Şimdi Ara

TOGG mu Tesla mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir elektrikli araç alacaksınız ve bu iki markadan sececeksiniz araçları.

Maddi durumunuz o kadar iyiki, ikisini aynı anda alıp birini sürekli kullancaksınız.

Hangisini seçerdiniz? Nedeni ile birlikte
    (TOGG daha çıkmadı ama videolarda bahsedilenlere göre karar verelim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doğmamış çocuğa don değil bildiğin evlenecek eş alıyorsunuz.

Bu togg u öven İslamcı zihniyet koyu alman otomobili sevicidir. Yerli üretim Renault Fiat araca pek binmez bunlar. Onlarında geçtim Toyota ve Honda bile burada üretiyor ama nafile...

Amaç belli seçim yatırımı... Zaten olsada biz o arabaları anlamayız. Baksana sümbül bile 100 bin lira...
    Tesla alırdım, kusursuzlaştırılmış bir yazılım-donanım uyumu, makine öğrenmesi sayesinde ve yazılım başarısı ile süper çalışan bir otonom sistem, yüksek verimlilik, göz dolduran tasarım yani çok sebep var. E.V. leri kağıt üstünde kıyaslamak hatalı olur, doğru olsaydı Audi ve Porsche çok daha başarılı araçlar üretmiş olurdu ama Tesla kadar verimli değiller. Togg için de aynısı geçerli olur diye düşünüyorum. E.V. işi nasıl ki 100+ yıldır var olan içten yanmalı motorlar daha yeni yeni herkesi tatmin eder düzeye geldiyse biraz daha pişmesi gerekiyor. Şuan 2020 yılındayız o zamana kadar (3 sene) Tesla araçları ne hale gelir o da bilinmez.
  • Tesla alırdım, kusursuzlaştırılmış bir yazılım-donanım uyumu, makine öğrenmesi sayesinde ve yazılım başarısı ile süper çalışan bir otonom sistem, yüksek verimlilik, göz dolduran tasarım yani çok sebep var. E.V. leri kağıt üstünde kıyaslamak hatalı olur, doğru olsaydı Audi ve Porsche çok daha başarılı araçlar üretmiş olurdu ama Tesla kadar verimli değiller. Togg için de aynısı geçerli olur diye düşünüyorum. E.V. işi nasıl ki 100+ yıldır var olan içten yanmalı motorlar daha yeni yeni herkesi tatmin eder düzeye geldiyse biraz daha pişmesi gerekiyor. Şuan 2020 yılındayız o zamana kadar (3 sene) Tesla araçları ne hale gelir o da bilinmez.

• tabiiki TOGG. Lale motifli izgara ve Selcuklu motifli hoperlor kapagi ile Turk tuketicisine daha uygun bir arac.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanEmir411

Tesla alırdım, kusursuzlaştırılmış bir yazılım-donanım uyumu, makine öğrenmesi sayesinde ve yazılım başarısı ile süper çalışan bir otonom sistem, yüksek verimlilik, göz dolduran tasarım yani çok sebep var. E.V. leri kağıt üstünde kıyaslamak hatalı olur, doğru olsaydı Audi ve Porsche çok daha başarılı araçlar üretmiş olurdu ama Tesla kadar verimli değiller. Togg için de aynısı geçerli olur diye düşünüyorum. E.V. işi nasıl ki 100+ yıldır var olan içten yanmalı motorlar daha yeni yeni herkesi tatmin eder düzeye geldiyse biraz daha pişmesi gerekiyor. Şuan 2020 yılındayız o zamana kadar (3 sene) Tesla araçları ne hale gelir o da bilinmez.
    Kusursuz calisan otonom sistem mi? Hic gulecegim yoktu. Daha 2 ay once yolun ortasindaki kamyona girdi goz gore gore. Kusursuzmus:)) Hic aracini inceledin mi bilmiyorum ama Resmen kalitesiz. Iyi oldugu tek sey yazilim.

• Amma boş konular açılıyor 3-4 gündür.
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Sorma hocam ya , 2. El piyasasının artması bence insanların psikolojisini bozdu

• quote:

Orijinalden alıntı: DooD_Rox

Kusursuz calisan otonom sistem mi? Hic gulecegim yoktu. Daha 2 ay once yolun ortasindaki kamyona girdi goz gore gore. Kusursuzmus:)) Hic aracini inceledin mi bilmiyorum ama Resmen kalitesiz. Iyi oldugu tek sey yazilim.

Alıntıları Göster
    Başka bir araç vursaydı yine araç mı suçlu olurdu yoksa sürücü mü? Yolda duran devrilmişti galiba kamyona vuruyorsan yola bakmıyorsundur. I.C.E. bir araç vursa sürücü hatası E.V. vurunca araba hatası. Şuanda full otonom da yasak bildiğiniz üzere, şoför her zaman kontrole sahip olmak zorunda. Tabi daha iyisi var mı Tesladan o da meçhul.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Catchee Haklı mı sizce
    6 ay önce açıldı
    DÜNYA nın Yükü (+) mı (-) mi?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tesla elektrikli arac dunyasinin appleı gibi. O yuzden toggun diger elektrikli araclarla kiyaslanmasi gerekir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hangi togg aga özellikleri nedir teknik veriler donanım falan

• Hocam sizi dunyaya geri dönmeye davet ediyorum. Iki arac da turkiyede YOK.

• Doğmamış çocuğa don değil bildiğin evlenecek eş alıyorsunuz.

Bu togg u öven İslamcı zihniyet koyu alman otomobili sevicidir. Yerli üretim Renault Fiat araca pek binmez bunlar. Onlarında geçtim Toyota ve Honda bile burada üretiyor ama nafile...

Amaç belli seçim yatırımı... Zaten olsada biz o arabaları anlamayız. Baksana sümbül bile 100 bin lira...

• Togg bir yollara çıksın. Son kullanıcıya neler sunuyor görelim. Bence 10 yıllık bir soru.

Belki Togg piyasada olduğunda Tesla’yı değil, Tesla’ya ciddi rakip olmuş Çinli Byd, Xpeng gibi ucuz rakipleri konuşacağız. Adamlar P7 modelinde 700 km menzil sunmaya başladılar.

Bu markaları engellemek de Amerika’da üretilen Tesla’yı ülkeye sokmamak kadar kolay olmayacak.

• Troll mu bunlar

• Sordugun soruyu 10-15 sene sonra sorarsan aralarindan Tesla’yi secerdim. Su an mecburen Tesla’dan secim yapmak zorundayim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DC01DF2E2

Hocam sizi dunyaya geri dönmeye davet ediyorum. Iki arac da turkiyede YOK.
    Nasıl yok ? Tesla satışı grey market aracılığı ile yapılıyor, şarj ağı zorlu grup ve özel girişimler ile mevcut, e-garaj olarak her türlü e.v. aracın servisi yapılıyor

• Yok, bence bemece...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni küçük düşüren insanlara şunu söylemek istiyorum:
    Her konunun bir erbabı vardır. En iyi bilgiyi onlardan alırız. Bende işi DH erbabına sordum. Yardım etmek isteyen yardım eder baltalamak isteyen...

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naber0 -- 21 Temmuz 2020; 23:51:53 >
  • ben kesinlikle TOGG alırdım yerli ve milli Tesla da kimmiş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanEmir411

Süper çalışan otonom sistemi istanbulun ara sokaklarında bir test edebilsek keşke. Öyle jilet gibi yollarda gitmekle olmaz bu işler.

• Tabiki togg alırdım.
    Sarı Led far takar arkasına reis yazdırırdım.
    Pioner kolon wofer da takar toggdudu toggdudu giderdim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.