Şimdi Ara

Tip-23 Erişim Kabini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
7.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bulunduğum sokağa yaklaşık 1 ay önce fotoğraftaki kutulardan koydular. Kurulumunuda bugün yapıcaklarmış. Galiba sokağın başına kadar fiber kablo geliyor oradan sonra apartmanlara bakır kablo ile internet gelicek. Bu durumda internet hızım maksimun ne olur? Daireme kadar fiber kablo çektirmek için ne yapmam gerekir

Tip-23 Erişim Kabini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redible -- 21 Mart 2019; 16:0:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Muhtemelen şimdi ADSL kullanıyorsunuzdur, kurulumlar bitip tanımlamalar yapılınca vdsl e geçebilirsiniz. Bu hız dolaba uzaklığınıza ve kablo kalitesine göre değişir, aşırı yakın ve kablo kaliteniz çok iyiyse max 100 mbps ye kadar alınabiliyor vdsl.Evinize kablo çekmeyeceksiniz ekstradan, mevcut hattı kullanacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur747 -- 21 Mart 2019; 17:3:27 >
  • Mesafeye gore degisen bir hiz vericeldir. Aktif oldukdan sonra sorgulamada cikar alacaginiz hiz.

Daireye kadar cekim isi biraz yas.

• Tip 23 Cbj id oraya resim cekip atar misiniz

• Bize de vdsl geliyor mu?
    Üst sokakta bu.
    Tip-23 Erişim Kabini

• Benim evin önüne direk kurdular ama bu nedir acaba fiber mi olacak VDSL mi acaba

• Birde konuyu açan arkadaş Mart'ta paylaşmış kutu aktif oldu mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tip-21 Genişbant Erişim Kabini
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • semihstr S kullanıcısına yanıt
    Görsel ekleyebilir misiniz?
  • Hocam bizdede tip-23 yazan bir kutu 20-30 metre ileride evime uzakligi sizinle zaten iletisime gecmistim ama galiba eski bir tip 23 kutu ve boyutuda cok buyuk degil ilk resmin yarisi kadar galiba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Talhac21 T kullanıcısına yanıt
    Merhaba siz de görsel ekleseniz olur mu? Teşekkür ederim.

• Bu kabin hocam Tip-23 Erişim Kabini

Merhaba, hayır eski değil. Bu küçük bir bölgeyi iyileştirmek için konulmuş. İçindeki kartlar da aynı şekilde büyük olanlardakinden. Yani teoride hepsinin amacı aynı ama uygulama olarak birisi çok geniş alanı kapsarken birisi küçük bir alanı kapsıyor. Üzerindeki kod ise 23 saha 1. Denilmiş yani bunun bir abisi var üzerinde 23 yazan bu da onun kardeşi. Bu kardeşler bazen aynı boyda oluyorlar ama sizin bölgeniz için kapasite yeterli geliyor sanırım. Bu sahaya bağlıysanız bağlantınız oldukça iyidir demektir. Yani size yakınsa demek istedim.

• Hocam ne iyisi 5-6 mpse alip 0.50 lerde uploud aliyorum

çalışmaya başlamamıştır içinden fan sesi geliyorsa çalışıyordur,ses yok ise henüz aktif edilmemiştir edilince fan sesi duyarsınız, o zaman vdsl'e geçiş sağlayabilirsiniz, evinize dediğiniz yakınlıktaysa 100 mbps hız alabilirsiniz

• erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Saolun vdsl gecmek istiyorum ama bur sikinti var bu sikinti sey turk telekomun yilin firsati diye 85 tl lik 3 ay odeme yapmayacagiz sadece gecmek istiyorum dedigimde yapacaklarmi yoksa hat mi degistirmem gerek ve evimin yine 40+ mt de en fazla 50 metre ileridede superonline yazan baya bir eski gibi gozuken yine saha dolabi var bu nedir

hat değiştirmeye gerek kalmıyor aynı kablo üzerinden devam ediyosun vdsl'e geçişlerde , superonline kutu kullanmıyor diye biliyorum,ama eviniz müstakilse veya 6 daire üstünde değilse superonline altyapısı gelmez veya yoktur ama yinede sorabilirsiniz superonline arayıp.

• erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    6 kat altta 1 kat dükkan var ben en ust kattayim ve s si silinmis uperonline diye bi kutu vardi otomatik geciyor anladim vdsl ye tessekurler

Dolap aktif olduğunda eğer sizin sahanıza aitse bağlantı kaliteniz iyileşecektir. Daha sonra dilerseniz vdsl2 bir pakete geçebilirsiniz.

• Hocam sizide kendi iyiligim icin sizi yoruyorum ikinizde asiri yardimci oldunuz hocam saat 5 gibi internet degerlerimi paylasacagim okulum var

Estağfurullah. Tabi.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.