Şimdi Ara

Tleps Kaplamasız Demir Döküm Tava 26cm-129,90 tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
4.576
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 ay önce aldım Tleps'i. Çok memnun kaldım. Kaplamasız döküm tava zevk işi. Yemek yapmayı ve yemeyi seviyor olmanız lazım. Yoksa temizliğiyle uğraşamazsınız. 10-15 dakika sürüyor temizliği. İçinde su ısıtıp yemek kalıntısını kazıyorsunuz. Soğuyunca tuz ya da karbonat döküp siliyorsunuz. Suyla duruluyorsunuz. Su kalmasın diye hafif ısıtıyorsunuz. Soğuyunca hafif yağlayıp kaldırıyorsunuz.

Bu kadar uğraşmayı neden göze alıyorum? Çünkü pişirdiğin ürüne mangala benzer bir tat veriyor. Antrikot gibi ürünleri zaten başka bir tavada yapamazsın. Yüksek ısı gerekli çünkü. Bu tava ısıyı hapseder ve eti koyduğunuzda hemen ete verir. Et kısa sürede mühürlenir. Diğer tavalarda dakikalarca mühürlenmez ve suyunu kaybeder.

Neden kaplamalı alıp da rahat etmiyorum? Kaplamalı tam bir aldatmaca bana göre. Yıllarca kullandım. Hiçbir zevki, yemeğe kattığı değeri yok. Aradaki farkı kaplamasızı alınca anladım. Et delisi Amerika'da kaplamalı tava yokmuş diyorlar. Herkes kaplamasız döküm kullanıyormuş. Öyleyse, haklılar.

Fiyat yüksek mi? 180 TL'den almıştım. Kupon kullanmışımdır. Belki değeri 10 TL'dir ama yapacak bir şey yok. Çünkü kaliteli ve rakip yok. Memnun kaldığım için parasına da acımadım. 2-3 firma bu işi yapıyor. Tleps'de hoşuma giden, n11'deki bir yorumdu. Müşteri, "beğenmezsem iade ederim, sorun çıkartıyor musunuz?", diye sormuş. Satıcı, (tam hatırlamıyorum sayıyı) "40 yıl sonra bile iade edebilirsiniz", demiş. Zaten kaplamasız tava, kullanıldıkça değer kazanıyor. 40 yıllık tavaya paha piçilmez.

Meyve sıkacağı alıp 10 yılda bir kez kullananlara uygun değil bu ürün. Ama benim gibi meyve sıkacağını bile hiç üşenmeden yılda onlarca kez kullananlar için gerçekten bir ödül.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0AEB06AB0 -- 5 Eylül 2020; 11:50:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Cok guzel bir yazi, 10 u askin dogru cikarim, bir de nazar boncugu gibi sacma sapan bir tesbit var . Tebrik ve tesekkur ederim, guzel bir bilgilendirme yazisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim size Amerikada emaye kaplı tava yok dediyse yalan söylemiş. Her denilene inanmayın.

www.amazon.com
    Amazon.com : cast iron enamel grill
    https://www.amazon.com/s?k=cast+iron+enamel+grill&ref=nb_sb_noss

Bu ürünler ve yorumlar Amerika'da satılıyor ki var.

Hadi varsayalım orada hiç kimse kullanmıyor , O zaman Amerikalılar haklı mı oluyor ?

Tamam bundan sonra Amerika referans noktamız, orada ne varsa demek ki iyi güzel ve haklılar ( ney için haklılar bilemiyorum, yorum sahibine sormak lazım) , diğerleri maldan anlamıyor. Mesela Arjantin ve ya Brezilya kim oluyor ? Japonlar , Koreliler? Neyseki referansımız olarak Amerika var . Yaşa Amerika !

Bu arada Amazon.com'da dikkatimi çeken fiyatlar;

Emaye kaplı olmayan tava fiyatlarına bakın, burada 1 tane fiyatına orada 3 tane veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıladam -- 5 Eylül 2020; 13:5:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kıladam kullanıcısına yanıt
    Satışı yasak demedim. 350 milyon insanın olduğu ülkede illa ki alan da kullanan da vardır. Ama çoğunluğun tercihi olmayabilir. Orada yaşayanlar bilir.

Fiyat konusunda bizim ülkeyi hiçbir ülke ile karşılaştıramıyorum şahsen. Tavanın bedelinin yüzde 80'i ötv bile olabilir. Hiç şaşırmam.

