Çavuş
29 Kasım 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme
Toplam: 73 (Bu ay: 0)
Gönderileri
içindeki PSU'nun 80+ olup olmadığna ulaşamadım modelini bulamadım. bir de psu 80+ bronze bişeyse bu yılın en sıcak kasa fırsatı olur.

bu markanın ürünleri malzeme sağlamlaığına sahip aerocool, therlmalke gibi reklama ağırlık ürüne hafif veren bi şey değil.

hele yeni sistem toplaycaklar için psu orta halli çıksa bile süper fırsat güzel bir aksa.

markanın eski modelleri bile sonradan sertifika almış vatanda bronze olarak satılıyor kötü malı yok gibi. sadece baız modellerde 12v gücü az oluyordu tasarım olarak.

merhba

32 gb hafıza var ve kart yuvası yok telfonumda. fabrika resetlemesi yapınca özel dosyalar ve uygulama verileri falan herşey gidiyor. windowsta tüm diski biçimlendirmek gibii.

dahili bölümü ikiye bölüp fabrika reseti atınca androidin olduğu yeri silmesini diğer bölümü ise harici kart gibi görüp ellememesini sağlayabilir miyiz?

harici kart gibi görmse de olur yeterki silmesin bir bölümü. Yabancı forumlarda var gibi bir hava var ama dil bilmeyince iyice anlamadım. umarım deneyen yapan vardır.

teşekkürler.
merhaba

zs550w psu aldım ama windows oturuma açma ekranına geldiğinde sistem resetliyor.

işin ilginci sadece güvenli kipte açılıyor sistem. format atarken veya sşistem oanrımı sırasında da windows logosu görününce resetliyor. kısacası windows yüklenirken tam de kapanıyor yeniden açılıyor pc.

işin daha da ilginci aynı sorunu bootable windows 7 ile de yapıyor. acronis başlamıyor bu yüzden.

windows 7 sorunlu gelmiyor öyle olsa diğer fotmat ve acronis açılırken de aynı hatayı veriyor.

PSU gücü fazla bile önceden sistemde litepower 500w takılı idi.

anakart bozuk olmaz ya da ramler çünkü eski psu yu takınca çalıştı yine.

sorun ne olabilir, nasıl çözülebilir? yoksa iade için geri paketleyeceğim ürünü.

teşekkürler.
merhaba,

sıcak fırsatlar bölümünü takip ediyorum ama sıralam nasıl oluyor çözemedim. İStediğim ise son konuların en başta olması tarihte geriye doğru gitmesi. Böylece her açtığımda sadece eklenen yeni konu varsa göreceğim. yukarı aşağı ok simgeleri var ama olayı çözemedim.

teşekkürler.
merhaba,

bildiğimiz gibi yükseltme ve üstüne kurma seçenekleri var windows 7 kurulumunda. Kulanıcıların çoğu dosyalarını hala masaüstü belgelerim gibi sistem bozulunca kaybolacak C sürücüsünde saklıyor. bunlar almanın yolu olsa da en az her seferinde 1 saat götürüyor ömürden.

Sistemi kurarken kullanıı dosyslarını ellemeden sadece seçli disk bölümündeki tüm windows 7 dosyalarını silmenin ve öylece windows kurmanın oylu var mıdır?

Teşekkürler.
arayınca bulamdım ben de kutu sütündekileri çevirdim çat pat:

REX Glanz-Politur Cila uygulama rehberi:

KRAL (REX)

cilası parlak
Temizlik ve tüm normal bakım - ve metalik - Vernikler

UV koruması
Her birlikte büyüyecek

-------------------------------------------------- -----------------------------------------------

Hafif, mikro-ince aşındırıcı ve yüksek kaliteli, çok fonksiyonlu balmumu bileşenleri temelinde modern otomobil cilası.Yeni boya, parlak parlaklık verir. Temizler, parlatır ve bir operasyonda mum.

* Özellikle yumuşak temizlik ve bakım emülsiyon hafif boya kusurları telafi ve tipik yıkama fırça şeritler kaldırır. Hava etkiler nedeniyle boya yüzeyi ağaran ortadan kaldırır.

* Yüksek kaliteli UV-koruyucular (UV koruma) ile aşırı güneş ışığından boya korur ve böylece boyanın erken yaşlanmayı önler.

* Ağır açıklanmaması yağlı ve yağlı kir kaldırır.

* Yüksek kaliteli mum bileşenler zararlı çevresel etkilerden boya korumak.

* Ayrıca krom için uygun ve plastik parçalar boyalı.

ipuçları:
Boyasız plastik, lastik ve cam kullanım için uygun değildir.
Doğrudan güneş ışığı ve sıcak boya üzerinde uygulamayın.

Talimatlar:

araba, yıkama durulama ve deri kuru. cila Kullanmadan önce çalkalayın parlatıcısı. yumuşak bir bezle ince bir tabaka uygulayın. yumuşak bir bezle kurulayın ve parlatmak için izin verin. Dondan koruyunuz.

