|
Togg, Almanya’da şimdiye kadar 337 araç sattı
-
-
Yerleşik düzenci sevgili gurbetçilerimiz ülkelerini sadece yaz döneminde yerleşik düzendeki mersedeslerini ülkemizde bakıma sokarak destekliyorlar demek ki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olsun. Bizim adımıza oy kullanıp bmw ile geziyorlar. Olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
46550 euroya Togg mu alirsiniz yoksa 39000 euroya Tesla model Y mi...
-
uççuyoghh tutunnn
_____________________________ -
Problem bu fiyatta bir otomobilde leasing sisteminin olmaması. Diğer tüm rakiplerinde var bunda yok. Alman inceleme kanallarında en çok bundan yakınıyorlar.
-
Valla param varsa Tesla yerine Togg'u tercih ederim. Ama hani 45 bin euroluk Çin'li byd vs seçeneklerini katarak sorarsan o zaman bir bakmam gerekebilir. Çok manyak özellikli iyi seçenekler var Çin'de.
-
Kesin;
Kıskandıklarından almamışlar,
ALMA NLAR
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
onları da konsolosluk ve banka çalışanları alıyorlar :)))))
Keza almancılar da bu togg'un motorunun alman malı olduğunu biliyorlar. bir fb yorumunda "neyini beğenmiyonuz moturu alaman yabımı" yazılmılştı. almancılar da biliyorlar arabanın aslen yerlı ve mıllı olmadığını.
vay be bu nasıl bir pazarlama dehası helal
😂😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Valla o kadar kullanıcıya denk geldim şu forumda, senin gibi Troll'ünü görmedim ama.
Tebrik ederim...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Asıl büyüme uygun fiyatlı T6X ile bekleniyor demiş. Ben bizim milleti yanlış tanımıyorsam mevcut TOGG modellerine zam yaparlar T6X'de hemen hemen şimdiki modeller ile aynı fiyatta olur.
-
Katılıyorum kimse para verip almıyor taksit ile
kullanıyor sonuçta.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu -
hocam şunları bloklamadan siteyi nasıl kullanabiliyorsunuz aklım almıyo doğrusu. iradenize şapka çıkarıyorum
-
Kuzenim bir önceki kasa Tesla'yı Almanya'da 60 ay vadeli sıfır faizle satın almıştı. Daha dün Togg mevzusunu konuştuk. "Almanya'da leasing olmayan aracı satman mümkün değil" dedi. Ayrıca bir arkadaşının Togg aldığını, ancak yazılım problemleri sebebiyle iade ettiğini de söyledi. (Bizim şirkette de t10x var. Düşünüyorum da araba çıktığından beri toplamda 3 güncelleme ancak aldı. Teslaya neredeyse ayda 1 yazılım güncellemesi geliyor. ) Bırakın Togg'u, alman firmalarının bile elektrikli araç satmakta zorlandıklarını da anlattı. Mesela BMW da yazılım güncellemesi için servise gidilip bir de para ödenmesi gibi bir saçmalık olduğunu, bu gibi sebeplerle Tesla'nın çok otomobil sattığını, son günlerde de Xpeng markasının ciddi ivme kazandığını anlattı.
Birkaç kez daha yazmıştım. Almanya bir otomobilin ilk ihracat pazarı olması açısından çok yanlış bir karar (tek yanlış karar bu olsa yine iyi). Otomotiv sektörüne yön veren bir ülkeye, yazılımı problemli, ısı pompası olmayan, verimsiz ve finansman seçenekleri yeterince gelişmemiş bir otomobili satmanız çok zor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akenatons -- 24 Temmuz 2026; 15:12:20 >_____________________________
-
Kurulu düzeni olan yiğenlerimiz yaz aylarında akrabalarına Bmw, Mercedes ile hava atmak varken sınır kapısından Togg ile mi geçsin şimdi?
-
Lafa gelince yerli milli . İcraata gelince yerli milli ( Alman malı ) devamm devamm ....
