Şimdi Ara

TİNERCİ VE GASPÇI İLE KARŞILAŞANLAR ANLATIYOR:MÜTHİŞ OLAYLAR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
4
Favori
25.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilirsiniz istanbula gidicem ve o topicte baktım ki neredeyse herkes tinerci ve gaspçıdan söz ediyor.böyle şeylere maruz kaldınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo3458 -- 3 Eylül 2008; 12:58:14 >

TİNERCİ VE GASPÇI İLE KARŞILAŞANLAR ANLATIYOR: MÜTHİŞ OLAYLAR!!!

Günümüz Türkiye'sinde, sokaklarda hızla yayılan bir sorun olarak tinerci ve gaspçı vakalarıyla karşılaşma riski artmaktadır. Bu kişiler, başta gençler olmak üzere toplumun savunmasız üyelerini hedef almaktadır.

Tinercinin Tehlikeleri

Tinerciler, tiner gibi uçucu maddeleri soluyarak halüsinasyonlara ve diğer olumsuz etkilere neden olurlar. Halüsinasyonlar altında kendilerine veya başkalarına zarar verebilirler. Ayrıca, tiner bağımlılığı ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir.

Gaspçıların Saldırıları

Gaspçılar, para veya değerli eşyalarınızı zorla alarak tehlike oluşturabilirler. Saldırıları genellikle geceleri veya tenha yerlerde meydana gelir. Çoğunlukla bıçak veya silah kullanarak kurbanlarını korkutarak değerli eşyalarını teslim etmeye zorlarlar.

Kendini Koruma Yolları

Tinerci ve gaspçı vakalarıyla karşılaşma riskinizi azaltmak için şu önlemleri alabilirsiniz:

• Gece geç saatlerde veya tenha yerlerde yürümekten kaçının.
    • Yalnız seyahat etmekten kaçının, mümkünse bir arkadaşınız veya ailenizden biriyle gidin.
    • Değerli eşyalarınızı gizli tutun ve görünür bir şekilde taşımayın.
    • Eğer bir tinerci veya gaspçı ile karşılaşırsanız, sakince ve uysal bir şekilde davranın.
    • Olayı derhal polise bildirin.

Sonuç

Tinerci ve gaspçı vakalarıyla karşılaşmak korkutucu ve tehlikeli olabilir. Ancak, bu önlemleri alarak riskini azaltabilir ve kendinizi koruyabilirsiniz. Unutmayın, bu sorunlarla yalnız değilsiniz. Desteğe ihtiyacınız varsa yardım hatları veya yerel kolluk kuvvetleri ile iletişime geçin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bostancı sahile bolca var her gidişimizde karşılaşırız kendileriyle

tinerci:burdan sultan beyliye nasıl giderim
    ben:once e-5 çıkmalısın
    tinerci:niye yalan söylüyorsun lan burdan direk gidilmiyor ki(sanki gidiliyor dedim)
    ben:bak önce e-5 sonra sultanbeyli
    tinerci:ha tamam sağol gardaş peki sende hiç para var mı ya
    ben:yok valla
    tinerci:vardır ya
    ...yanımdaki ark 1 ytl verir
    tinerci:saol kanks (aynen böyle)

yani pekde korkmama gerekiyor

• ben ve arkım kartal sahilde sahada basket oynuyorduk bi baktık 8-9 tane tinerci geldi para verin falan muhhabbeti oldu yanımdakide cesur ya
    dağbaşımı burası siz kimsiniz dedi gerisini hatırlamıyorum
    bide caddebostanda oldu ama bu sefer 2 kişilerdi biz 3 allah şükür ogün dövmüştük
  • 5 sene önce yaş 14 büyük çekmece dersane çıkışı eve doğru yürüyordum yanımdada sınıftan bir arkadaş var. yan tarafta tinerciler oturuyor bende geçerken öyle 1 saniye gözüm onlarda durmuştur. cevapları "ne bakıyon" oldu ve ayağa kalkıp 3 tinerci yanımıza geldi biri bana bir tokat attı hiç beklemiyordum ama diğer ikisi yanımdaki arkadaşa pata küte dalıyor millette yanımızda yürüyor takan yok bana vuran çocuğa tekmeyi basıp marketin içine girdim marketin sahibide küçücük velet tinerciden korkuyor neyse silivri tarafına gidiyordum minibüs geldi koştura koştura binmeye çalışıyorum tinercilerde arkamda atladım minibüse teki de binmeye çalışıyor tabi mavin izin vermemişti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haznedar' da çok var bir kere arkadaşı bıçaklamışlardı Soğanlı da çokmuş Camlıkahve ve Güngören'de çok var Yayla'da biraz var Şirinevler'de de varmış bu çevrede oturmama rağmen hiç rastlamadım