Lütfen dikkat:
Sudaki organizmalar için zararlı, su ortamında uzun süreli olumsuz etkileri olabilir. Hidrokarbonlar içerir. Çocukların elinden tutun. Ve atık kabı güvenli bir biçimde atılmalıdır. Yutulduğunda, hemen doktor başvurun ve bu kabı veya etiketi gösterin. Dondan koruyunuz.

MALZEMELER:
Ve 5-15 alifatik + aromatik hidrokarbonlar <iyonik olmayan yüzey aktif,% 5 Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

İTHAL EDEN MODACAR AÇIKLAMASI İSE:
ÖZELLİKLE ŞURAYA DİKKAT : "boya üzerinde suya kaydırma özelliği kazandırır yağışlı havalardaki su damlacıklarının otomobilinizin bıyasının üzerindeki hareketleri size keyif verir."

ASLINDA ÜRÜN TEMİZLEME VE PARLTMA AMAÇLI GENELDE. ŞU AN ECZACIBAŞI DA BU FİRMANIN TEMİZLİK ÜRÜNLERİNİ İTHAL ETMEYE BAŞLAMIŞ. MODACARIN ELEMANI İSE SANIRIM KEYİFLİ BİR GÜNÜNDE AÇIKLAMA YAZMIZ. ÜRÜN KUTUSUYLA PEK DE ALAKALI OLMAYAN ABARTILI SATIŞ HİLELERİ VAR GİBİ. GÖREN DE BOYA ÜSTÜNE BİR KAT DAHA GİDİYOR SANIR MEĞER İNCELTİP ÜSTÜNE CİLA ATIYOR ÜRÜN. 6 RAKAMINI ALIP 9 DİYE SATIYOR GENELDE TÜM İTHALATÇILAR DİL BİLMİYORUZ DİYE. AMANNN NE ÖNEMİ VAR ZATEN BİR ŞEY ALIP ARABANA SÜRÜYORSUN İŞTE, İÇİN RAHATLASIN EYTER CİNSİNDEN BİR SATIŞ TAKTİĞİ. VE UMARIM MODACAR ADINA ÜRETLİOYRDUR ÇÜNKÜ DÜNYA ÇAPINDA BİR ÜRÜN :-))

Rex Germany 4 Mevsime Özel 1 Yıllık Üstün Koruma Cila 095536 Detay Bilgisi
Üretim : Yüksek kalite standartında ModaCar adına REX ALMANYA tarafından üretilmektedir.
ModaCar ithalatını,pazarlamasını veya üretimini yapıtrdığı ürünlerde tüketiciye maksimum fayda ve verim sağlayacak koşullarla tedarik yapmaktadır.
Satışa sunulan her ürün KALİTE KONTROL birimi tarafından test edilmekte,onay aşamasından sonra satışa sunulmaktadır.
Fiyat kıyaslamalarınızda, ürün satış sonrası destek,arızalı ürün veya değişim sorunlarını lütfen göz önünde bulundurunuz.
Satın alacağınız her ürün,bilgi,arıza ve servis gerektiren durumlarda ModaCar Teknik servisi ile her zaman yanınızda olacaktır
Uygunluk :
Tüm marka ve model,OPEK VE METALİK boyalı araçlara uyumludur.
Kullanım Alanları
Otomobil,minibüs,panelvan,tekne
Ağırlık :
500 ml
Paket özelliği :
1 adet
Ürün Sınıflandırması:
1.kalite VIP
Uygulama Tipi :
Profesyonellik gerektirmeyen,kişisel uygulamalı bir ürünüdür.
Öne çıkan özellik :
4 mevsimde max.koruma,Parlatma,koruma,Temizleme ve Yenileme
Ürün Özellikleri :
Rex oto bakım ürünleri ileri teknoloji ile ALMANYA da üretilmektedir.
4 Mevsim Koruma
Bütün sene sürecek koruma sağlar.Yaz ve kış şartlarında mükemml sonuç verir. Koruma özelliği
1 yıllık süren etkin koruma sağlayan emsalsiz ve tek üründür.
Boyayı güneşin zararlı ışınlarından (UV) korur,erken yaşlanmayı önler.
Boyayı dış etkilere karşı korur.-hava şartları,yola dökülen tuz ve kimyasallar,böcekler ve dal parçaları Rengi yeniler,parlaklık verir. Kış aylarında yağan kar ,yollara dökülen tuz ve kimyasallar ile gözle görülmeyen ancak arabanızın boyasına zarar verebilecek asit yayğışlarına karşı arabanızı mükemmel bir şekilde koruru ve boyanızın bakımını sağlar.
Mekanik araba yıkamaların oluşturabildiği çiziklerden korur.
Temizler parlatır ve korur otomobilinizin boyasına geleneksel cilalar ile ulaşılamayacak kadar yoğun bir parlaklık verir,çok iyi parlaklık verir
Antistatiktir otomobilinizi uzun bir süre tozdan ve kirden uzak tutar boya üzerinde suya kaydırma özelliği kazandırır yağışlı havalardaki su damlacıklarının otomobilinizin bıyasının üzerindeki hareketleri size keyif verir.
Eskimiş cila ve boyaların temizliği içinde mükemmeldir.
Zarar vermeden, etkili temizlik sağlar.
Eski görünümün ve çizik ve bozuk noktaların yok olmasını sağlar.
Boyaya orijinal renk ve parlaklığını kazandırır..
Krom ve boyalı plastik yüzeylere de uygundur.
Uygulanması kolaydır ve krom ve boyalı plastik yüzeylere de uygundur.
KULLANIM ŞEKLİ
Temiz aracınıza pamuk ile çok rahatlıkla tatbik edebilirsiniz.
Tavsiye Aracınızı cila uygulamasından sonra ;
Rex Konsantre Oto Şampuanı 1000 ml 095501
Veya
Rex Cilalı Su Tutmayan Oto Şampuanı 1000 ml 095502
Şampuanıyla yıkamanız önerilir.
İthalatçı Firma | Genel Dağıtım : ModaCar International | Türkiye
merhaba,