Ucuzu varsa onu tercih etmek mantıklı tabii. Ama ben alırken daha ucuz, kaplamasız döküm tava göremedim.

• kıladam kullanıcısına yanıt
    @kıladam’cığım niye böyle atar yaptın anlamadım. Hatta beni satıcı sanıp ekşiye yollamış, adamın yazdığı proudly’ya falan takılmışsın sonra yazdıklarını silmişsin. Ne ben satıcıyım ne de satıcısının yazdığı şeyler ilgilendiriyor. Sizin gibi parasını verip alan kullanıcıyım.
    Çöp dediğime takılmışsın canın sağolsun emayeli tava üreticisisin herhalde Güzel kullanmışsın, t tavanı tencereni tebrik ederim. bende de o tavanın dikdörtgen büyük olanı var bir iki kullanmadan sonra kaplamasıza geçince tamamen kaldırdım. Benim için temizliği daha zahmetli hem kaplamasızdaki tadı vermiyor açıkçası.
    Fiyat konusunda haklısınız çok yüksek, ilk lodge tavamı şimdiki lava fiyatlarına almıştım nerdeyse zamanında dolar 1.3₺ falandı herhalde hey gidi günler
    Neyse konuyu uzatmaya gerek yok. Herkes sevdiği tavasını kullansın

• berke_han kullanıcısına yanıt
    Madem 1-2 kullanmada kaldırdığın tavan var , ver bize kullanalım. Yazıktır garibanı sevindir. Ciddiyim. Yazık etme tavana.

Vereceksen söyle sana telefon numaramı atayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2019 Black fridayde n11'den 111 TL'ye almıştım. bakımı zordur. Geldiğinde kutusu bile çok özenli ve güzeldi. içerisinden kullanım kılavuzu çıkıyor. Satıcıya soru sorduğunda da gayet güzel açıklıyor.
  • 198 olmuş fiyat, sonradan gördüm yoksa alırdım. Takip etmek lazım yine.

• kef K kullanıcısına yanıt
    Evet bazen yapışan şeyler oluyor o sıkıntı oluşturuyordu ben de spatulayı deneyeyim. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: berke_han

Uzun yıllardır kaplamasız döküm kullanıyoruz. Hem yerli marka dökümcübaba’nın black&bear hem de ithal lodge var. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ama tembeller için değil bu ürünler 🙂 her seferinde sadece ısıtılır. Her seferinde yağlanmaz bu büyük hatadır zaten. Kaplama kalkarsa yağlanır ve seasoning yapılır. Emaye kaplı çöp lava vb ürünler gibi çizilecek derdi yok. Ömürlüktür. Demir geçişi sayesinde özellikle kadınlardaki demir eksikliğini gidermede katkısı da vardır. Pişen yemeklerin tadı zaten diğerlerine göre çok çok iyidir.
    Bu güzel yanlarının yanında dikkat edilecek şey ise ıslak bırakılmaz, içinde yemek bırakılmaz bulaşık makinesine girmez.
    Yap yemeğini yıka kurut ısıt kaldır en fazla 3dk mızı alıyor.
    Lava ya da diğer emaye markalara çöp demeniz aslında işe ne kadar uzak olduğunuzu ya da yaşınızın 13-14 olduğunu gösteriyor. Lodge'u geçtim griswold sahibi biri olarak söylüyorum, dediklerinizde bir tane doğru söz yok.

1-) Kullandığınız tavayı öğrenin, her seferinde ham döküm istisnasız YAĞLANIR. Açın istediğiniz abd ya da rus menşeili videoya bakın. Bu ham döküm işinin piri onlar, onlardan iyi biliyorum demezsiniz herhalde.

2-) Emaye öyle çatal kaşıkla çizilmez, bunu da öğrenin.

3-) O demirle kana geçen demir aynı değil, bunu da öğrenin. Üstelik domatesli, asitli bir yemek yapamazsınız.

4-) Demir her sulu yemeğin tadını değiştirir, pas tadı geçirir, bunu da öğrenin.

5-) Ham döküm emaye varken ameleliktir, gereği yoktur. Tat olarak en ufak fark yok aralarında (ham dökümdeki pas tadı hariç).

Alın uzmanından öğrenin ÇÖP neymiş.

ekşi sözlük
    dökme demir tava
    https://eksisozluk.com/entry/109965217

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coca-Cola -- 10 Eylül 2020; 0:0:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kıladam

Bu arkadaşlar sanıyor ki biz ürünün kendisine laf sokuyormuşuz gibi savunmaya geçiyor. Kaplamalınında kaplamasızında ayrı avantajları dezavantajları vardır.

