Şimdi Ara

Tıraş Bıçağı Fırsatları... (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
4.520
Cevap
242
Favori
455.553
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

Oo jelde var tamam 8 lira daha kardasiniz hocam gayet guzel olmus

Tesekkurler hemde köpükte degil jel olmasi gercekten super oldu :) ve migros yuruyerek 3 dakika aninda selfservis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben, gittigidiyor.com'da "evkiba" adlı kullanıcının sattığı şu: Gillette Fusion ProGlide Tıraş Makinesi Yedekli + Gillette Fusion ProGlide Yedek Tıraş Bıçağı 8'li + Gillette Fusion ProGlide Tıraş Jeli Serinletici 200 ml paketi aldım. Satın aldığımda 69,99 TL'idi. Seri numaralarını ve bıçak açıklıklarını kontrol ettim; bir süredir de kullanıyorum: gayet memnunum. Şahsen günlük tıraşta Gillette Fusion ProGlide ile; daha uzun sakalda ise Gillette Mach3 Turbo ile daha iyi sonuçlar aldım.

• GittiGidiyor
    Gillette Fusion Proglide Tıraş Paketi Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/gillette-fusion-proglide-tiras-paketi-166152259

fiyat artmış ama paket iyi

satıcı da sağlam ve sorunsuz

• Kartacali K kullanıcısına yanıt
     Tıraş Bıçağı Fırsatları...

75 e 15 indirimle 60 a geliyor.

Biz Galatasaray Cumhuriyeti değil, Cumhuriyet’in Galatasaray’lı çocuklarıyız.
  • Yaşım daha 16 bıyık ve favorilerde biraz sakal çıkıyor en geç 2 haftada 1 alıyorum abiminki ile ancak farklı yerlerde okuyoruz(yatılı).Bi tıaş makinesi almak istiyorum buldum bitane güzel gibi biraz yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
    http://www.hepsiburada.com/liste/ReviewsProduct.aspx?productId=sgphlat600&pn=2&sortBy=lastAllTime&c=SG&r=0
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil948

Yaşım daha 16 bıyık ve favorilerde biraz sakal çıkıyor en geç 2 haftada 1 alıyorum abiminki ile ancak farklı yerlerde okuyoruz(yatılı).Bi tıaş makinesi almak istiyorum buldum bitane güzel gibi biraz yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
    http://www.hepsiburada.com/liste/ReviewsProduct.aspx?productId=sgphlat600&pn=2&sortBy=lastAllTime&c=SG&r=0

Fiyatı güzelmiş yaşın küçük olduğu için makine kullanmanız daha uygun olur ayrıca ben philps hs 8420 kullanıyorum çok memnunum

• ben 20 dakikada permatikle traş oluyorum hiç kanamada olmuyor birazda beceri meselesi

• GittiGidiyor
    Gillette Mach3 Tıraş Paketi Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/gillette-mach3-tiras-paketi-167483413?scrf=gunun-firsati

buda iyi gibi

• thebaboli kullanıcısına yanıt
    bunda 8 tane bıçak mı var? orjinalse 8 bıçal çok iyiymiş..

• http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=sggil370474&categoryId=26012165 Bu ürün nasıldır arkadaşlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • kesaplix K kullanıcısına yanıt
    Hocam sensor excel oynar başlıklı mı ?

THIS IS MY DESIGN
  • evet gillette sensor excel oynar başlıklıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uranus -- 26 Mayıs 2015; 19:42:23 >

Orijinalden alıntı: IDeoxysI

Hocam sensor excel oynar başlıklı mı ?

üsteki mesajda da belirtildiği üzere oynar başlıklıdır
    valla yaş 39. 15 yaşımdan beri traş oluyorsam 24 senedir bıçak sallıyormuşuz. gillette'in bilimum türlerini, permatiki, wilkinsonun mavi şeritlisini vs bir sürü şey kullandım. elektrikli kullanmadım yalnız bir bilgim yok. şu ana kadar en güzeli gillette fusion proglide (elektriksiz olan). normalde ucundaki mavi şerit bitene kadar rahat kullanırsın (yani 4-5 kez). ben abartıp ondan sonra da 5-6 kez kullandım. artık biraz sakalına göre değişir. diğer bütün bıçaklarla çene bölgemde kesme oluyordu. ufak kesme değil yalnız, baya kanı durdurmak için tuz basacak, pamuk basacak kadar kanamadan bahsediyorum. yoksa ufak tefek kanamayı önemsemiyorum bile. proglidela heralde 15 kere olmuşumdur. hiç böyle kanamadı henüz.

şok ta ise blue 3 turbo 5 li 22,5 lira. ikisi de gayet iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madeinme -- 2 Haziran 2015; 13:50:52 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.