T-21 GENİŞBANT ERİŞiM KABINI DETAY VS
-
-
T21'ler FTTB DSL'dir. DSLAM bu kabin içindedir. Bildiğiniz VDSL aslında. Max. 93-95Mbit hız alınır daha üstü alınmaz. -
Eyvallah yani eve cat 6 üzerinden geliyor modemede rj45 mi giriyor -
Hayır hocam. Sizin dediğiniz FTTB MDU Gpon. Fotoğtaftaki ise DSL, modemin rj45 portuna girmeyecek,
Reglet üzerinden bağlanacak, modemin rj11 portuna girecek.
-
Peki daha iyisi için bir olur yol varmı tt müdürlüğüne gitsem vs köy geneli imza toplayabilirim -
@XpressMusic34 Köy yerine daha iyisi olacağını düşünmüyorum. Yine de Xpress hocam fikir veya bilgi verebilir bu konuda.
-
Merhaba
https://goknet.com.tr/internet-altyapi-sorgulama//
Buradan adresinizi kontrol eder misiniz kaç gösteriyor?
Rj45 üzerinden verilmez bu dolap ile rj11 üzerinden verilir. O da mesafeye bağlı olarak maksimum 100 verebilir kapasitesine bağlı olarak.
-
-
Ayrıca hocam daha iyisi için bir yol varmı en kötü ihtimalle müdürlüğe gidip geri dönerim -
Hocam ekran görüntüsüne göre konusuyorum 80megabit destekliyor gözüküyor. Sizin talebiniz kaç hız kullanmak? 1000 mi istiyorsunuz örneğin?
https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet
Buradan adresinizi yazıp FTTH kullanmak istediğinizi belirtin hocam. Gelecek yanıta göre konuşmak daha kolay olur.
-
kabine yakınsanız 90-100 mbps alınabilir, yeterli bir hız.
-
1000 olsa iyi olur neyse bir değişiklik olursa yazarım eyvallah -
tt dan yanıt
Değerli Müşterimiz,
Şirketimize iletmiş olduğunuz şikayetiniz hakkında gerekli inceleme ve çalışmalar titizlikle yapılarak tamamlanmıştır.
İnternet erişim hizmetinden yararlanmak istediğiniz adres için internet talebinizi değerlendirdik. İlgili adreste internet altyapımızın bulunmadığını üzülerek sizinle paylaşmak isteriz. Siz değerli müşterimizin kaliteli ve hızlı internet hizmetinden faydalanabilmesi için altyapı talebinizi kayıt altına aldık. Ön başvuru talebi iletebilirsiniz. Bu konuda çalışmamız tamamlandığında size kısa mesajla bilgilendirme yapılacaktır. Altyapı olmaması nedeniyle talep etmesi durumunda ve bulunduğu lokasyondaki mobil şebeke hizmet verilebilirlik durumuna göre Türk Telekom avantajlı Mobil Wifi Tarifelerinden yararlanabilirsiniz.
Saygılarımızla,
TÜRK TELEKOM MÜŞTERI HİZMETLERİ -
Hocam profilinizde Elazığ yazıyor bilgi doğru ise.
https://www.turktelekom.com.tr/destek/iletisim/telekom-ofis-ve-magazalar
Elazığ da TT OFIS yok.
Elazığ nereye bağlı bilmiyorum müdürlük olarak ama belki de Malatya dır bilmiyorum doğrusu.
TT OFİS MALATYA İL
B.HÜSEYİNBEY MH. ATATÜRK CD.(LCW MAĞAZA GİRİŞİ)
No: 23C No: 1 44000
-
Yeri ben biliyorumda ne yapayım gidip konuşayım mı diyorsunuz -
Yolunuz düşer ise planlama departmanına sorun hocam. Eğer planlama dahilinde FTTH hizmeti veremeyecekler ise özel proje kapsamında ne tutacağını sorabilirsiniz.
https://forum.donanimhaber.com/ozel-fiber-cektirme--152493687-49
-
Hocam forumda 2-3 saat gezindim benim kabine fiber geliyormu yani özel proje dahilinde ftth için kablo çekilip kabine bağlanabilir mi yoksa işlem dahada uzar mı haritadan mesafeyi ölçüm ev ile kabin arasında 250-300 metre ya var ya yok önceden sabit telefon kullanılıyordu dolayısıyla direk üzerinden de siyah kablo geçiyordu o kablo şu anda da var ama altyapı gözükmediği için akıbeti belli değil -
Fotoğrafını eklediğiniz kutuya kadar fiber geliyor ama o fiberden size FTTH verirler mi bunu ilgili müdürlüğün planlama birimi bilebilir ancak. Eğer planlama dahilinde verilemiyorsa bu durumda özel proje sormalısınız.
-
Bugün İl planlama birimine gittim. Görevli, TT'nin yatırımları ciddi şekilde azalttığını ve evin kırsal alanda olması nedeniyle gpon altyapı özel proje kapsamında işlem yapılabileceğini söyledi. T-21 kabin içindeki fiber optik kablonun eve kadar GPON altyapısına uygun olmadığını, ancak özel proje ile santralden kablo çekilebileceğini belirtti. Fiyat bilgisi almak için proje başvurusu yapmak istediğimi söyledim. Görevli, bireyselde ilk kez böyle bir başvuru aldıklarını ve ne yapacağını tam bilemediğini söyledi. Dilekçe doldurduk ve ekim başında geri dönüş alacağımızı iletti. İnternet ihtiyacımız olduğundan DSL'e başvurmak istedik ve adresimizi sisteme girdi ve kullanıma açtı. Şimdi internetten başvuru yaptığımda 50 Mbps hız görünüyor. TürkNet'e başvuru yapsam, 50 Mbps hızını yakın bir zamanda 100 Mbps’e çıkarabilir miyim ayrıca komşunun alt yapısı önceki atığım resimde gözüktüğü gibi 80mbps destekliyor şu anda dsl de 80 veya 100mbps için ne yapmalıyım ayrıca tt dan geri dönüş alırsam foruma yazarım
Benzer içerikler
- türk telekom altyapı başvurusu
- ttnet kullanıcı adı şifre öğrenme
- ttnet kullanıcı adı
- zte modem güncelleme
- dsl bağlantısı yok
- türk telekom ev interneti fiyatları 2024
- wifi hızlandırma
- hat takılı ama şebeke yok
- türk telekom internet çekmiyor
- cep magnet nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X