Şimdi Ara

Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatları (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.574
Cevap
214
Favori
567.041
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bha41 kullanıcısına yanıt
    Evet tek üründür 50ml jeldir. Sakal uzunkende kullanıyordum duştan sonra vs virüsten dolayı yüzüm rahatlasın diye sakalları kestim belki dökülmede geçer dedim bir ara sakaldan dolayı yüz hava almıyor ondan oluşuyor diye düşünüyordum fakat sakalı kesince de devam etti 50 ml ufak ama 2-3 kere sıkınca yeterli oluyor. Kışın aşırı soğuklarda günde 2 kerede sürüyordum
  • .:EmR@H:. . kullanıcısına yanıt
    Ben kullanmadım fakat geçen gün video izlerken denk geldi belki fikir verir. Link
  • juve212 J kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Bende bu videodan sonra almayı düşündüm zaten. Fakat fazla bi bilgi bulamadım kullanıcı yorumu olarak. Değermi diye bi sormak istedim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyatlar uçmuş powertech 3200'ü kargo dahil 100 tl ye almıştım.
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi modeli aldınız panasonic te? Suan alınmaz hiçbir makine ama fiyatlar normale dondugunde almak için saçta sorun çıkarmayacak uzun ömürlü cihaz tavsiyesi alabilir miyiz sizden. Uzun süredir kendiniz traş oluyormuşsunuz epey cihaz deneyimleme şansınız olmustur herhalde :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citiraga -- 25 Nisan 2020; 14:39:26 >
  • Amazon üzerinden satın aldığım Babyliss az önce geldi ve ilk traşımı oldum. Üstler 16, yanlar 12 ile çok güzel oldu. Belki yanlar 9 olsa daha iyi olurdu ama ilk traşım olduğu için yamuk keserim endişesi ile 12 yaptım.

    Makine gerçekten işini çok iyi görüyor. Kısa saç seviyorsanız 12 ya da 16 numara en uygun taraklar olur, fazlasına gerek yok.
  • Size tavsiyem bir haftalık sakalı basliksiz catır catur kesiyor bende yeni aldım ve çok düşünerek aldım tam anlamıyla memnunum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FormuLAkers F kullanıcısına yanıt
    Hangi modeli kaça aldınız?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • K4TL14M kullanıcısına yanıt
    Hocam ürün geldi mi nereden aldınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astforum A kullanıcısına yanıt
    E756E, 182 TL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FormuLAkers F kullanıcısına yanıt
    Hocam taraklar dışında makine üzerinde hassas ayar var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elkun kullanıcısına yanıt
    Makine üzerinde sadece açma kapama tuşu var. Tüm ayarlamalar tarak sayesinde oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berber makasıda önerin arkadaşlar, makine alındı
  • Ürünü 22 Nisan tarihinde www.dingling.com.tr web adresinden sipariş ettim.
    22 Nisan tarihinde Ankara'dan kargoya verildi ve bugün (25 Nisan) MNG kargo tarafından adresime teslim edildi.

    Oldukça kullanışlı ve seri bir alet. 5 farklı tarak başlığı ile geliyor, kutu içeriğinde yağ ve küçük bir fırça'da bulunmakta.
    Arkasında Orjinal olduğunu kanıtlayan bir Hologram olmasıyla beraber, garanti belgesi Koç Kozmetik tarafından kaşeli.

    Önde 2 Farklı hız kademesi var, düşük hızda saç kesimi için kullandım.
    Ayrıca kutu içeriğinden çıkan 5 farklı tarak başlığı (3, 8, 12, 16 ve 20) haricinde, makinenin arkasındaki siyah çubuğu sağa, sola veya ortaya oynatmanız durumunda 3 farklı uzunlukta'ta taraklarla veya taraksız saç/sakal kesimi yapmanız mümkün (0.5, 1.5, 2.5 mm).

    Açıkçası, beklediğimden daha büyük bir cihazmış. Memnuniyetimi rahatlıkla dile getirebilirim.
    Bir kaç fotoğraf ekliyorum, umarım bu cihazı düşünenler için faydalı olur.

    *Boyutları hakkında anlaşılabilir olması için "200ml kolonya şişesi koydum".
    *Linkteki kablo ile Powerbank veya telefon seyahat şarj adaptörü kullanarak rahatlıkla şarj edebilirsiniz.
    Ben denedim, herhangi bir problem yok.

