Şimdi Ara

Tıraş Bıçağı Fırsatları... (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.520
Cevap
242
Favori
455.552
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • Fusion power ile Fusion proglide power başlıkları uyumlumudur. Fusion power sap bulunmakta bende

Az önce gittigidiyordan mail geldi. 2 tane yedekli traş bıçağı + 8 tane proglide bıçak + traş köpüğü 65 tl nasıl alınırmı? Kargoda ücretsiz?

Gillette Fusion ProGlide Tıraş Jeli Serinletici 200 ml

Gillette Fusion ProGlide Yedek Tıraş Bıçağı 8'li

Gillette Fusion ProGlide Tıraş Makinesi Yedekli

• Sahte ürünlere dikkat edelim arkadaşlar hem cebinize hem sağlığınıza yazık..
    Gittigidiyor.com sitesindeki aedeniz1986 isimli satıcının sahte gillette ürünlerinden sattığını gördüm.
    GittiGidiyor
    Gillette Mach3 Turbo 8'Li Yedek Bıçağı-HEDİYELİ Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/gillette-mach3-turbo-8-li-yedek-bicagi-hediyeli-161794499
    sitesinden aldığım Gillette markalı ürün daha ilk denememde yüzümü kesti. Ürünün dışından sahte olup olmadığını anlamak mümkün müdür, mesela bir seri numarasından kontrol etme veya bir bandrol gibi bir test yöntemi var mıdır?Ürünü açtığımızda ise ürünün sahte olduğunu hemen anlıyorsunuz çünkü ürün mach3 turbonun sapına bile tam oturmadı bir kısmı dışarıda kaldı, ve normalde mach3 turbo ile 10-15 kere rahatlıkla traş olabiliyorken bu ürün ilk denememde çuvalladı, hatta yüzümü çizdi.
    Bunun üzerine bende ürün iadesi ile ilgili işlemlere başladım, ancak satıcı ürünün kutusunun açılmaması gerektiğini söyledi. Bakalım sonuç ne olacak. Sizce gittigidiyor sitesi ürünün para iadesini yapar mı?

• Kistanbullu kullanıcısına yanıt
    GG da aynı olay geçen yıl başıma geldi.

mach3 turbo almıştım. kutuyu açtım 1 kere traş oldum ve sahte olduğunu anladım. sonra GG 'da ürünün sahte olduğunu belirten bölüm vardı orayı işaretledim. 10-15 dakika sonra satıcı telefonla beni aradı. "Herkese satıyoruz ilk defa biri sahte diyor" dedi. "çok uzun yıllardır ürünü kullandığımı, sahte ürünü anlayabileceğimi" söyleyince ısrar etmedi, ürünü iade etmemi istedi. GG da iade için numara çıkıyor, o numarayla satıcının kargo şirketine gittim, ücretsiz olarak kargoyu gönderdim. Ücret birkaç gün sonra kartıma iade oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bien

GG da aynı olay geçen yıl başıma geldi.

mach3 turbo almıştım. kutuyu açtım 1 kere traş oldum ve sahte olduğunu anladım. sonra GG 'da ürünün sahte olduğunu belirten bölüm vardı orayı işaretledim. 10-15 dakika sonra satıcı telefonla beni aradı. "Herkese satıyoruz ilk defa biri sahte diyor" dedi. "çok uzun yıllardır ürünü kullandığımı, sahte ürünü anlayabileceğimi" söyleyince ısrar etmedi, ürünü iade etmemi istedi. GG da iade için numara çıkıyor, o numarayla satıcının kargo şirketine gittim, ücretsiz olarak kargoyu gönderdim. Ücret birkaç gün sonra kartıma iade oldu.

sahte oldugu kanısına nasıl vardınız?
  • Gillette Fusion ProGlide Tıraş Makinesi Silver Touch Hassas Ciltler İçin diye bir ürün var normal Gillette Fusion ProGlide Tıraş Makinesi İle farkı başlıkta mı makinede mi aralarında iki kat fiyat farkı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    mach3 lerde çok fazla sahte ürün satışı var, her yerden almamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bien -- 22 Nisan 2015; 19:13:55 >

Orijinalden alıntı: bien

Ürünü sürekli kullanan biri sahte jileti takınca iyi kesip kesmemesinden kolaylıkla anlayabilir.
    4-5 sene önce de Tahtakaleden aldığım mach3 sahte çıkmıştı.
    mach3 lerde çok fazla sahte ürün satışı var, her yerden almamak lazım.

sadece iyi kesip kesmemeside kopya olup olmadığını anlamaya yetmez aslında,mesela çok iyi kesen ama paslanma yapan bıçaklarda var,ben Çin'de yaşıyorum Avrupa ya bu tur urunler satıyorum bir sürü kopyası var fabrikalardan numune alıp test ediyoruz çok iyi olanda var bir kere bile traş edemeyende

