Şimdi Ara

Tıraş Bıçağı Fırsatları... (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.520
Cevap
242
Favori
455.553
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • Evet arkadaslar az once gelen bicaklari test ettim. Normal onceden aldigim bicaklarla ayni hissi veriyor. 3 gunluk sakali kestim. Sert sakalim yoktur. Soguk suyla kopurttum jeli. Sorun yok. Alacaklara duyrulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: s0d

Hocam teşekkürler izlenimin için. Satıcı gayet güvenilir, sağlam bir firmaya benziyor zaten.

Rica ederim. Dedigim gibi jiletin ic kisminda 2 adet seri numarasi var. Onlarin settekilerle ayni olmasi lazim. Uzerinde gilette kabartmasi var. Son olarak jiletteki noktalar duzenli olmali. Bildigim kadariyla orjinal olmasi icin bunlar gerekli.. Saticinin karnesi iyi gorunuyor. Soruma cevap vermediler ama neyse artik. Durum bu

Orijinalden alıntı: Pi

quote:

Orijinalden alıntı: s0d

Hocam teşekkürler izlenimin için. Satıcı gayet güvenilir, sağlam bir firmaya benziyor zaten.

Rica ederim. Dedigim gibi jiletin ic kisminda 2 adet seri numarasi var. Onlarin settekilerle ayni olmasi lazim. Uzerinde gilette kabartmasi var. Son olarak jiletteki noktalar duzenli olmali. Bildigim kadariyla orjinal olmasi icin bunlar gerekli.. Saticinin karnesi iyi gorunuyor. Soruma cevap vermediler ama neyse artik. Durum bu

Alıntıları Göster
    değerli tavsiye ; eğer A101 de bulabilirseniz (ben 3-4 gün önce aldım 1 tane kalmıştı) Wilkinson Extreme 3 Sensitive 8 li 10.95 tl fiyatı vardı sanırım mach3 turbodan eksiği olmayan kalitede deneyim sunar aşırı derece de Fiyat/performans ürünüdür
    | Gigabyte B450m s2h | Ryzen 5 3600 | Sapphire RX 5500XT 8GB | Kioxia M2 SSD 500GB | XPG DDR4 3000mhz 2*8 16GB | Sandisk SSD Plus 120GB | Sharkoon Furious | 500W | AOC 24G2U 144hz | Logitech G400- F710 - S220 | Apple iPhone 13 128GB | LG 43UH610V 4K HDR |

• quote:

Orijinalden alıntı: lido

değerli tavsiye ; eğer A101 de bulabilirseniz (ben 3-4 gün önce aldım 1 tane kalmıştı) Wilkinson Extreme 3 Sensitive 8 li 10.95 tl fiyatı vardı sanırım mach3 turbodan eksiği olmayan kalitede deneyim sunar aşırı derece de Fiyat/performans ürünüdür

Alıntıları Göster
    Bir süre önce aynı satıcıdan bu ürünü ben de aldım, orjinal ürün.
    Satıcı kargolamayı biraz geç yaptı onun dışında sorunsuz.

Çünkü bir defasında aldığım 2'li proglide'dan biri sahte çıkmıştı ve her traşta yüzümü yaralıyordu çöpe atmak zorunda kalmıştım.

Orijinalden alıntı: lordalpos

Ürün çok uygunmuş bu akşam alıcam umarım sahte değildir

Çünkü bir defasında aldığım 2'li proglide'dan biri sahte çıkmıştı ve her traşta yüzümü yaralıyordu çöpe atmak zorunda kalmıştım.

Onceki mesajlarimda var usta. Sahte urunler kendini belli ediyor bazi sekilde. Dun aksam tras oldum bi sorun goremedim. Ha ne kadar dayanir zaman gosterir tabi

Arkadaşlar bugün itibariyle gittigidiyor sitesi sahte ürün olması sebebiyle geri gönderdiğim gillette markalı traş bıçağının para iadesini gerçekleştirmeye başladı. Ben ürünü 6 taksitte aldığımdan ürünün para iadesi toplam 6 ay sürecek ama olsun sonuçta sahte ürün satan bu kişiye param helal olmadı. Gittigidiyor sitesine de ayrıca teşekkür ediyorum, parayı iade ettikleri için.

www.sanalmarket.com.tr
    Gillete Fusion Proglide 4'Lü Tıraş Bıçağı Fusion Proglide Nemlendirici Jel Hediyeli - Migros
    http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/35931900-32179-gillette-fusion-proglide-4-lu-bicak-ve-proglide-jel-200-ml-set

• quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

migros'ta fusion proglide 4lü yedek bıçak ve traş jeli indirimde. 33,53 tl'ye aldım.

