Şimdi Ara

TİNERCİ VE GASPÇI İLE KARŞILAŞANLAR ANLATIYOR:MÜTHİŞ OLAYLAR!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
4
Favori
25.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bonobopanzer

quote:

Orjinalden alıntı: B4Tı_ı

quote:

Orjinalden alıntı: Headshott

Haznedar' da çok var bir kere arkadaşı bıçaklamışlardı Soğanlı da çokmuş Camlıkahve ve Güngören'de çok var Yayla'da biraz var Şirinevler'de de varmış bu çevrede oturmama rağmen hiç rastlamadım

soğanlı mı soğanlık mı ???

soğanlıkda bizm okul var yapmaz bizim oranın çocukları öyle şey
    emin değilim tabi

hangi okul hacı hatice ? yada milli eğitim vakfı ??

• quote:

quote:

quote:

quote:

Haznedar' da çok var bir kere arkadaşı bıçaklamışlardı Soğanlı da çokmuş Camlıkahve ve Güngören'de çok var Yayla'da biraz var Şirinevler'de de varmış bu çevrede oturmama rağmen hiç rastlamadım

soğanlı mı soğanlık mı ???

soğanlıkda bizm okul var yapmaz bizim oranın çocukları öyle şey
    emin değilim tabi

hangi okul hacı hatice ? yada milli eğitim vakfı ??

Burak bora anadolu hacım

• Bende şimdiye dek hiç kaşrılaşmadım..
    Ama her an tetikteyim yani..Hayır şimdi sigara kulllanmıyorum ateş de yok gelip sigara istediğinde yok diyeceğim sonra ne olacak ??
  • karabükte otuyorum bir akşam arkadaşlarla bisiklete atlayıp çarşıya gitmiştik neyse tabi saat 1.30 2 tinerci çıktı karşıma para ver lahn dedi tabi ben de dedim siealtımdaki bisiklete güveniom o anda arkadaşlardan ayrılıp benzinciye gitmiştim bişiler almaya nese çocuklar beni merak etmişler ben tabi orda köşeye sıkıştım bizim uşaklar bi geldi oo dedim nerede kaldınız siz ya bakın biz de burda konuşuyoduk arkadaşlarla filan çocuklar bir topukladı biz de arkadan bisikletlerle kovalıyoz gece yarısı ama o akşam süper sarmıştı tinerci benden para istedi yakalayınca da soyduk tinerciyi üstünden 100 ytl para çıktı biz de acıdık 20 milyonunu aldık dedik kaybolun

Volvo For Life.

• hayır bi de bunların bi standartı yok ki

birisi para istiyo,yok diyosun geçip gidiyosun öyle bakıyolar

birisi direk bıçak çekiyo,ona karşı napmak lazım?

şimdi başlasam bi savunma sporuna,tekvandocu arkadaşa sordum,bıçaklıyla mücadele edebilmek için en az 5 yıl eğitim almak lazımmış

galiba bi biber spreyi alıcam,küçük boy,mobilitesi yüksek bişey

para isteyince de, dur çıkarıyom diyip,FISSSS-ve topuk: müthiş kombinasyon
    ..............................!!!!!!!DeFe@TeD!!!!!!!.....................................
  • quote:

Orjinalden alıntı: SadeceEmrehan

hayır bi de bunların bi standartı yok ki

şimdi başlasam bi savunma sporuna,tekvandocu arkadaşa sordum,bıçaklıyla mücadele edebilmek için en az 5 yıl eğitim almak lazımmış

taekwondo sokak dövüşüne karşı savunmasız bir spor yani balding leri falan kullanamassın pek çünkü karşındaki kaçar yada ayağını tutar yere düşersin size aikido-muay tai-karete bu 3ünden birine başlayın

• bugün arkadaşla okuldan çıkıp topkapıdan çapaya yürüyoduk. ben evime gittim o evine gitti sonra okula gelirken yolunu 3 kişi kesmiş para istemişler çocuğun cebindeki 4 liraya muhtaç kodumun şerefsizleri. ilk 1 kişi geliyor sonra arkasından 2. bi tane tokat yemiş kaçmaya çalışmış. benide görmüş bunlar yanındaki çocuk nerde demiş ondada para vardır demiş keşke bana gelselerdi. tanıdık çok fındıkzade ve çapada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Horned Hand -- 27 Ağustos 2008; 22:38:55 >

• tinerciyle karsılastım 4 kişilerdi gece 11.30 kimse yok biz 2 kişiyiz telefonumu görmüşler elmde cebime koydum.geldiler sen küfür ediomusun kardesime dediler sora ne o cebinde bıcakmı var dediler.telefonu istedi tam verirken arkadas birine yumruk attı bende tekmeyi kafaya caktım uzadık

