Şimdi Ara

Tleps Kaplamasız Demir Döküm Tava 26cm-129,90 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
2
Favori
4.580
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birkaç gündür takip ediyordum 182,5 tl idi fiyatı mobilden girince bugün kampanya yapmışlar 129,90 tl ye düşmüş. 110/11 tl kupon ile 118,90 gibi bir fiyata aldım. düşünenler kaçırmasın. dolar bazında baktığınız zaman 15,5 dolar fiyatlarına geliyor ki amazonda bile yurtdışı fiyatları minimum bu civarda. teflon tavalar gibi çizildi, bozuldu, yamuldu derdi yok, al asırlarca kullan. KAPLAMASIZ olduğunu tekrar ayrıca belirtmek istiyorum. emaye kaplama değil. makinede yıkanmaz. sabun kullanmamanızı tavsiye ediyorum. iyi forumlar.
    link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapstar_bg -- 4 Eylül 2020; 9:24:19 >

• Bilmece gibi fırsat.
  • Neresi ucuz anlamadım. 28cm tutacak kollu düz tacalar bile 100tl bandında.

Bu marka olunca farklı demir mi kullanıyorda daha kaliteli olsun !

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakımı ve kullanması zor. alıp kenara atma riski var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıladam

Neresi ucuz anlamadım. 28cm tutacak kollu düz tacalar bile 100tl bandında.

Bu marka olunca farklı demir mi kullanıyorda daha kaliteli olsun !
    KAPLAMASIZ olduğunu ayrıca belirtmiştim. bahsettiklerin ucuz olanlar emaye kaplamalı. bunun ne anlama geldiğini bilmeyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenberkay

bakımı ve kullanması zor. alıp kenara atma riski var.
    amazondan 3 yıl önce lodge marka olanı almıştım yine kaplamasız döküm tava. sürekli kullanıyorum. bir sıkıntı yaşamadım. aksine diğer tavalardan daha sempatik geliyor bana, lodge kalite olarak kendini kanıtlamış bir marka, bakalım tleps nasıl, 1 adet satın aldım, geldiğinde değerlendiririm artık.
  • rapstar_bg kullanıcısına yanıt
    bendekinin altı paslandı. oralarıda yağlamak lazımmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Link yok mu?
  • Lava olanları fırsat kollayıp 50-65 bandında alabiliyorduk? Kaplamasız olması dışında bir özelliği var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenberkay

bendekinin altı paslandı. oralarıda yağlamak lazımmış
    ıslanırsa eğer tabi ki yağlanması lazım, ama paslansa bile sorun değil, paslı yere tuz döküp bulaşık teli ile ovalarsan çok kolay geçiyor, sonrasında kurutup yağlamayı unutma :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cduman

Link yok mu?
    link var mesajda
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

Lava olanları fırsat kollayıp 50-65 bandında alabiliyorduk? Kaplamasız olması dışında bir özelliği var mı?
    kaplamasız olması dışında bir özelliği yok. tutamakları biraz fazla büyük gibi görünüyor resimlerde, geldiğinde bakacağız bakalım.
  • linkte çıkmıyor
  • a50 A kullanıcısına yanıt
    mobilde indirim var
    Hocam omlet nasil olur, melemen falan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bir de alışkın olduklarımız gibi tabanı izli değil, özellikle et konusunda bunun bir artısı eksisi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyaran

Hocam omlet nasil olur, melemen falan
    güzel oluyor bende lodge var aynı boyutta döküm, ama pişirme şekli farklı çünkü bu döküm tavalar geç ısınıp geç soğuyor, çok bekletirsen ocağı kapattıktan sonra da sıcak kaldığı için pişmeye devam eder ve kuruyabilir ama bunu bilerek yaparsan, güzel işler başarabilirsin. ben elimdekini sürekli kullanıyorum, bunu alma amacım elimdeki kirli iken bunu kullanayım.
    İyi fiyat bence. Ben konyada ham kaplamasız almıştım 32 cm bir de 28 cm tavayı. Kullanması zor ama diğer tavalar da bunun yanında çöp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

İyi fiyat bence. Ben konyada ham kaplamasız almıştım 32 cm bir de 28 cm tavayı. Kullanması zor ama diğer tavalar da bunun yanında çöp.
    32 ve 28 cm bana göre fazla büyük ama 26 cm tam bence, 24 olsaydı o da olabilirdi ama ev kalabalığına göre veya pişirilecek yemek büyüklüğüne göre karar vermek lazım boyuta. kaplamasız ürünlerde yemeklere demir geçişi olduğu söyleniyor, demir eksikliği çekenlere faydalı aslında kaplamasız döküm ürünler.
  • Yaklaşık 4-5 ay önce alıp iade etmiştim. Kalitesini dökümcü baba kadar beğenmedim. Dökümcü baba dökme demir tavada bayağı iyi, almayı düşünenlere tavsiye ederim 👍🏻

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.