-
Katılıyorum.
Bir de madem öyle, ödeme planı sistemini de devreye sok öyle pazara gir. Böyle saçma iş mi olur?
Dediğiniz gibi Almanya pazarı zaten zor, tüketici de cins. Herhalde orada gurbetçilere çakarız diye düşündüler ama zor. "3er"lerini alacak onlar
Yazılım anlamında da TOGG'un acilen kurtulması gerekiyor, Zorlu mu Vestel mi yapıyor kim yapıyorsa, acil... Yoksa aşağı çekecek bu aracı.
Alman-İtalyan safsata ve eleştiri çalışmalarına gülüyorum.
Bunları yazan arkadaşlar sanki %100 Alman Japon falan kullandığını sanıyor, sanayi, ölçek ekonomisi ve üretimi bu. Bunları hala bilmeyip böyle şeylerle dalga geçerseniz dalga geçilirsiniz.
_____________________________ "Bir daha sorarsan 8 canın kalır..." -
337 :D
|
Yerleşik düzenci sevgili gurbetçilerimiz ülkelerini sadece yaz döneminde yerleşik düzendeki mersedeslerini ülkemizde bakıma sokarak destekliyorlar demek ki.
|
|
46550 euroya Togg mu alirsiniz yoksa 39000 euroya Tesla model Y mi...
|
|
Problem bu fiyatta bir otomobilde leasing sisteminin olmaması. Diğer tüm rakiplerinde var bunda yok. Alman inceleme kanallarında en çok bundan yakınıyorlar.
|
|
Kurulu düzeni olan yiğenlerimiz yaz aylarında akrabalarına Bmw, Mercedes ile hava atmak varken sınır kapısından Togg ile mi geçsin şimdi?
|
|
Olsun. Bizim adımıza oy kullanıp bmw ile geziyorlar. Olsun.
|
|
Asıl büyüme uygun fiyatlı T6X ile bekleniyor demiş. Ben bizim milleti yanlış tanımıyorsam mevcut TOGG modellerine zam yaparlar T6X'de hemen hemen şimdiki modeller ile aynı fiyatta olur.
|
|
Lafa gelince yerli milli . İcraata gelince yerli milli ( Alman malı ) devamm devamm ....
|
|
uççuyoghh tutunnn |
|
Kuzenim bir önceki kasa Tesla'yı Almanya'da 60 ay vadeli sıfır faizle satın almıştı. Daha dün Togg mevzusunu konuştuk. "Almanya'da leasing olmayan aracı satman mümkün değil" dedi. Ayrıca bir arkadaşının Togg aldığını, ancak yazılım problemleri sebebiyle iade ettiğini de söyledi. (Bizim şirkette de t10x var. Düşünüyorum da araba çıktığından beri toplamda 3 güncelleme ancak aldı. Teslaya neredeyse ayda 1 yazılım güncellemesi geliyor. ) Bırakın Togg'u, alman firmalarının bile elektrikli araç satmakta zorlandıklarını da anlattı. Mesela BMW da yazılım güncellemesi için servise gidilip bir de para ödenmesi gibi bir saçmalık olduğunu, bu gibi sebeplerle Tesla'nın çok otomobil sattığını, son günlerde de Xpeng markasının ciddi ivme kazandığını anlattı. Birkaç kez daha yazmıştım. Almanya bir otomobilin ilk ihracat pazarı olması açısından çok yanlış bir karar (tek yanlış karar bu olsa yine iyi). Otomotiv sektörüne yön veren bir ülkeye, yazılımı problemli, ısı pompası olmayan, verimsiz ve finansman seçenekleri yeterince gelişmemiş bir otomobili satmanız çok zor. |
Benzer içerikler
- ses yükseltici
- görüntülü sohbet uygulamaları
- instagram uyku modu nedir
- whatsapp mesaj sabitleme
- whatsapp ileri tarihli mesaj gönderme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt