Şimdi Ara

Tıraş Bıçağı Fırsatları... (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.520
Cevap
242
Favori
455.553
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • Proglide power model için makine ve bıçak olarak en uygun nereden alabilirim arkadaşlar. Bunun pilsiz olanları ile arasında çok fark varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: LorD_KeNNy

selamlar yakın zamandaki piyasa fiyatlarına göre iyi bir yedek fiyatı bence ben aldım
    4 lü proglide yedek 27,9 + 3,99 kargo

http://www.kliksa.com/urun/gillette-fusion-proglide-yedek-tiras-bicagi-4-lu/980002595

Haber verdiğin için teşekkürler.Kargoya rağmen en uygun fiyat.Ben de aldım.
  • piyasada bir çok kopya tıraş bıçağı var bunlara dikkat etmek lazım,kopya olup olmadığını ambalajından bıcağın üzerindeki logodan en önemlisi bıcağın kesme kalitesinden anlayabilirsiniz,eğer kopya ise ya hiç kesmez(ben buna şahit oldum)mesela fasttechte satılıyor 1 kere bile traş olamadım,bazı kopya bıcaklar sağlık açısındanda zararlı mesela paslanma yapabiliyorlar

benim Avrupada bir müşterim her ay toptan alarak alıyor kendi bayiliği var Ebaydanda satıyor ama genede çoğunlukla Çin'den alıyor ucuza geliyor çünki,telefonla çektim pek iyi olmadı ama dikkatli baktığınızda ambalajının üzerindeki kabarmaları görebilirsiniz

Tıraş Bıçağı Fırsatları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokan -- 7 Nisan 2015; 6:51:33 >

• Daha önce blue3 mach3 kullanan biri olarak meraktan proglide power aldım çok fark varmış gerçekten bundan sonra mach3 filan almam.Titreşim özelliğinede pek gerek yokmuş hb de 36.9 a normal modeli var sap ve 4 yedek onu almak daha mantıklı gibi.

ptt nin sitesinde gördüm.
    internet sadece burası satıyor heralde
  • beyler proglide kullanıyorum da proglide power'ı deneyesim var. kullananlar memnun mu? titreşimin +/- özellikleri neler? ve son olarak proglide ile proglide power'ın bıçakları birbirine uyuyor mu?

Mach3 turbo kullanıyorum şuan işimi fazlasıyla görüyor.

Titreşim hoş bir his veriyor bence. Çok az da olsa daha rahat traş hisse verdi.

Biz Galatasaray Cumhuriyeti değil, Cumhuriyet’in Galatasaray’lı çocuklarıyız.
  • merhabalar,
    traş bıçağı biz erkekler için sıkıntı malum..tecrübelerimi nacizane paylaşayım dedim:

ilk olarak askerde gilette fusion titreşimli kullandığımı,başta beğendiğimi belirteyim..daha sonra ise tahrişe başladı..bende mi böyle bilmiyorum ama çok bıçaklı sistemler benim gibi sert ve zayıf hatlı erkeklerde tahrişe ve kesiklere yol açıyor..

daha sonra düz mach3 kullandım..pek konforlu değildi..çabuk yıprandığını gördüm bıçakların..

dorgo pace aldım,8 tane de yedek kutusunu aldım..evde oldu 30 küsür bıçak..konforlu bir bıçak ama mallesef yüzün köşeli yerlerinde iyi bir performans sergilemedi..babama verdim yedekleri..o çok memnun..bir başka nokta ise -bence- bıçakların çabuk tıkanmasıydı..

mach 3 turbo ise memnun kaldığım bıçaklardan oldu..mach3 e nazaran daha rahat bir traş performansı oldu..fiyat/performans dengesi çok iyi bir bıçak..ama sıfır traş için iki kez geçmek zorunda kalıyordum,hele sivilce filan varsa kesikler uzun süre yüzümden eksik olmuyordu..ama bıçak ömrü gayet iyiydi..

aynı dönemlerde wilkinson quattro titanium kullandım..sanırım bimden çok iyi fiyata almıştım..traş kalitesi oldukça iyiydi..ama yine malum sorun:çok bıçak,fazla temas ve tıkanan makine..traş kalitesi memnun etse de çabuk körelmesi nedeniyle aradığımı onda da bulamamıştım..