Orjinalden alıntı: Headshott

Haznedar' da çok var bir kere arkadaşı bıçaklamışlardı Soğanlı da çokmuş Camlıkahve ve Güngören'de çok var Yayla'da biraz var Şirinevler'de de varmış bu çevrede oturmama rağmen hiç rastlamadım

soğanlı mı soğanlık mı ???
  • ben 11 yaşında felandım.İstanbula birini ziyarete gitmiştik.Ekmek alcaktım.adamın teki çıktı bana para ver felan dedi.Bende para ne arasın mal mal bakıyorum öyle adam elini cebine soktu aha şu gelen babam değilmi ya dedim bu arkasına baktı bende arazi oldum bi dahada karşılaşmadım zaten

Orjinalden alıntı: ByNeron

ben 11 yaşında felandım.İstanbula birini ziyarete gitmiştik.Ekmek alcaktım.adamın teki çıktı bana para ver felan dedi.Bende para ne arasın mal mal bakıyorum öyle adam elini cebine soktu aha şu gelen babam değilmi ya dedim bu arkasına baktı bende arazi oldum bi dahada karşılaşmadım zaten

bu zeka fazla sana

• Edirnede yaşıyorum.
    Çok kez köşeye kıstırıldım 7-8 kişi tarafından.
    Şanslıyımki hepsinde yumruk , tokattan ağır birşey almadım.
    Telefonumuda kaptırmıştım bir keresinde ama sonra kaptırdığım kişiyi tek yakalayıp almıştım geri.
  • esk de yanı kentlı sayılırım 7 ıldır orda oturuyodk sonra kurtulusa gectık kerizin biri kafayıda bulmus mal bnden para istedi arkadanda bizim ark gurubu geliodu 5-6 kişi falan bizde onde 2 kişi gidiorz herife bir sopa cekmısızz
  • 4sene once feln arkadaslarla top oynuyoduk mahallede . patlama sesi gibi bişey geldi. inşaat vardı ordan bişey düstü zanneddik. sonra top bir binaya kaçtı. girdim binaya topu almaya bakdım eli silahlı bi adam merdivenlerden 3er 5er kosarak gelio :D biz direk topuk tbi. sonra polise haber verdik.apartmandaki bi adamla boğuşmuş mermi adamın burnunu sıyırmış

Orjinalden alıntı: B4Tı_ı

quote:

Haznedar' da çok var bir kere arkadaşı bıçaklamışlardı Soğanlı da çokmuş Camlıkahve ve Güngören'de çok var Yayla'da biraz var Şirinevler'de de varmış bu çevrede oturmama rağmen hiç rastlamadım

soğanlı mı soğanlık mı ???

soğanlıkda bizm okul var yapmaz bizim oranın çocukları öyle şey
    emin değilim tabi

• ankarada kızılay sakaryada karşılaşmıştım korkmuştum o zaman 7. sınıfa gidiyodum

Orjinalden alıntı: b1gRepublic

Edirnede yaşıyorum.
    Telefonumuda kaptırmıştım bir keresinde ama sonra kaptırdığım kişiyi tek yakalayıp almıştım geri.

edirne öyle pis biyermiya

yayla'da da benim iki arkadaşın birini bıçaklayıp telefonları götürdüler
    gerçekten çok pis mekanlar bu saydıkların çünkü şirinevlerde de ben maruz kaldım metro girişindeki akbil makinasından pasoya para yüklemeye çalışırken.
    işin ilginç yanı tinerci falan çok müthiş organize olmuşlardı
    makinaya kıvrışık kağıt 5 ytl'yi verince güzgün sokun diye bi daha sana geri veriyor ben parayı ilk koyduğumda tinercilerden birisi aletin önünü kapadı diğeri onun yanına geçerek parayı koyduğum yeri kapattı en sonuncusu da arkadan gelip parayı almış zira paranın akbile yüklenmediğini görünce anlamıştım

onun içindir ki yukarıdaki semtlerde iki katı dikkkatli ol

• quote:

Orjinalden alıntı: b1gRepublic

Edirnede yaşıyorum.

edirnenin neresinde ben hiç öyle karşılaşmadım
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.