Yanlız burada eğreti duran şey , buradaki bazı tiplerin kilosu altı üstü 4-5 tl olan kaplamasız demiri gelip övüp bir anda kilosuna emaye kaplının tencere tavanın bile 2 katı fiyat verecek kadar iyi olduğunu iddia etmeleri.

Şimdi bahsi geçen tavanın emaye kaplısı bile iddialı indirim zamanı 70-80tl bandına alınıyor.

Sende emayesizini yap 50-60tl bandına bizde alalım deneyelim.

Staub gibi baba markaların ( tencereleri bile 100eur dan başlıyor) ürünlerinin çoğu emaye kaplı ve çatır çatır satıyor.

Uzun lafın kısası biz fiyat performanscıyız, öyle keriz silkeleme tuzaklarına düşmeyiz.

Bana gelip lavayı bile övdürüyorsun. çöpmüş Al sana bizdeki en az 6-7 yıllık lavalar.

Izgara olan en az haftada 3 kere ocaktadır.Kabalık olur diye üzerinde pişirdiklerimi göndermeyeceğim.

Tencerede 5 yıllık var , kenarına ağır kapağı düşürünce boya kırıldı , onun dışında yeni gibi.

Ürünler eski olduğundan fiyat vermem anlamsız ama emin ol senin dökümcü babandan daha kat be kat ucuzdur.

Alıntıları Göster
    Tutturmuşlar gerçek döküm kaplamasızdır diye bir şey, milleti organikçiler gibi kazıklayacaklar. Bildiğin en niteliksiz şey olan dökümü 250'ye niye alayım, adam üzerine emaye kaplayıp 100'e satıyor. Emaye çöpmüş, aynı tadı vermiyormuş. Bunu diyen de Vedat Milor sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Coca-Cola

Lava ya da diğer emaye markalara çöp demeniz aslında işe ne kadar uzak olduğunuzu ya da yaşınızın 13-14 olduğunu gösteriyor. Lodge'u geçtim griswold sahibi biri olarak söylüyorum, dediklerinizde bir tane doğru söz yok.

1-) Kullandığınız tavayı öğrenin, her seferinde ham döküm istisnasız YAĞLANIR. Açın istediğiniz abd ya da rus menşeili videoya bakın. Bu ham döküm işinin piri onlar, onlardan iyi biliyorum demezsiniz herhalde.

2-) Emaye öyle çatal kaşıkla çizilmez, bunu da öğrenin.

3-) O demirle kana geçen demir aynı değil, bunu da öğrenin. Üstelik domatesli, asitli bir yemek yapamazsınız.

4-) Demir her sulu yemeğin tadını değiştirir, pas tadı geçirir, bunu da öğrenin.

5-) Ham döküm emaye varken ameleliktir, gereği yoktur. Tat olarak en ufak fark yok aralarında (ham dökümdeki pas tadı hariç).

Alın uzmanından öğrenin ÇÖP neymiş.

https://eksisozluk.com/entry/109965217

Alıntıları Göster
    Sıraladığınız maddelerin hiçbirine katılmıyorum ama uzatmaya gerek yok. Siz bildiğiniz gibi yapın ben bildiğim gibi. Herkes kendi tavasında tenceresinde mutlu.

• quote:

Orijinalden alıntı: berke_han

Sıraladığınız maddelerin hiçbirine katılmıyorum ama uzatmaya gerek yok. Siz bildiğiniz gibi yapın ben bildiğim gibi. Herkes kendi tavasında tenceresinde mutlu.

Alıntıları Göster
    Zaten öyle yapıyorduk siz gelip şu çöp bu kötü diye beni alıntılayıp sataştınız. Kullanın ham dökümünüzü bana bir zararı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Aynen öyle ki ilgili marka ekşi sözlükte olumsuz yorumları bile sildiriyormuş:)

Alıntıları Göster

Bu mesajınızı tesadüfen gördüm ve çok üzüldüm.

Siz her yazılana hemen inanıyor musunuz ki beni ve bu ufak girişimimi de hemen yargılamışsınız?Doğru olup olmadığını sorguladınız mı?Bir insanı ve ardındaki emeği sorgusuz sualsiz infaz etmek bu kadar kolay olmamalı,yazık.

Forumda döküm tava konusunu hiç okudunuz mu?5 yıldır ilmek ilmek bu ürünlerin üretim sürecini,firmanın ve girişimin doğuş sürecini anlattığımı gördünüz mü?