2. seri jazz (2009 ve sonrası) sahibiyim. 252 seri kumandalı cenmax alarm taktırdım. Fakat sadece sürücü kapısının açık olmasını algılıyor ve diğer diğer kapılar açık olsa da alarm devreye girebiliyor ve de açıldıktan sonra diğer kapıalrın tarafından işim olsa da 30 sn içinde kilitleme yapıyor. Yani kapı bagaj koruması eksik çalışıyor.

Şu an alarmcı cenmax marka alarmın servisi olmadığından beyne yakın kapılardan gelen bağalntıalra yama yapmayı tercih etmedi, yanma ve diğer arıza risklerine karşın daha önce başı yanmış. Diyot? bağlama her kapıya ile farklı birçözüm sundu. Biz de tavan almabasına bağlayalım dedik kapı algılayıcısını ama alarmcı emin olmamakla birlikte 3 saat sonra alarm kendiliğinden devreye giere ve çalar dedi.

nedeni ise araba bir süre sonra zayıf bir akım gönderebilirmiş lambalara ve alarm bunu algılayıp kapı açıldı sanabilirmiş.

en kestirme ve sağlam yoldan kapıların alarm tarafından görülmesini istiyorum.

Eğer tavan lambasına bağlantı yapılırsa gerçekten alarm çalar mı bir süre sonra?

Eğer her kapıya ayrı bağlantı götürülürse sağlıklı bir iş olur mu?

Eğer beyne giden kapı bağalantılarına el atarsa alarmcılar sorun riski büyük müdür yoksa birçoğu bunu zaten kolaylıkla yapabiliyor mu?

Eğer yukardaki seçenekler pratik değilse daha akılcı ve koaly çözüm nedir?

Okuyana selamlar, çözene saygılar...
açılan ilanları dükkana eklemek için nereye tıklıyoruz bakındım göremeidm.
Merhaba,

Samsung R580 için LED ekranı değiştireceğim. Ekranda ölü pixel değilde darbe veya düşmeden kaynaklı ekrandan kararma oldu mürekkep lekesi gibi. Bunun çözümü mevcut mudur?

Eğer çözümü yoksa chimei, aua, samsung, LG gibi marklar mevcut panellerde. Şu anki ekranı berbat açıkcası çok soluk ve verimsiz. Daha iyisini tercih etmek istiyorum.

Şimdi tek markadan mı vardır laptobuma uyumlu yoksa birkaç seçeneğim var mıdır? Eğer seçeneğim varsa hangi markanın ürününü tercih eetmem daha faydalı olur.

sahibinden.com ve sanalpazarda çok güzel fiyata 99 tl + kargoya ürünler var. Ekranı kendi kolaylıkla açıp takabildim. Ekranı daha canlı seçemk sitiyorum sadece.

MAt ekran mevcut mudur?

Teşekkürler.
Merhaba,

carrefourun bu hafatki nidiriminde ve daybuyday da bu tv var bende alacaktım bu ara. 1300 TL gibi fiyata 42" LG 42lm620 gib bir model umuyordum kampanyalardan. Fakat bu ürün de yarı fiyatına varsın 3D ve smart da omasın diyesim geliyor ama aslolan panel ve malzeme kalitesi. Bir de led değil sanırım. Arkadaki üreticiyi de merak ediyorum.

Elton hakkında bilgisi olan var mı? Ürünü görüp de izlenimde buluanbilecek var mı?

Yarı fiyatına yarı özellikte TV almak nasıl sizce?

Sanırım tazeleme hızı, LED, uydu alıcı, 3d ve gözlük, panel kalitesi, smart özellikleri gidiyor.

http://www.daybuyday.com/urun-1076038/Elton-40%22-102Cm-Full-Hd-Lcd

http://www.altaviadijital.com/client/carrefour/02_28_2013/32S/desktop
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Otomobil
Honda
Mobil cihaz
LG
Operatör
Türk Telekom
ISS
TTNET
TV
sharp
Notebook
Samsung
Fotoğraf Ekipmanları
Canon
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 479
İkinci El Bölümü Mesajları: 109
Konularının görüntülenme sayısı: 3.711 (Bu ay: 55)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 31 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.