Şimdi Ara

TOGG mu Tesla mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Teslanın yazılımı iyidir ama parça kalitesi düşündürür. Bazı testlerde direksiyonları soyulmuş teslalar gördüm. Togg ile kıyaslamak gereksiz şu an. Adama gülerler valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanEmir411

Nasıl yok ? Tesla satışı grey market aracılığı ile yapılıyor, şarj ağı zorlu grup ve özel girişimler ile mevcut, e-garaj olarak her türlü e.v. aracın servisi yapılıyor

Alıntıları Göster
    evet kardeş ben de türkiyede olmayan OnePlus marka telefonumu X firma aracılığı ile ithalatçı garantili alıyorum. Sonra her hangi bir parçası bozulduğu zaman çöpe atmam gerekiyor. Şu an tesla kullanan türkiye ikametli bir çok insanında karşılaşacağı durum budur. Eğer çok zengin değilseniz kimse bu topa girmez. Millet bakımını yaptırmak için hollandaya sürüyor arabayı. bu nasıl bir zenginlik seviyesidir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DC01DF2E2

evet kardeş ben de türkiyede olmayan OnePlus marka telefonumu X firma aracılığı ile ithalatçı garantili alıyorum. Sonra her hangi bir parçası bozulduğu zaman çöpe atmam gerekiyor. Şu an tesla kullanan türkiye ikametli bir çok insanında karşılaşacağı durum budur. Eğer çok zengin değilseniz kimse bu topa girmez. Millet bakımını yaptırmak için hollandaya sürüyor arabayı. bu nasıl bir zenginlik seviyesidir...

Alıntıları Göster
    Şu an ülkemizde her türlü e.v. nin bakımını yapan bir servis var zaten. Tesla da ucuz bir araç değil (ülkemizde) bu dertler bizi germiyor. Bu arada OnePlus telefonlar ülkemizde OnePlus Türkiye garantili olarak satılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanEmir411 -- 22 Temmuz 2020; 12:54:59 >

• İnadına TOGG!

Ülkemi desteklemek için!

Daha lüks, daha konforlu olduğu için!

Alman ya da Amerikan şirketine kazandıracağıma ülkeme kazandırayim helal olsun. Çıktığı gün sipariş vereceğim. Aynı zamanda şirketimde çalışan ve SUV kullanan 3 değerli kardeşim de benimle hem fikir. +4 yazın şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

İnadına TOGG!

Ülkemi desteklemek için!

Alman ya da Amerikan şirketine kazandıracağıma ülkeme kazandırayim helal olsun. Çıktığı gün sipariş vereceğim. Aynı zamanda şirketimde çalışan ve SUV kullanan 3 değerli kardeşim de benimle hem fikir. +4 yazın şimdiden.
    Öyle diyorsunda Alman hayranlığını yere göğe yazmışsın mübarek.

Ha bu arada başlık yanlış TOGG mu, Spacex falcon 9 mu daha doğru bir kıyaslama olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 22 Temmuz 2020; 13:1:15 >
  • Hemican kullanıcısına yanıt

• Kesinlikle tesla. Togg diyenin amacı zaten bellidir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ibrahim Akca kullanıcısına yanıt
    Hocam sen yurtdışında yaşıyordun değil mi?

• Tesla adamdir

• quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

İnadına TOGG!

Ülkemi desteklemek için!

ironi mi yapiyorsun hocam, ciddi misin?

Araba daha cikmamis. uretilmemis daha luks daha konforlu oldugu icin demissin. Hadi resimlerden luks oldugunu dusundun diyelim konforunu bilmene imkan yok daha ureticek olan bile bilmiyordur cunku gosterilen prototip muhendisligi yapilmis bir prototip bile degil.

Almana para kaptiracagima demissin imzan BMW reklamindan bile daha iddiali.

Ironi yapmissin herhalde. CIddiysen 2021 yilinda fotografi bekliyoruz.

• Peki Yerli Uçak mı, Boeing mi, Airbus mı ?

Hangisini tercih edersiniz ?
  • zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    Belirtmiş olduğum gibi, bahsi geçen özellikler tarafından karşılaştırma istemiştim

• Ortada olmayan arabanın neyini tartışıyorsunuz.
    Muhtemelen hiçbir zaman üretilemeyecek , üretilse bile bir kaç iktidara yakın iş adamı alır laf söz olmasın diye ...
    3-4 yıl sonra iş yapmıyor diye marka katarlılara satılır gider bu ülkeden ...

• Togg daha ortada fabrika yok.İlk araçların arızalarını düşünemiyorum.
  • Troll ama emin olamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu karikatürü bilmeyen var mı?

TOGG mu Tesla mı?
  • quote:

Maddi durumunuz o kadar iyiki, ikisini aynı anda alıp birini sürekli kullancaksınız.

Zaten öyle yapmıyor muyuz...
  • smyrna kullanıcısına yanıt
    Yok reis değilim. Siyasi parti tutmuyorum, ama Mansur Yavaş kral güzel işler yapıyor

• Bu soruya yürek dayanmaz :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.