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/35931900-32179-gillette-fusion-proglide-4-lu-bicak-ve-proglide-jel-200-ml-set

Marketten bu fiyata alinabilir mi? Ve mesela 50 tl ve ustunu mu getiriyor migros? Sadece o urunu istesem getirirmi
    Bende 4lu proglide 29tl +4 tl kargoyla alacaktim ama iyiki almamisim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsunlusemih -- 26 Nisan 2015; 0:33:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: samsunlusemih

quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

migros'ta fusion proglide 4lü yedek bıçak ve traş jeli indirimde. 33,53 tl'ye aldım.

Marketten bu fiyata alinabilir mi? Ve mesela 50 tl ve ustunu mu getiriyor migros? Sadece o urunu istesem getirirmi
    Bende 4lu proglide 29tl +4 tl kargoyla alacaktim ama iyiki almamisim

ben marketten aldım zaten.

• 3 paket mach 3+Migros indirimini kullanırsanız kargo dahil yaklaşık 72 tl ye geliyor.yani tanesi 2 tl.
    www.sanalmarket.com.tr
    gillette mach3 tiras bicagi 12 li - Migros
    http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/42005812-32179-gillette-mach3-tiras-bicagi-12-li

Tıraş Bıçağı Fırsatları...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cyclops

3 paket mach 3+Migros indirimini kullanırsanız kargo dahil yaklaşık 72 tl ye geliyor.yani tanesi 2 tl.
    www.sanalmarket.com.tr
    gillette mach3 tiras bicagi 12 li - Migros
    http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/42005812-32179-gillette-mach3-tiras-bicagi-12-li

Arkadaşlar mach 3 ile mach 3 turbo arasındaki fark nedir?

• expert3542 E kullanıcısına yanıt
    aynı ürünü bugun migrostan 18 tl aldım

Orijinalden alıntı: Kistanbullu

fforumda mach 3 kötü, turbo süper denilen ancak kendi tecrübeme göre bir fark göremediğim nane,
    teknik olarak bildiğim kadarıyla alt fitiller daha sıklaştırıldı ve üst bantta kullanılan kayganlaştırıcı madde mach 3 ten farklı,bundan fazlası pazarlama tekniği..

sahteleri için :
    thecounterfeitreport.com
    Counterfeit Gillette Mach 3 Razor Blades | Consumer Alert
    https://thecounterfeitreport.com/product/114/Gillette-Mach-3-Razor-Blades.html

• quote:

Orijinalden alıntı: uranus

quote:

fforumda mach 3 kötü, turbo süper denilen ancak kendi tecrübeme göre bir fark göremediğim nane,
    teknik olarak bildiğim kadarıyla alt fitiller daha sıklaştırıldı ve üst bantta kullanılan kayganlaştırıcı madde mach 3 ten farklı,bundan fazlası pazarlama tekniği..

sahteleri için :

Teşekkür ederim uranus üstat.

• quote:

Orijinalden alıntı: uranus

quote:

sahteleri için :
    thecounterfeitreport.com
    Counterfeit Gillette Mach 3 Razor Blades | Consumer Alert

Alıntıları Göster
    beyler sakalım öyle fazla çıkan birisi değilim 3 günde bir olurum ahım şahım bıçağa gerek yok ama almısken iyisi olsa fena olmaz. GILLETTE FUSION turuncu renkli olanını kullanıyorum yedekleri bitti şimdi PROGLIDE mi alayım PROGLIDE power i mi alayım ne kadar farkediyor ki acaba? İkisi arasında ne gibi bir farkvardır ki

• samsunlusemih S kullanıcısına yanıt
    Hocam fusion proglide power elektrikli makinali olan, fusion proglidei terih edin power aradaki farka degmez pazarlama taktigi ben happy.com.tr den almistim hala ucuzsa alin gayet memnunum

Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

Hocam fusion proglide power elektrikli makinali olan, fusion proglidei terih edin power aradaki farka degmez pazarlama taktigi ben happy.com.tr den almistim hala ucuzsa alin gayet memnunum

Evet bende şimdi normal proglide aldim makinali başlığını almayacaktim yedek başlıklarini aldim. Happyden alacaktım 4li 28,90tl di 4 tl kargoyla 33tl yapıyordu. Migros ta indirim vardi şunu 33tl aldim.

• samsunlusemih S kullanıcısına yanıt
    Oo jelde var tamam 8 lira daha kardasiniz hocam gayet guzel olmus

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.