk planlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 12 Haziran 2020; 23:24:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

Bu konuda görüşlerimi biliyorsun zaten, benim için belki mantıklı olabilir, ücretsiz bir şekilde elektrikli araç şarj etme imkanım var

Ama tabi ki halka yayılmayacağı aşikar. Elektrikli araç şarj istasyonu için ciddi zorlamaya gidilecek, otopark yönetmeliği tüm otoparklara ve bununla birlikte tüm akaryakıt istasyonlarına da zorunluluk planlanıyor.
    Valla sen de benimkileri biliyorsun. İlk 100'deki firmaların neredeyse tamamı önce kendi ülkesindeki insana hizmet etmiş şirketler. Kendi halkına hitap etmeyen özellikle fiziksel parçalardan oluşan bir ürün varsa asla başarılı olamaz.

@Zerathull İstanbul nelere kadir işte.

• 500 bine bu olacağına 50 bine 1.2 atmosferik b sedan olsa çok daha dönüşlü bir yatırım olabilirdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Corona neden kanal İstanbul ve TOGG dan hemen sonra çıktı sanıyorsunuz?
    Açıklar mısınız Corona'nın TOGG ile ilişkisini. Biz de öğrenelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melikşah_38

gereksiz bir proje zaten, yapılacağı yok ama yapıldı diyelim 500 bin tl üstündeki başlangıç fiyatıyla bizim bir işimize yaramaz
    üstteki eleman sıfırdan üretiliyor demiş bu aracı italyanlar 4 sene önce üretmiş zaten
    Bu mesaj 8 beğeni aldığı halde neden en beğenilenlerde görünmüyor?
    Son zamanlarda birkaç defa gördüm benzer şeyleri @citizen

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.