10 tane fusion proglide.
    1 makine.
    Progide traş jeli kargo dahil 65 tl

GittiGidiyor
    Gillette Fusion Proglide Tıraş Paketi Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/gillette-fusion-proglide-tiras-paketi-152883519

• bien kullanıcısına yanıt
    Sn. bien. Bende ürünü bugün kargo ile satıcıya geri gönderdim bakalım para hesabıma ne zaman aktarılacak. Gelişmeleri buradan yazacağım. GG'dan daha önce 5-6 farklı ürün daha almıştım, ilk defa başıma böyle birşey geldi. Sorunum çözülürse GG'dan alışverişime devam edeceğim ancak GG sitesinin bu tip sahte ürün satan satıcıları anında sistemden çıkarması gerekir.
    Sn. yokan. Bu ürünlerden sattığınıza göre bu işin üstadı sizsiniz. Bu ürünlerin sahte olup olmadığını kolaylıkla anlayabileceğimiz bir yöntem vs. var mıdır? Ürüne dışarıdan bakarak sahte olup olmadığı anlaşılır mı?
    teşekkürler

Orijinalden alıntı: expert3542

Bugün Carrefourdan gillette mach3 turbo 4 lü ile traş bıçağını ve yanında jelini 24,90 a aldım. Migrostaki kampanyalı ürünü izmirde hiç bir yerde bulamadım.
     Tıraş Bıçağı Fırsatları...

Ayni urun Watsons'ta 9,90 TL'den satilmisti. O fiyati gorunce 20 uzeri rakamlar pek cazip gelmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kistanbullu

Sn. yokan. Bu ürünlerden sattığınıza göre bu işin üstadı sizsiniz. Bu ürünlerin sahte olup olmadığını kolaylıkla anlayabileceğimiz bir yöntem vs. var mıdır? Ürüne dışarıdan bakarak sahte olup olmadığı anlaşılır mı?
    teşekkürler

bir sürü yöntemi var
    mesele dışardan baktığınızda karton ambalajın kalitesi,kabartmalı karton kullanıyor orjinal,içini açtığınızda bıcakların plastiğinde gilette kabarma yazısı,jilet bıcaklarına yakından dikkatli baktığınızda hepsi aynı hizada montajlanmış olur kopytalarda yamuk yumuk olabiliyor,sakalınız sert ise kesip kesmemesindende anlayabilirsiniz kopyaların öyleleri varki 1 kere bile traş olamıyorsunuz ama 10 kere traş olabileceğiniz kopyalarıda var,bide paslanma olayı var,bi bıçakla traş olun bi kaç hafta banyo gibi rutubetli yerde kalsın paslanma yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Beyler :

10 tane fusion proglide.
    1 makine.
    Progide traş jeli kargo dahil 65 tl

GittiGidiyor
    Gillette Fusion Proglide Tıraş Paketi Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/gillette-fusion-proglide-tiras-paketi-152883519

İyimidir fiyat? Alalım mı? Nedersiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• oracle99 kullanıcısına yanıt
    Hocam 4-5 gündür hem internette hem de mağazalarda araştırma yapıyorum. Fiyat gayet iyi. Bugün Migros'ta sadece 8'li bıçak 89 TL'ydi. Ben de en son o fiyatı görünce geldim biraz önce sipariş verdim tek kuşkum ürünlerin sahte olması, umarım öyle bir durumla karşılaşmam. Önceden bu satıcı hakkında fikri olan var mı acaba?

Aldigim urun 10 tras bicagi. 1 makine ve 1 proglide tras jeli. 65 tlye kargo dahil.

Henuz tras olmadim. Gelen urunden bahsedecek olursak arkasinda gilette kabartmasi var. Ic kisimdada hepsinin ayni olmasi gereken seri numaralari var. Sahtelerde bunlar olmuyor sanirim. Isi iyice gelistirdiyseler bilemem tabi Orjinallerde bicaklardaki noktalarin ayni hizada olmasi gerekli. Sahtelerde hepsi karisik oluyor. Bana gelenlerde goze batacak bir yamukluk yok. Birazdan tras olayim yorum atarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 23 Nisan 2015; 13:00:23 >

• Sert sakallarim var. Mach3 Turbo, Gillette Prodigle Power vs kullandım. Tamam çok güzel traş ediyorlar ama çok kisa sürede koreliyorlar ve cildi tahriş etmeye başlıyorlar. Haftada 4-5 kez traş oluyorum. Birde Fusion yada Fusion Power`i deneyeceğim.

Orijinalden alıntı: s0d

Hocam tıraş sonrası yorumunu bekliyorum.

Normalde adetim degildir ama yatmadan once bi tras olacagim hocam. Ona gore yorum yaparim. Umarim dandik cikmazlar

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.