Şimdi Ara

Togg, Almanya’da şimdiye kadar 337 araç sattı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Avrupada yasayan değerli gurbetci vatandaslarımız 60 küsür yıldır düṣündügünüz kadar " zengin " değiller . Evet , marka takıntısı olan bir milletiz, gurbetcilerin kullanmıs olduklari arabalar genelde 10-20000 Euroluk kullanılmıṣ araçlardır.
    Bi bitmedi su düsmanlığınız..yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyushin2 -- 26 Temmuz 2026; 16:44:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 26 Temmuz 2026; 17:47:59 >

Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
  • Hani Almanya'da 10 milyon gurbetçi vardı, 10 da biri alsa 1.000.000 araç satılmış olması lazım nerede bu çok vatansever gurbetçiler.

• Spider_hip kullanıcısına yanıt

Byd icin durum daha da vahim, BYD Sealion 7 36000k, BYD Seal 32000k... Togg'un hic rekabetciligi yok...

E tamam o zaman zaten o paralarım olmadığı için bakmam gerekir demiştim. Ama bana hani tesla bağımlıları ya da fan'ları iphone fan'ları gibi geliyor. Yani tesla'nın da Togg'un da içine oturdum. Bu arada Togg değil, Togg XXXX platinum ultra mega ultimate'i de hani bedava, kast ajansı ile çağırıp bedava verseler yine zerre fikrim değişmez. Togg'un iç dizaynı bence Iphone'dan, pardon Tesla'dan, şu 1900'lerde ilk kez tableti keşfedip, 12 inch tablet konmuş gibi innovasyona sahip tesladan 40 kat daha iyi. Ki oy kazanmak için Togg çıkmadan 10 yıl önce bile, valla seneye yollarda, sonraki sene kesin yollarda, nasıl inanmazsınız bir dahaki sene yollarda diye pazarlana pazarlana çıkamayan Togg'dan bahsediyorum. Artık iç dizaynını İtalyan mı yapmış, her yerini, motorunu başkası mı yapmış onu da bilmiyorum. Sonuçta akp pazarlaması, babamdan şüphe ederim. Ama yinede yani bence Togg Tesla'dan 40 kat falan daha futuristik iç dizayna sahip.

Ama söz konusu Çin modelleri olunca, onlar zaten Abd'yi Avrupayı falan 40-50 ile çarpıp dövüp duruyor. O yüzden bizimkini geçebilir ona bir şey diyemem. Abd'de ama resmen Jimmy kimmel show'da (bizim eskilerin beyaz show'unda) dalga geçmişlerdi apple ile. New York'da en işlek cadde de Abd'li salaklara 20 senelik casio saat göstermişlerdi. 20 senelik casio saatin sadece özelliklerini söylemişlerdi yalansız. Ve New York'ta yaşayan Abd'liler bile, 20 senelik eski casio saati sırf Apple ürünü sandıkları için, vaaaay saati bile mi gösteriyor, yok canım alarm bile mi var diye alırım demişti. Çok retro duruyor demişti. O yüzden Abd'de bile bu kadar salak varken, Tabi TR'ye salak diyemem şimdi çoğu malum partili çıkar falan, partiden üst düzeyleri bile bize cahiller anca oy veriyor demesine rağmen ben dersem laf olur falan. O yüzden TR ye gelince bir şey demiyorum. Ancak tabi çok zekiler falan 50 senelik ilk saatin üstüne elma logosu koysan 500 katına evini satıp çok zeki ultra mega zekalı bir şekilde onu satın alır. Ona lafım yok.

• Togg un almanya da tutmasinin tek imkani , firmalara leasing olarak sunulmasi. Diger turlu normal kullanici togg alamaz malesef.

Firmalarda elektrikli araclarda vergi miktari kullanici icin %0.25 oraninda bu yuzden firma araci olarak elektrikli arabalar cok avantajli.
    Togg bu markete giremedigi surece cok zor tutunmasi.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.