-Ekşi'de sadece 1 yorum silindi o da firmamız hakkında tamamen yalan beyanatlarda

bulunup,itibarımıza kast ettiği için ekşi hukuk departmanına başvurumuzu

yaptık,gerekli belgeleri sunduk ve bizi haklı bularak Ekşi Avukatları yorumu kendileri sildiler.

Arkadaş sinirlendiği üzere aynı yorumu bu sefer çok daha agresif birşekilde tekrar

yazarak yine hakaret etmiş ve yalan beyannatta bulunarak ve 1 önceki yorumuyla

çelişerek daha sormadan kendilerine cevap yazdığımızı kılavuza

yönlendirdiğimizi belirtmişler.Halbuki 1 önceki yorumunda pas için bize

yazdıgını ve bizde her kullanıcının rehber olması için hazırladıgımız tam 10 sayfalık

kılavuza yönlendirdiğimizi belirtmiş,"tava kullanmayı da ondan öğrendik

yeeaa" gibi lakayıt bir cevap yazmıştı.Pas konusu için Lodge de aynısnı

yapıyor,bizden sonra çıkan bir sürü kaplamasız firma da.Yaşanabilecek sorunlar

ve çözümü kılavuzumuzda fotoğraflarıyla mevcut.

-Diğer konuda bir sonraki mesaj da tamamen yalan yanlış yazılmış,yani insanlar bu

kadar kötü ve ahlaksız nasıl olabiliyor inanılır gibi değil. 5 yıldır

hakkımızdaki tek şikayet youtube videosu ve gönderilen 1 tavanın farklı kg'da

çıkması,bunu da 20dk lık cevap videomuzda açıkladık.

alan kişizaten 2018de numune/kusurlu ürün sayfasından %50 indirimli ürün alıyor,orada

bir sürü numune ürün var,kendisine giden 2017 tarihli olan 2kg lık ürün,aldıgı

2016 üretim olan 2,6 kglık tava da olabilirdi.Sayfada 2018'deki ürün kg si

kalmış o kadar ki biz zaten isterseniz ücret iadesi yapalım ürün de hediyemiz

olsun dediğimiz halde.Videodaki tüm olumlu yorumlar silindi sahibi

tarafından,tüm deliller mahkemeye sunuldu,şu an yargı sürecinde.

-Ekşide 2 yorumu okuyup,instagramdaki binlerce yorumu ve memnuniyeti görmezden gelmek büyük haksızlık.Üstelik 5 yıllık bir firma olarak hiçbir yerde sipariş ne yorum yazdırdık ne de ürün aldırdık.Bazı markaların yorumlarından demek istediğim çok net anlaşılacaktır...

-Referans verilen ekşi'deki sözde uzman çok güzel yazmış ama Daha petromax'ın Almanya'da üretim YAPMADIĞINI,ürünlerini ÇİN'de ürettiğini bile bilmiyor.PM sadece karbon çelik ürünlerini DE orijin olarak üretmekte.

-Çoğu kişi fiyatlarımızı piyasanın en ucuzu olan Lava ile karşılaştırarak abartılı bulmuş,bazısı keriz avı demiş ne kadar yazık.

Bu ürünlerin nasıl üretildiğini,farklarını bilmeden konuşmak çok kolay.Neden Hecha ya da diğerleri ile karşılaştırmıyorsunuz?Sıkılmayacaksanız Anlatayım;

*Lava(ya da diğerleri )dediğiniz koca bir fabrika belki 1 saatte sattığı ürün hacmini ben ancak 5 yıl belki daha uzun sürede satıyorumdur,eminim.Bu sebeple sürekli ucuzluk marketlerde ürünleini görürsünüz çünkü sürümden kazanır.Basit hesap yapalım;Bir markanın X market zincirine 1.000.000 adet tava verdiğini düşünün 100TL satış fiyatı olsun,kar tabiki çok daha fazla ama hadi o X marka X markete verdiği her üründen 10TL kar etmiş olsun. 1milyon adetx10TL: 10MilyonTL eder TEK BİR ÜRÜNDE.Konu bu kadar net,ben daha bırakın milyonu,yüzbinler cirosunda bile değilim :)1 KİŞİ ÇALIŞIYORUM VE 1 DEPOM VAR.BUTİK BİR FİRMAYIM.

