Bildirim
TL-WA5210G TEKNİK DESTEK
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Wa7210n içinde herhangi bir sayfa açacakmısını.
Yoksa sorumu burdan mu sorayım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anlamıyorum bu cihazlar kaç kullanıcıya hizmet verebilir. Neden bu bilgi cihaz özelliklerinde yer almıyor. Kurulum yapıyoruz iş bitiyor sorun olunca müşteri hizmetleri hemen o kadar kullanıcı bağlanamaz diyor. -
Merhaba Emre Bey ;
Tüm cihazlar ile ilgili probleminizi burdan iletebilirsiniz.
Saygılarımızla
Tp-Link Türkiye -
Merhabalar;
İsteğiniz gerekli birimlere aktarılmıştır.
Saygılarımızla
Tp-Link Türkiye -
Değerli Müşterimiz;
1 ) İlk aşamada cihazı fabrika ayarlarına çevirip cihaz arayüzüne giriş sağlayınız.
2 ) Wireless - Wireless Mode bölümünden CLİENT seçiniz .
3 ) Survey butonuna basınız. ve bağlanmak istediğiniz kablosuz ağa connect diyiniz.
4 ) Wireless - Security Settings bölümünden bağlandığınız ağın şifresini girip kaydediniz.
5 )Son aşama olarak cihazın ip adresini aşağıdaki belirtmiş olduğum ip sistemine göre ayarlarını
Örn: Modem ip adresi 192.168.1.1 ise TL-WA5210G cihazın ip adresi 192.168.1.254 olmalıdır. Modem ip adresi 192.168.2.1 ise TL-WA5210G cihazın ip adresi 192.168.2.254 olmalıdır. Modem ip adresi 10.0.0.1 ise TL-WA5210G cihazın ip adresi 10.0.0.254 olmalıdır.
Network bölümünden ip adresi değişikliği yapınız.
İyi günler dileriz.
Saygılarımızla -
TL-WA5210G AP için Nasıl bir Anten kullanmalıyız?
Gerçi Bu Ürün ile Birlikte Ayrıca Satılan Anten var ancak Bu anten bildiğim kadarıyla Tek Yön olarak sinyal dağıtıyor.Yani Sinyal vereceğiniz yöne çevirmeniz gerekiyor Anteni Bildiğim Kadarıyla.Bu Doğrumudur?.
Eğer Bu Doğru ise;
Çok Yönlü Wireless Anteni TL-WA5210G AP'ye Takmış olsak verim alırmıyız.?
Şöyle bir Anten TL-WA5210G AP ve ayrıca Satılan:
-
Değerli Müşterimiz;
Kullanım amacınıza göre antenler değişkenlik göstermektedir. Siz nerede kullanmak istediğinizi belirtirseniz. Sizin için en uygun anten tavsiye edilecektir.
Saygılarımızla
TP-LINK TURKIYE -
Mesela ben 360° lik bir alana sinyal dağıtmak istiyorum.Yani Tek Yön değil her yöne.Çevremdekilerde Aldıkları sinyal ile kopma olmadan bağlanabilsinler.
TL-WA5210G bu Çihazı aldım ancak ilk aldığımda sorun yoktu.Sonra Tam herşeyi hazırladım,kablo bağlatıları ile beraber son kez bir daha kontrol yapayım derken Cihaz kendiğinden arıza verdi.Sürekli Kendiliğinden Resetleme Yapmaya Başladı.Tüm Hevesim Kursağımda Kaldı birden.TP-Link Müşteri temsilciğini aradım.Sağolsunlar aldığım bu cihazın seri nosunu isteyip beni DATASTAR'a yönlendirdiler.Şimdi Çihaz DATASTAR da Bekliyorum bakalım ne Zaman gelecek... -
quote:
Orijinalden alıntı: BLWFTURK
Mesela ben 360° lik bir alana sinyal dağıtmak istiyorum.Yani Tek Yön değil her yöne.Çevremdekilerde Aldıkları sinyal ile kopma olmadan bağlanabilsinler.
TL-WA5210G bu Çihazı aldım ancak ilk aldığımda sorun yoktu.Sonra Tam herşeyi hazırladım,kablo bağlatıları ile beraber son kez bir daha kontrol yapayım derken Cihaz kendiğinden arıza verdi.Sürekli Kendiliğinden Resetleme Yapmaya Başladı.Tüm Hevesim Kursağımda Kaldı birden.TP-Link Müşteri temsilciğini aradım.Sağolsunlar aldığım bu cihazın seri nosunu isteyip beni DATASTAR'a yönlendirdiler.Şimdi Çihaz DATASTAR da Bekliyorum bakalım ne Zaman gelecek...
