Şimdi Ara

Tip-23 Erişim Kabini (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
7.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam dün biraz yorgundum bugün anca açtım Tip-23 Erişim Kabini Tip-23 Erişim Kabini

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• semihstr S kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Bunun bağlı olduğu bir saha kodu olacak, o da üzerine yazılır kısa sürede. Kartları takılıp aktif edilmesi biraz zaman alacaktır, siz bu dolaba ne kadar yakınsınız?

• Arkadaki apartman benim hocam :) kablolar döşendi icinde aslinda ama kodu girilmedi bununla vdsl2 mi olur hocam acaba

Şanslisin uff keske herkezin interneti umarim oyle olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talhac21 -- 26 Eylül 2019; 19:13:29 >
  • Talhac21 T kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ben acaba bana bu saha dolabı hizmet verir mi diye düşünmüyorum herhalde bu verir bizim apartman 27 dairelik etrafımda ki evlerde zaten Max 10 daire var hocam :) ondan bizim evin önüne konması bekliyordum zaten :)

• Hocam 2-3 saatir 15-20 kere denedim Tip-23 Erişim Kabini yani yukleniyorda kaliyor acilmiyor yada hata veriyor gri ekran

Acilmamasi depremde kaynakli olabilirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talhac21 -- 26 Eylül 2019; 19:16:32 >
    Evet, içerisinde VDSL2 olacaktır.
    Modem arayüzünün depremle ilgilisi olmaz, bilgisayarla deneyin isterseniz arayüze erişmeyi.
  • Eyvallah hocam turknete geçişle alakalı soru isaretim vardı da geçeyim o zaman

Dolabın aktif olacağı tarihi ise müdürlüğünüzden öğrenebilirsiniz.

• Pazartesi uğrarım teşekkürler verdiğiniz cevaplar için bu üzerine yazı yazilmadan gitmek mantiklimi acaba

Onun hangi sahaya ait olacağı bellidir hocam zaten. Siz adresi söylersiniz kontrol ederler. Erişim planlama biriminden yardım alabilirsiniz.

• Hocam merhaba sehir disi olay oldu o yuzden bakamadim kusura bakmayin ben sey demek istiyorum yine mahalleme cok iyi birsey oldu

Evimin 30 mt ilersin bildiginiz gibi tip 23 kabini var onum 10 mt ilersine ve 24 mt ilersine 2 tane t7 kabini koymuslar ikisindende fan sesi geliyor 2-3 ay sonra degistirip vdsl ye gecis yapacagim
    Fakat merak ettigim konu neden 10 metre arayla 2 tane koymuslar Tip-23 Erişim Kabini belki guncellenir hizim diye bir bakayim dedim (aktif altyapi cikti turknet YAPA) mi yapacaklar acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talhac21 -- 13 Ekim 2019; 18:31:59 >

Onların hepsi başka sahalara ait veya bir sahanın ikinci dolabı olabiliyor.

• Redible kullanıcısına yanıt
    Aynı kabin evimin önünde var 100/4 kullanıcısıyım

• vdslye abone olabildinmi

• Bu günler benim de oturduğum sokağın başına 2 adet bu kutudan konulmuş. Ana caddede çok daha büyüklerini de koymuşlar. Şu anlık ADSL kullanıyorum. Gördüğüm kadarıyla bu VDSL için. Ortalama ne kadar sürede aktif oluyor bir zaman var mı?

• Dyatlov-Legasov kullanıcısına yanıt

Birkaç ay sürüyor. O kutulara bağlı olup olmayacağınızı anlamak için, Ankastre kutusunun üzerindeki kod ile saha dolabının üzerindeki kodu karşılaştıracaksınız.

123sd

k6

Ankastre kod diyelim bu şekilde, saha dolabında da şöyle yazacak.

123sd

• Anladım, henüz kutu üzerinde bi kod göremedim. Sanırım süreç uzun, sırası gelince yazılacak. Artık bıkma noktasına gelmiştim kutuyu görünce bi sevinmedim değil. :)

• Dyatlov-Legasov kullanıcısına yanıt

Bağlı olduğunuz müdürlüğün erişim planlama birimi ile görüşürseniz ne zaman aktif edileceğine dair daha kesin bilgi alabilirsiniz :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.