*Lava binlerce çalışanı olan,tüm dünyaya ihracat yapan dev bir firma,dökümcübaba ise 1 kişi, dökümcü bile değilim,ne atölyem ne fabrikam var.Eşimin demir eksikliğine doğal çare ararken bu işe girmek nasip oldu.Tek başına ülkemizdeki fabrikaların ürün kalitesini bile yeterli bulmayarak bu sebeple tüm dünyada alternatif üreticiler bulup anlaşmalar yapıyoruz.

*Türkiye'de şu an HİÇBİR "KAPLAMASIZ DÖKÜM "satan firma veya dökümcülerin hiçbiri bizim kadar kaliteli,pürüzsüz ve homojen seasoningli ürün üretemedi,üstelik rakiplerimin hepsi dökümcü oldugu halde.Hiçbir bilgimin olmadıgı,üretimini bile benim yapmadıgım tamamen kendi tasarım ve ideallerimle tek başıma ülkemizin en iyi ürünlerini üretiyorum TAM 5 YILDIR.

*Dökümcübaba'dan önce memletimizde kimse kaplamasız nedir bilmiyordu bile,bu ürünleri anlatan 1 kişi,site vs bile yoktu.Bilenler sadece Lodge'yi biliyor ve US'dan getirtebiliyordu.Sonrasında tamanen yalan olarak sözde "kaplamasız ürünlerin ülkemizde satışı yasak"diye bir kılıf uydurularak tamamen emaye üretimine odaklanıldı.Bunun sebebi çok basit,çünkü hiçbir fabrika ürünüm paslandı şikayeti duymak istemiyor,seasoningle uğraşmak istemiyordu.Ama asıl ve en önemli sebep;

*Fiyatlar kaplamasızda neden pahalı diye biraz dikkatli düşünen zaten cevabı bulur.Emaye ürünlerin yüzeyi istediğiniz kadar kötü,delik deşik bile olsa "demir macunu ile"o delikler kapatılarak üzeride astar sonrasında 2*3*5 kez neyse emaye atılarak cam gibi yapılır.Dolayısıyla kırık,çatlak olmadıgı sürece fire 0--SIFIRDIR.

Kaplamasız ürünlerde ise ne macun sürüldüğü ne de 2-3 kat emaye atılıp fondoten gibi kapatılmadıgı için nokta kadar bir kusur bile kabak gibi ortaya çıkıyor.Dolasıyla bu zamana kadar neredeyse hep %40-50 fire ile ürün temin edebildik.Bu da haliyle maliyetleri ve ürün fiyatını arttırdı.

*Ülkemizde Dökümcübaba harici TÜM KAPLAMASIZ ÜRETİCİLERİ el kalıbı ile en eski usülde ürün üretir,kalıp ve üretim maliyeti çok çok düşük,işletme maliyetleri minimumdur.Ürün yüzeyleri homojen değil,pürüzlüdür,Hatta bazı kısımları pürüzlü bazı kısımlar düzdür.Eğri bile olabilir.

Dökümcübaba ise tamamen otomatik kalıplama hattıyla ve diğer EL KALIBI dediğim kalıplara karşı yaklaşık x6-7 kat maliyet ile kalıp üretir ve makine kalıbı ile çalışır.Lodge ne ise bizdeki ürünler öyledir,hatta Lodge'den çok daha pürüzsüzdür.

*Sayfalarımızda,instragram kanallarımızda ve youtube videolarımızda biraz gezinseydiniz,kimseye hayal satmadığımı,bu ürünlerin mucize olmadıgını anlattıgımı,size uygun değil ise kullanmamanızı önerdiğimi rahatça görürdünüz.5 yıldır bir kez bile "en iyi ürün kaplamasızdır,emaye çöptür almayın"vb demediğimi de görmüş olurdunuz.

*Bu mantığa göre 50bine araba verken 200bin TL ye araba almak,keriz avı mı?Dünyada her ürün aynı fiyatta mı?Serbest piyasada her ürünün bir kalitesi,her kalitenin bir fiyatı,her fiyatında bir alıcısı vardır.Dökümcübaba'dan sonra piyasadaki oyuncuların fiyatı tabiki uygun olacak,bu gayet normal. Tereddütte olanlar 2 ürünü alır karşılaştırır kararını verir sonuçta değil mi?Herkes seçiminde özgür.

*Türkiye'de 5sene önce bu ürünlerin adı bile duyulmazken şu an ürünlerimizi taklit eden 4-5 firma oldu,sürekli yenileri de ekleniyor,demekki doğru yoldayız,doğru bir akım yaratmışız.