gratiste satılan King of Shaves 5 bıçağı denedim..çok övülen bir model olmasında rağmen alışılmışın dışında ergonomisi ve aşırı oynak başı nedeniyle çene bölgesinde zorlandım..fazla da denemedim zaten,alışması zor geldi..

bu arada traş makinesi de aldım:panasonic es-lf51 dört bıçaklı modeli..aslında fena değil ama zor iş be makine ile traş olmak..kuru denedim çok kanattım..ıslak denedim çok tıkandı ve kafa doldu..çeneyi düzgün alamadım..yanakları makine ile çene altını traş bıçağı ile aldım..traş sürem uzadı..şimdi arada kullanıyorum..en büyük avantajı ıslak kullanımda kesik ve kanama pek olmuyor..

ve en güzelini en sona bıraktım: gilette sensor excel..kesinlikle efsane bir bıçak..blue 3 makinete takılabildiğini öğrendim..deneme amaçlı beşli paket aldım..ve inanılmaz performans..kesnlikle çok keskin ve az bıçaktan dolayı tahriş az,tıkanma yok gibi birşey..gilette bu bıçağın üretimini neden durdurmuş belli:çünkü uzun ömürlü..diyebilirsiniz ki sıcak fırsat nerede? 5 li bıçağı 17,25 e aldım..5 paket sipariş geçtim..kargo 5 tl tuttu..
    aldığım site:
    kozmetikburada

firmanın merkezi samsunda..izmire iki günde geldi..bıçaklar gelince yorum yaparım dedim..polonya üretimi..bildiğim kadarıyla bu bıçaklar günümüzde sadece ABD'de üretiliyor..

arayışta olanlar için fikirlerimi paylaşayım dedim..elbette her ten ve kemik yapısında konfor ve bıçak performansı değişecektir ama benim sıralamam:
    1- sensor excel
    2- mach3 turbo
    3-wilkinson quattro titanium
    aşağıda ise traş kutumun içindeki malzemeleri paylaştım ki kafadan salladığım düşünülmesin dorgo,blue3 filan nereye attım bilmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesaplix -- 10 Nisan 2015; 16:59:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kesaplix

merhabalar,
    traş bıçağı biz erkekler için sıkıntı malum..tecrübelerimi nacizane paylaşayım dedim:

ilk olarak askerde gilette fusion titreşimli kullandığımı,başta beğendiğimi belirteyim..daha sonra ise tahrişe başladı..bende mi böyle bilmiyorum ama çok bıçaklı sistemler benim gibi sert ve zayıf hatlı erkeklerde tahrişe ve kesiklere yol açıyor..

daha sonra düz mach3 kullandım..pek konforlu değildi..çabuk yıprandığını gördüm bıçakların..

dorgo pace aldım,8 tane de yedek kutusunu aldım..evde oldu 30 küsür bıçak..konforlu bir bıçak ama mallesef yüzün köşeli yerlerinde iyi bir performans sergilemedi..babama verdim yedekleri..o çok memnun..bir başka nokta ise -bence- bıçakların çabuk tıkanmasıydı..

mach 3 turbo ise memnun kaldığım bıçaklardan oldu..mach3 e nazaran daha rahat bir traş performansı oldu..fiyat/performans dengesi çok iyi bir bıçak..ama sıfır traş için iki kez geçmek zorunda kalıyordum,hele sivilce filan varsa kesikler uzun süre yüzümden eksik olmuyordu..ama bıçak ömrü gayet iyiydi..

aynı dönemlerde wilkinson quattro titanium kullandım..sanırım bimden çok iyi fiyata almıştım..traş kalitesi oldukça iyiydi..ama yine malum sorun:çok bıçak,fazla temas ve tıkanan makine..traş kalitesi memnun etse de çabuk körelmesi nedeniyle aradığımı onda da bulamamıştım..

gratiste satılan King of Shaves 5 bıçağı denedim..çok övülen bir model olmasında rağmen alışılmışın dışında ergonomisi ve aşırı oynak başı nedeniyle çene bölgesinde zorlandım..fazla da denemedim zaten,alışması zor geldi..

bu arada traş makinesi de aldım:panasonic es-lf51 dört bıçaklı modeli..aslında fena değil ama zor iş be makine ile traş olmak..kuru denedim çok kanattım..ıslak denedim çok tıkandı ve kafa doldu..çeneyi düzgün alamadım..yanakları makine ile çene altını traş bıçağı ile aldım..traş sürem uzadı..şimdi arada kullanıyorum..en büyük avantajı ıslak kullanımda kesik ve kanama pek olmuyor..

