< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Amma boş konular açılıyor 3-4 gündür.
|
Doğmamış çocuğa don değil bildiğin evlenecek eş alıyorsunuz.
Bu togg u öven İslamcı zihniyet koyu alman otomobili sevicidir. Yerli üretim Renault Fiat araca pek binmez bunlar. Onlarında geçtim Toyota ve Honda bile burada üretiyor ama nafile... Amaç belli seçim yatırımı... Zaten olsada biz o arabaları anlamayız. Baksana sümbül bile 100 bin lira... |
Tesla alırdım, kusursuzlaştırılmış bir yazılım-donanım uyumu, makine öğrenmesi sayesinde ve yazılım başarısı ile süper çalışan bir otonom sistem, yüksek verimlilik, göz dolduran tasarım yani çok sebep var. E.V. leri kağıt üstünde kıyaslamak hatalı olur, doğru olsaydı Audi ve Porsche çok daha başarılı araçlar üretmiş olurdu ama Tesla kadar verimli değiller. Togg için de aynısı geçerli olur diye düşünüyorum. E.V. işi nasıl ki 100+ yıldır var olan içten yanmalı motorlar daha yeni yeni herkesi tatmin eder düzeye geldiyse biraz daha pişmesi gerekiyor. Şuan 2020 yılındayız o zamana kadar (3 sene) Tesla araçları ne hale gelir o da bilinmez.
|
Kusursuz calisan otonom sistem mi? Hic gulecegim yoktu. Daha 2 ay once yolun ortasindaki kamyona girdi goz gore gore. Kusursuzmus:)) Hic aracini inceledin mi bilmiyorum ama Resmen kalitesiz. Iyi oldugu tek sey yazilim.
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naber0 -- 21 Temmuz 2020; 23:51:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |