Tip-23 Erişim Kabini (2. sayfa)

-
-
Merhaba. Bunun bağlı olduğu bir saha kodu olacak, o da üzerine yazılır kısa sürede. Kartları takılıp aktif edilmesi biraz zaman alacaktır, siz bu dolaba ne kadar yakınsınız?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arkadaki apartman benim hocam :) kablolar döşendi icinde aslinda ama kodu girilmedi bununla vdsl2 mi olur hocam acaba
Şanslisin uff keske herkezin interneti umarim oyle olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talhac21 -- 26 Eylül 2019; 19:13:29 >
Valla hocam ben acaba bana bu saha dolabı hizmet verir mi diye düşünmüyorum herhalde bu verir bizim apartman 27 dairelik etrafımda ki evlerde zaten Max 10 daire var hocam :) ondan bizim evin önüne konması bekliyordum zaten :)
-
Evet, içerisinde VDSL2 olacaktır. -
Modem arayüzünün depremle ilgilisi olmaz, bilgisayarla deneyin isterseniz arayüze erişmeyi. -
Eyvallah hocam turknete geçişle alakalı soru isaretim vardı da geçeyim o zaman
Dolabın aktif olacağı tarihi ise müdürlüğünüzden öğrenebilirsiniz.
Pazartesi uğrarım teşekkürler verdiğiniz cevaplar için bu üzerine yazı yazilmadan gitmek mantiklimi acaba
Onun hangi sahaya ait olacağı bellidir hocam zaten. Siz adresi söylersiniz kontrol ederler. Erişim planlama biriminden yardım alabilirsiniz.
-
Onların hepsi başka sahalara ait veya bir sahanın ikinci dolabı olabiliyor.
Aynı kabin evimin önünde var 100/4 kullanıcısıyım
vdslye abone olabildinmi
-
Bu günler benim de oturduğum sokağın başına 2 adet bu kutudan konulmuş. Ana caddede çok daha büyüklerini de koymuşlar. Şu anlık ADSL kullanıyorum. Gördüğüm kadarıyla bu VDSL için. Ortalama ne kadar sürede aktif oluyor bir zaman var mı?
-
Birkaç ay sürüyor. O kutulara bağlı olup olmayacağınızı anlamak için, Ankastre kutusunun üzerindeki kod ile saha dolabının üzerindeki kodu karşılaştıracaksınız.
123sd
k6
Ankastre kod diyelim bu şekilde, saha dolabında da şöyle yazacak.
123sd
-
Anladım, henüz kutu üzerinde bi kod göremedim. Sanırım süreç uzun, sırası gelince yazılacak. Artık bıkma noktasına gelmiştim kutuyu görünce bi sevinmedim değil. :)
-
Bağlı olduğunuz müdürlüğün erişim planlama birimi ile görüşürseniz ne zaman aktif edileceğine dair daha kesin bilgi alabilirsiniz :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X