TRT Haber'de bile konu oldu bu ürünler,bir sürü doktor ürünlerimizi tavsiye ediyor.Gurbetçiler bile bizden ürün alıyor,ALMAN,İSVEÇLİ,SİNGAPURLU DOKTORLARI kendilerine tavsiye ettiği için.Ama nedense hiçbir büyük marka ya da fabrika Cumhuriyet tarihinden beri bu ürünleri üretip,ülkemizde satmadı,hiç bunu düşündünüz mü?

Sizce neden adı sanı duyulmuş dev markalar bu ürünleri üretmiyor?Dünyada çok popüler oldugu ve sağlık için tavsiye edildiği halde.?

Sevgiler -Dökümcübaba

EDİT;

Ekşi'de bir yorum daha yazılmış,yeni gördüm.Bu ahlaksız yorumların kasıtlı yapıldığını düşünüyuorum Dil,üslup hep aynı maalesef,ama yine de düzgünce cevaplayalım madem;

lava tavadan memnun kaldığım için bir de fırınlık döküm tencere ararken karşılaştım ve kaplamasız döküm olarak bir tava bir tencere aldığım firma.

ürünler geldi, yanında yöresinde tırtık tırtık izler var, bildiğin torna izi, yazdım, normal onlar yea olur o kadar dediler. sonra baktım benim tavadan daha temizini kozmetik kusurlu diye ucuza satıyor.

-TIRTIK İZLERİ TAŞLAMA İZLERİDİR,TÜM DÜNYADAKİ DEMİR DÖKÜMLER TAŞLANIR.DAHA TEMİZİNİ KUSURLU DİYE SATIYOR DEMİŞ,ALLAHA HAVALE EDİYORUM NE DİYEYİM.

sonra kullanmaya başladık, her kullanmada ne pişidiysek yapıştı, yazdım, kılavuzu oku dedi. e ben onu ilk gün hatmettim zaten, 3 4 defa 4 saat fırında seassoning yaptık ama yok, her kullanımdan sonra baştan seassoning yapıyoruz mecbur. bir kere mangalda kullandım isi çıkarana kadar yediğimi hazmettim, bir kez fırının içindeki buhardan paslandı.

-DÜNYADA HİÇBİR DÖKÜM ÜRETİCİSİ YAPIŞMAZ ÜRÜN SATMAZ,YAPIŞMAZLIK SADECE TEFLON'A MAHSUSTUR.ÇELİK DE YAPIŞIYOR.ÜRÜNLERİMİZ YAPIŞMAZ ETİKETİYLE SATILMAMAKTADIR.SEASONING EN FAZLA 2 SAAT SÜRER VE SİZ İÇİNE SU KOYMAZSANIZ BUHAR OLUŞMAZ,4 SAAT SÜREN SEASONİNG VE BUHARI ANLAYAMADIM.

şimdi de son üretimimiz çelik ayarında pürüssüz yazmış, biz ne aldık o zaman, senin demo ürünlerini mi. ne sorsanız kılavuzda var diyor, ne sorun yaşasanız aaa bu kaplamasız olur o kadar diyor.

-HAYIR DEMO DEĞİL,1 ÖNCE ALDIGINIZ TELEFON DEMO TELEFON MUYDU?ALDIGINIZ ÜRÜNÜNYENİ, MODELİ ÇIKINCA ÜRETİCİYE YİNE KIZIYOR MUSUNUZ?HER SENE KALİTEYİ DAHA DA YÜKSELTEREK ÜRÜN KALİTESİNİ GELİŞTİRİP,KENDİMİZLE YARIŞIYORUZ.

KAPLAMASIZDA YAŞAYACAĞINIZ TEK SORUN "PAS" TIR.DOĞRU KULLANIRSANIZ PASLANMAZ,PASLANIRSA DA YAĞLANIRSA İLK GÜNKÜ HALE GELİR.DİĞER KONULARDA EMAYEDEN VE DÜNYADAKİ TÜM MARKALARDAN HİÇBİR FARKI YOKTUR.

kısaca 450 lira para verdik kullanamıyoruz, her kullanımda nişan töreni seremonisi gerek. lavanın götünü yiyim. ha bi de entri sildiriyormuş, aferin ;) böyle devam.

-KULLANIM HATALARINIZ YÜZÜNDEN ÜRETİCİYİ SUÇLAMANIZ HANGİ MANTIKLA İZAH EDİLEBİLİR?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dökümcübaba -- 1 Kasım 2020; 20:34:47 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.