Şimdi Ara

Tivibu habersiz paket yapıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce msj geldi tivibu go paket Degisikliginiz gerceklesmistir. Diye müşteri hizmetlerini aradım 10 dk önce paket yapmışım. Sonra da nerden nasıl yapıldığını sorduğum da genel müdürlük tarafından yapıldığını soyledi. Sikayette bulundum paketin iptali için.
    Haberiniz olsun dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord.Blade -- 6 Ekim 2015; 1:26:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siz zahmet etmeyin diye biz yaptık mı diyolar :D iyiymiş.
  • Bugün geri dönüş sağladılar nasıl olduğu hakkında tutarsız konuştular, 85 lira geri iade ettiler. 2013 den beri uyeymisiz guya tivibu webden bahsediyordu. Ama go paket dün gece oldu. Bi işler karıştırdıktan sonrada sıvadılar

• tivibu herşeyi habersiz yapıyor

Saygılar
  • değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Her sözleşmede bu maddenin arkasına sığınıp istediklerini yapıyorlar. Bu madde kaldırılmalı ya da düzenlenmeli

Sen sözleşme yap sonra kafalarına göre değiştirsinler.
  • Kouya ve soruya ilaç degil ama Fibernet kullanıyorum faturanın öntarafın yaklaşık 3 liralık tivibu bilmemne paketi üyeliği için bedele keleniyuor ama arka yüzünde fatura bedelindenm o 3 tl düsülüyor yani hiçbir fiyat farkı yok kulanmadığım hizmetin parasını da almıyor yani sıkıntı yok ama niye ekleyeip cıkartmışlar ?

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Belki de tivibu sitesine giriş yapar yapmaz o tarife aktif olucak ve 3 tl yi çekicek. Ne olursa olsun etik değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord.Blade

Belki de tivibu sitesine giriş yapar yapmaz o tarife aktif olucak ve 3 tl yi çekicek. Ne olursa olsun etik değil.

Sanmıyorum zira fiyat iadesi mi ne yazıyordu ama gormekle birşey olacağını sanmıyorum. Cevabınız için teşekkür ederim ama yinede dikkatli olacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.