Powertec 6500 ile 3200 arasında yaklaşık 150 TL fark var aradaki farka değer mi? Ben genelde 6 numara başlıkla sakalları kısaltıyorum bunlarda 6 ve 4.5 numara başlık var sanırım 5 numara yapmak istersem makine üzerinden ayarlanabilir diye düşündüm bir de 3200 amazonda şu an 900 gözüküyor bu fiyata değer mi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juve212 -- 14 Temmuz 2025; 9:53:6 > |
Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatları (279. sayfa)

-
-
Powertec TR3200 Saç ve Sakal Kesme Makinesi
849₺
www.n11.com
Powertec TR3200 Saç ve Sakal Kesme Makinesi Siyah Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/powertec-tr3200-sac-ve-sakal-kesme-makinesi-930256 -
Braun Bt 3340 Ayarlanabilir Taraklı Saç & Sakal Şekillendirici + Gillette Hediye
1099₺
-
Merhaba,
Şöyle bir wahl modeline denk geldim fiyat iyi gözüküyor kullanan var mıdır? Tavsiye eder misiniz?
www.vatanbilgisayar.com
Wahl 09893.0464 Color Pro Advanced Erkek Bakım Kiti fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/wahl-09893-0464-color-pro-advanced-erkek-bakim-kiti.html -
Phılıps OneBlade QP2724/20 Yüz Hibrit Traş Makinesi
Altındaki kuponla 639₺
Philips Seçili Kişisel Bakım Ürünlerinde 200 TL Kupon Fırsatı var
-
Powertec TR-258 Saç Sakal Kesme Makinesi
419₺
www.n11.com
Powertec TR-258 Saç Sakal Kesme Makinesi Siyah Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/powertec-tr-258-sac-sakal-kesme-makinesi-1425023 -
3200 harika bir makine berberimin tavsiyesiyle almıştım. 7 yıl oldu kullanıyorum daha yedek bataryaya bile geçmedim, şarjı kesimi harika çok sağlam bir makine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Powerteclerle ilgili ısınma şikayetleri gördüm hep sonrasında yukarıda paylaştığım wahl modeli gördüm onda da kararsız kaldım fazla inceleme yoktu
-
hocsm ben powertec aldım geçenlerde de tıraş oldum ben fazla mış çalıştırdım bilmiyorum ama makinenin ucundaki demeir baya ısınmıştı hatta tıraş olurken enselerde yaktı biraz durdurmak zorunda kaldım.
diğer makinelerde de oluyor mu bilmiyorum
Ben çok eskiden powertec kullandım ilk zamanlar oluyor muydu hatırlamıyorum ama son zamanlarında oda ısınıyordu hala çalışıyor ama motoru zayıfladı geçen denedim yine ısınıyordu son 4 yıldırda goldmasterın bi makine kullanıyorum onda o kadar ısınma yaşamadım. Powertec için geçen videolarda gördüğüm traş sonrası yağlayınca problem olmaz diye söylüyorlardı.
Bir çok makineye bakıyorum artık şarjdayken kullanılmıyor ama powertec o konuda avantajlı yıllar sonra batarya ölse de şarjda çalışabiliyor
-
powertec ürünlerinden ıslak kullanım için uygun olan var mıdır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana kirli sakal yapmak için makina önerecek varmı sakalım çok hızlı uzuyor kirli yapmak için makina ariyorum.
Şimdi 2 tane makine lazım bana;
1)Her gün sinek kaydı tıraş oluyorum. Xiaomi enchen kullanıyordum şu 3 başlı yuvarlak olanlardan memnunum ama makinem bozuldu bir de çene kısmını iyi almıyor. Ekstradan One blade pro aldım ama hayal kırıklığı oldu hiç memnun kalmadım. Bana sinek kaydı için iyi bir makine önerebilir misiniz?
2)Vücut ve özellikle genital bölge için kıstırma, kanatma yapmayacak iyi bir makine önerisi istiyorum.
Fiyat çok problem değil uçuk olmadıktan sonra makineler kaliteli olsun yeter.
-
Arkadaşlar merhaba.
Mahalle berberi bile basit 15 dakikalık tıraş için "400 versen yeter" deyince bu sayfaya geldim.
Bimden polosmart tıraş makinesi aldım. Sakalları topluyor ama ağır işe gelmez basit bir makine.
Powertech 3200 halen FP açısından uygun mudur?
Gerekirse banyoda üstü 5 numara altları katlı kesmeyi düşünüyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
-
saç kesmek için bir model öneriniz olur mu ? yukarıda wahl paylaşılmış. farklı uçları var güzel görünüyor.
saçı genelde 3-4 numara kestiriyorum. her seferinde berbere 400-500 vermek yerine böyle bir makina alıp evde kesme düşüncem var.
saçım yoğun berberlerin kullandığı tarzda şarjlı bir model olursa süper olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanal Dilenci -- 5 Ağustos 2025; 11:39:35 > -
Genital bölge için sıkıntı yapmayan makine henüz üretilmedi. Bebek kafasını sıfıra vurmak için makinalar var,onları bir deneyin. En az çizen en az çeken ben onları deneyimledim..
BiM'de vardı geçen yıl olmıştım 2 tane,kendim ve eşim için ayrı ayrı.
Beyaz renkte ufak bir makina.
Ben hassas bölge için Philips'in en pahalı modelini.aldım o bile çiziyor,çekiyor.
Almanyada sadece hassas bçlge traşı için satılan bir marka var,geçen yıl Amazon.de sitesinde görmüştüm markasını unuttum. 5 yıl önce eşime kız kardeşi getirmiş,harikaydı ama eşim fayansa düşürdü ucu darbe alınca çizmeye başladı,zaten bataryası da erimişti 10 dk gidiyordu. Almanyadan alma imkanı olanlar araştırsın,Almanya ve Japonya'da hassas bölge traş makineleri daha profesyonel ve kaliteli.
Arkadaşlar sakal için braun bt modellerinen var bende, önceden mgk 5… vardı. Her kullanımdan sonra yıkıyorum ve sıvı yağdan döküyorum ama içlerindeki yağ daha kıvamlı beyaz bi yağ. Bunu sürmediğimden sanırım mgk olan bağırarak çalışıyor, ucu bozuldu sanırım. Bu yağı nereden buluruz?
Enchen beardo2 aldım geçenlerde tüm vücut için diyor. Sakal tıraşı başarılı sinek kaydı değil ama sıfıra yakın abim almıştı denedim kendime de sipariş verdim kargoda henüz. Halen powertec 558 var oda güzel traş ediyor ama tüm vücut değil. Bakalım enchen ne kadar başarılı olacak tüm vücutta.
İpone 1011aldım geçen 168 liraya..
Elimde wahl moser falan var ama ipone ye hayran oldum.. Şaka gibi neredeyse sinek kaydı kesiyor. Yanında Bi dünya başlık vr saç sakal için.. Tavsiye ediyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanabim -- 10 Ağustos 2025; 11:11:59 >
İpone1011 al bedavadan biraz daha pahalı.. 10 numara iş çıkarır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X