Şimdi Ara

Togg, Almanya’da şimdiye kadar 337 araç sattı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok mu güzel ülkemizi seven gurbetçi alamancılarımız, hep lafta kalıyor ülke sevgisi biraz da pamuk eller cebe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türkiye'de gariban sırtından parası olana arabayı peşkef çek yerli milli ayağına yıl sonunda Ziraat Bankası görev zararı 10 milyar TL kim ödeyecek galiban

• Almanya'dan 337 kişi yaşamadığı ülkenin geleceği hakkında oy kullanabilsin :D

• Ne oldu AKP oy veren almancılar iş ciddiye binince hepiniz Türklüğünüzü unuttunuz.

• Alman malı ile Türk malı kıyaslanamaz, Türkler iyi bilir.

• Sonuç pek iyi değil, küreselde birşeyler yapmadıktan sonra sadece iç piyasa ile dönmez bu iş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Haydi akepeliler, audilerinizi mersedeslerinizi, bemevelerinizi satıyorsunuz. Hadi aslanlarım para lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the flying dutchman -- 25 Temmuz 2026; 19:13:0 >
  • saTış rekoru kırmışlar togg alan pişman oluyor...

• 2026 yılının 6 ayındaki Almanya Araç Satışları;

Togg, Almanya’da şimdiye kadar 337 araç sattı

https://www.best-selling-cars.com/germany/2026-half-year-germany-best-selling-car-brands/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamivural -- 26 Temmuz 2026; 2:52:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Almanyadaki elliki bile almamış ayıp etmişler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İşimize dönelim, belki okuyorlardır.

Benim TOGG'da gördüğüm 2 sorun var. Bu yüzden soğuğum biraz.

1) Uygulaması gerçekten çok kötü. 2.5m verdiğim cihazın klimasını nasıl uzaktan komut göndererek açamıyorum?

2) Kocaman, devasa ekranların var. Yapsana şunu Google Auto falan. Cihazı şarj ederken Youtube izlemek isterim, maç izlemek isterim. YumurcakTV nedir?

İlkini bilemem de 2. söylediğiniz Togg gibi butik bir firma için zor. Hem carplay hem android auto için hem kullanım lisansı alması gerek hem de bu özelliği koyduğu her araç için maktu ücret ödemek zorunda her iki firmaya ayrı ayrı. Çok istenirse belki tesladaki gibi localhost üzerinden girilen merdiven altı bir cp/aa adaptörü alınabilir. Yakın zamanda google ve apple araç başına haracını iptal etmediği sürece geleceğini düşünmüyorum.

• SomeoneWhoCares kullanıcısına yanıt

Yani hocam ben anlamıyorum. Şuanda 2017 model Fiesta'm var ama araba yükselttiğimde elektrikliye geçmek istiyorum ve hep kendimi araç şarj ederken nasıl oyalanırım diye düşünüyorum.

Mesela South Park'ı çok severim. Ortalama bölümleri 20dk. TOGG'da kocaman ekran var, South Park izlemem imkansız.

Alt tarafı telefon ekranını yansıtacağım izin vermiyor... Nasıl iş anlamak imkansız.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.