    Orjinal adaptör değerleri 5v 150mA olduğundan dolayı, kullanacağınız güç kaynağının çıkış gücününde oldukça düşük olmasına dikkat ediniz ve acil durumlarda bu işlemi uygulayınız. Yüksek amper kullandığınızda pilin ömrü daha hızlı kısalacaktır. Bilginize.

    Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatları
    Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatları
    Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatları
    Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatları
    Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatları
    Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatları
    Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AktasarimTr -- 26 Nisan 2020; 5:36:9 >




  • FormuLAkers F kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Fiyatta hemen artmış 229 TL olmuş. :(

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AktasarimTr kullanıcısına yanıt
    Tarakların numaraları nedir kaç mm kesiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cekabu kullanıcısına yanıt
    Daha cumartesi verdim siparişi ama sanırım veremedi kargoya verse söylerdi pazartesi vericek çarşamba perşembeden önce gelmez. Sıkıntısız ulaşırsa burda paylaşıcam yoksa benim yüzümden birçok kişi mağdur olmasın.
  • Fiyatlar 2 katı ve düşmüyor düşecek gibi de görünmüyor. 4 katına çıkmadan alacağız mecbur. Ucuzlar diye bekleye bekleye bayağı uzadı saçlar. Aranızda tecrübeli kişiler var mı powertec makinelerde 4 numaraya kadar tarak mevcut başka markanın 5 ve 6 numarası powertec makinenin ağzına oturur mu? Her markada kalıplar farklı mı 5 ve 6 numaralı tarak lazım bana ve çıkarılabilir lityum pilli makine lazım. Powertec de hepsi var ama 5 ve 6 numara tarak yok. Makineye 5 ve 6 numara tarak nereden bulacağız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: citiraga

    Hocam hangi modeli aldınız panasonic te? Suan alınmaz hiçbir makine ama fiyatlar normale dondugunde almak için saçta sorun çıkarmayacak uzun ömürlü cihaz tavsiyesi alabilir miyiz sizden. Uzun süredir kendiniz traş oluyormuşsunuz epey cihaz deneyimleme şansınız olmustur herhalde :)
    Aslında bu geçen 15 sene içinde aldığım 5. ürün.

    İlk aldığım ürünü hatırlamıyorum, iyi bir marka değildi, uzun süre kullanmadım. 2. ürünü yurt dışından Braun saç+sakal Braun marka aldım, 3. ürün de Braun daha üst bir modeldi. 2 Braun markayı da eskiyene ve artık şarj tutmayana kadar kullandım.

    Daha sonra Panasonic markaya geçtim, o dönemde aldığım ER 217 olanı sıkıntısız kullanıyorken(sanıyorum 5 yıllık falandı?) yere düşürdüm tarak plastiği kırıldı, İstanbul'da bir yerde buldum adam sırf plastik tarak için 70TL + kargo isteyince, "yenisini alırım" dedim.

    Panasonic Er-Gc51-K503 ürünü 195TL ye aldım(9 ay önceymiş). Şimdiye kadar gayet iyi performans verdi. Hatta bir ara yedek alayım demiştim ama sonra eskiyince alırım diyerek vazgeçtim. Şimdi fiyatlara baktığımda " keşke! " dedim. Ben Panasonic markalı ürünlerden memnun kaldım, bir sonraki yine Panasonic olacaktır.



    Bu ürünle aslında sakal için daha uygun ama ben kısa kestiğim ve sürekli aynı boyda tuttuğum için keserken sıkıntı olmuyor. Uzun bırakıp farklı tarz bir model kesmek isteyenler için tarak uygun değil(uygun değil derken; olmaz değil, zor olur).

    Benim gibi ense 4No, arka+yanlar 5No, üstler 6No gibi sürekliliği olan ve başka şekil düşünmeyenler için, bu ürünler gayet iyi ve yeterli gelir. Kirli sakal için 3 yada 4 Numara ideal uzunluk veriyor.

    * Bu konuyu 8-10 gün önce gördüğümde aldığım ürünün fiyatına bakmıştım 500TL ye yakın yazıyordu. Şimdi baktım ya yok yada abuk subuk 1.000 küsürlü bir fiyatı var???
    Ürünlere talep oldukça ve tedarik sorunları halen devam edince fiyatlar saçma bir çizgiye doğru gitmeye başlamış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.