ve en güzelini en sona bıraktım: gilette sensor excel..kesinlikle efsane bir bıçak..blue 3 makinete takılabildiğini öğrendim..deneme amaçlı beşli paket aldım..ve inanılmaz performans..kesnlikle çok keskin ve az bıçaktan dolayı tahriş az,tıkanma yok gibi birşey..gilette bu bıçağın üretimini neden durdurmuş belli:çünkü uzun ömürlü..diyebilirsiniz ki sıcak fırsat nerede? 5 li bıçağı 17,25 e aldım..5 paket sipariş geçtim..kargo 5 tl tuttu..
    aldığım site:
    kozmetikburada

firmanın merkezi samsunda..izmire iki günde geldi..bıçaklar gelince yorum yaparım dedim..polonya üretimi..bildiğim kadarıyla bu bıçaklar günümüzde sadece ABD'de üretiliyor..

arayışta olanlar için fikirlerimi paylaşayım dedim..elbette her ten ve kemik yapısında konfor ve bıçak performansı değişecektir ama benim sıralamam:
    1- sensor excel
    2- mach3 turbo
    3-wilkinson quattro titanium
    aşağıda ise traş kutumun içindeki malzemeleri paylaştım ki kafadan salladığım düşünülmesin dorgo,blue3 filan nereye attım bilmiyorum..

Hocam bu kadar şey denemişsin ama asıl denemen gereken geleneksel tıraşı hiç denememişsin. Şimdi benim hobim o. Keyfime göre arada geleneksel (rimei ws classic makine, envai çeşit jilet, tıraş sabunu ve şap), arada modern tıraş (proglide jel ve makine) oluyorum.

• Hocam denemez olur muyum
    Ama hep çeneme çizik atıyorum.. Faullere de bazen çok bastırıp çiziyorum.. Vakit bol olunca keyifli ama basite alışmışız hocam..
    Bu arada asla jel ve köpük kullanmam, traş sabunu candır
    Bu arada geleneksel traş forumları da favorim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesaplix -- 10 Nisan 2015; 17:38:28 >

proglide dışındaki tüm gillette bıçaklarında sakallarım (2 günde bir traş olduğum halde) bıçakları tıkıyor. uğraşmak istemiyorum o yüzden. sadece proglide power'ı merak ettim.

Hocam paylaşımınız için teşekkürler. Bende baya denemede bulundum en son proglide power dayım. Bu da olmazsa SensorExcel denerim artık.

Mach3 sensitive sapı var ona takılır mı?

Birde kaç günde bir traş oluyorsunuz?

Son olarak şöyle bir düşüncem var. Ben en uygun 7 liraya satın alıyorum 1 proglide power başlığını. Maksimum 12 defa traş olurum diye düşünüyorum bir başlıkla. Bunun yerine 1,5 liraya aldığım kullan at ile 3 defa mı traş olsam diye düşünüyorum.

www.n11.com
    Tıraş Bıçağı Çeşitleri & Fiyatları - n11.com
    http://www.n11.com/wilkinson-sword-20-adet-xtreme-3-sensitive-P36448865

Mesela bunu almıştım hala duruyor evde.

Bu işe en iyi çözümü bulmam lazım benimde.

quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

@Scarlet. @thebaboli Teşekkürler arkadaşlar, titreşim olayını denemeden bilemicem anlaşılan.

proglide dışındaki tüm gillette bıçaklarında sakallarım (2 günde bir traş olduğum halde) bıçakları tıkıyor. uğraşmak istemiyorum o yüzden. sadece proglide power'ı merak ettim.

1-2 günde bir traş olana çok bıçaklıları daha uzun sürede traş olanlara mach3 turboyu öneriyorum genelde. Traş süresi artınca bıçak aralığı genişlemeli.

• rossmannda gillette fusion proglide makine 9.90 tl.

Haftada en az 3,genelde 4 traş oluyorum.. Bir sensor bıçakla 14-16 arası traş oluyorum.. En son bakayım dedim kaç traş olmuşum:martta yeni bıçak taktım.. 14 traşta değiştirdim.. Bir bıçak 3,5 tl.. Oldukça iyi performans bence..

• adesede blue3 6+2 paket 13.95 e iyi gibi geldi.şuan kullandığım ve memnun olduğum için bana firsat gibi geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.