yukardaki resimdeki anten parabolic dir 360 derece yayin yapmaz omni antenlere bakin
Kaynak modemin ipsi 192.168.1.1
Bu modemden 5210 g cihazı ile kablosuz sinyali alarak kablolu olarak 740 N cihazına girerek tekrar yaymak istiyorum. Bunun için gerekli ayarlarım nasıl olmalı ? Cihazlardaki DHCP ler nasıl olmalı ? -
Merhabalar Engin Bey ;
TL-WA5210G cihazının arayüzüne giriş sağladıktan sonra wireless bölümü altındaki wireless mode kısmından CLİENT seçeneğini seçip Survey ile bağlanmak istediğiniz kablosuz ağı seçiniz. Bu aşamadan sonra eğer modeminizin ip adresi 192.168.1.1 ise TP-LINK TL-WA5210G cihazının ip yapılandırması 192.168.1.254 kalmalıdır. TL-WR740N cihazının da ip adresi 192.168.0.1 yaptığınızda hiçbir ayarına müdahale etmeden TL-WA5210G den gelen ethernet kablosunu Router cihazının MAVİ portuna girdiğinizde internet bağlantısı sağlanılacaktır.
Saygılarımızla
TP-LINK TURKIYE -
WA7210N ile WA5210G cihaz arasında ne gibi farklılıklar bulunuyor? Arayüz menüsü aynı mı iki cihazda.. Genelde internette hep 5210G cihaz incelemede bulunulmuş ve kurulum hakkında bilgi verilmiş. Onun üzerinden 7210N model cihazı kurabilir miyiz sıkıntısız .. Ciddi farklılıklar bulunuyor mu mesafe gibi .. -
Değerli Müşterimiz ;
TL-WA5210G cihazı ile TL-WA7210N cihazı arasında G teknolojisinden N teknolojisine geçiş ile farklılık başlamıştır. TL-WA5210G Cihazımız 54 Mbps sinyal yayarken , TL-WA7210N Cihazımız 150 Mbps sinyal yaymaktadır.
Cihazların teknik özellikleri için Aşağıdaki linkleri inceleyebilirsiniz.
TL-WA5210G
TL-WA7210N
Saygılarımızla
TP-LINK TURKIYE
-
quote:
Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE
Merhabalar Engin Bey ;
TL-WA5210G cihazının arayüzüne giriş sağladıktan sonra wireless bölümü altındaki wireless mode kısmından CLİENT seçeneğini seçip Survey ile bağlanmak istediğiniz kablosuz ağı seçiniz. Bu aşamadan sonra eğer modeminizin ip adresi 192.168.1.1 ise TP-LINK TL-WA5210G cihazının ip yapılandırması 192.168.1.254 kalmalıdır. TL-WR740N cihazının da ip adresi 192.168.0.1 yaptığınızda hiçbir ayarına müdahale etmeden TL-WA5210G den gelen ethernet kablosunu Router cihazının MAVİ portuna girdiğinizde internet bağlantısı sağlanılacaktır.
Saygılarımızla
TP-LINK TURKIYE
Teşekkürler. Peki 5210g e 740n cihazlarındaki DHCP ayarları nasıl olmalı. İki cihazda açık mı olmalı yoksa kapalı mı kalmalı ? -
Değerli Müşterimiz;
TL-WA5210G cihazlarının DHCP özellikleri kapalı Standart AP - CLİENT olarak ayarlı iken TL-WR740N Router cihazının DHCP özelliği açık olmalıdır.
Saygılarımızla
TP-LINK TURKIYE -
quote:
Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE
Değerli Müşterimiz;
TL-WA5210G cihazlarının DHCP özellikleri kapalı Standart AP - CLİENT olarak ayarlı iken TL-WR740N Router cihazının DHCP özelliği açık olmalıdır.
Saygılarımızla
TP-LINK TURKIYE
5210g cihazında dhcp kapalı ap - client modundayken 740n veya herhangi bir cihaz ip alamadığı için nete çıkamıyor. fakat 5210g den dhcp açında 740n ip alabiliyor -
Değerli Müşterimiz ;
Yapılandırma ayarlarınızda problem olabilir. Size ulaşabileceğimiz bir irtibat numarasını bizlere iletirseniz. Yapılandırma ayarlarınız için tarafınıza iletişim bilginiz ile ulaşıp gerekli ayarlar için yardımcı olunacaktır.
Saygılarımızla
TP-LINK TURKIYE -
Allaha yakın tp-linke uzak olun benden size tavsiye en son modemin yerine yenisini gönderdikleri modem sürekli bağlantı kopması sorunu vardı mesaja cevap vermeye bile tenezzül etemeyen bir firma neyseki modemi paran parça edip tüm sinirimi attım içim rahat.
Merhabalar Enver Bey ;
Teknik bir problemden dolayı sizinle irtibat kurulamamıştır. Mesaj yoluyla dönüş sağlanmıştır mağduriyetinizi gidermek adına yardımcı olunacaktır.
Saygılarımızla
TP-LINK TURKIYE
Benzer içerikler
- 192.168.1.1 zyxel
- bilgisayarda internet çok yavaş
- dosya karşıdan yükleme desteklenmiyor
- ppp ağ geçidine erişilemiyor
- sınırlı bağlantı ne demek
- wifi 8
- hotspot ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X