Orjinalden alıntı: DH.Ready

quote:

Orjinalden alıntı: SadeceEmrehan

hayır bi de bunların bi standartı yok ki

taekwondo sokak dövüşüne karşı savunmasız bir spor yani balding leri falan kullanamassın pek çünkü karşındaki kaçar yada ayağını tutar yere düşersin size aikido-muay tai-karete bu 3ünden birine başlayın

Niye ki ? Hızlı ve sert bi tekmeyi kafasında patlatınca bıçak falan düşünmez o. Ama çok hızlı olmalısınız.. Ben Wing tsun öneririm..

• Beni acayip acayip herifler buluyor.Para istiyolar yok diyince gidiyorlar.
  • Allah Karşılaştırmasın.

Burak bora anadolu hacım

Korkuyorum :)
    Bu Sene Burak Bora ya Geliyorum... Burak Borayı Kazandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucuk -- 27 Ağustos 2008; 23:18:32 >
  • sokaklarda nefes aldığımız her yerde tinerci kaynıyor dostum burası. çok doğal şeyler artık bunlar. o sana karışmıyor sende ona. tabi Birader bi bakarmısın yada şşt gel hele bi dediinde yanına qitmiceksin. Direk arazi olucaksın. Adana merkeZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: mtnakin91

quote:

yayla'da da benim iki arkadaşın birini bıçaklayıp telefonları götürdüler
    gerçekten çok pis mekanlar bu saydıkların çünkü şirinevlerde de ben maruz kaldım metro girişindeki akbil makinasından pasoya para yüklemeye çalışırken.
    işin ilginç yanı tinerci falan çok müthiş organize olmuşlardı
    makinaya kıvrışık kağıt 5 ytl'yi verince güzgün sokun diye bi daha sana geri veriyor ben parayı ilk koyduğumda tinercilerden birisi aletin önünü kapadı diğeri onun yanına geçerek parayı koyduğum yeri kapattı en sonuncusu da arkadan gelip parayı almış zira paranın akbile yüklenmediğini görünce anlamıştım

onun içindir ki yukarıdaki semtlerde iki katı dikkkatli ol

yenibosnayıda ekle orda da kürt kaynıyo ama kürtler bizim oraya gelince anasını bile belleyebiliyoz bizim buralarda gezilmez kolay kolay. ekmek bıçağı çekiyo adam ya elinde geziyo öküz gibi . bugüne kadar sayısız çevrildim. kaptırdığım para miktarı 2.25 ytl

• karşılaştım selimiyede parkta benden bir milyon istedi yok dedim dönüp giderken kolumdan tuttu ne demek yok lan dedi. zaten kısacık biriydi yakaladım bunu durağa dayadım sen kimsin lan beni kolumdan çekiyosun dedim tamam abi ya bir milyon için adam mı öldürcen dedi bıraktım köpeği gitti.

Microsoft isn't evil, they just make really crappy operating systems.
    The memory management on the PowerPC can be used to frighten small children.
  • sene 1996

euro 96 başlamış bizde küçüğüz daha 11-12 yaşlarında
    arkadaşla çıkartma albümü yapıyoruz gazeteciye çıkartma almaya gidiyoruz yer suadiye plajyolu..
    tam o sırada karşıdan 2 tinerci geldi..yanımdaki satıcı ...... bunları gördüğü anda karşı kaldırıma geçti beklemeye başladı..ben yoluma devam ettim..çocukların kafa 1 milyon..birisi saati sordu.eti kemik geçiyor dedim.eyvallah birader dediler gittiler..sonra arkadaş dediğim virüs yanıma geldi aslında ben korkmadım onlara ben çok medyatik bir kişiliğim şu an bütün dünya televizyonları sizi çekiyor deseydin giderlerdi..11 yaşında çocuk böyle bir cümleyi nasıl kurdu ben bile hayret ediyorum hala..caddeci olmuştur şimdi pis tikky..insan böyle böyle arkadaşlarını tanıyor..
  • gitar kursuna gittiğim günlerde köprüde karşılaştık.baya kişi de geçiodu köprüden işlekti yani.geldi yanıma,görmemiş gibi yaptım.eğildi baktı falan.durdum,sazcı mısın sen dedi yok dedim bu gitar.o ne dedi.ben de saz gibi.sazın yeni modeli dedim senin gözlerde bi gariplik var dedi.öyle mi dedim.evet dedi.baktır gözlerine dedi.ok dedim geçtim gittimarkamdan bağırıyodu hala baktır o gözlerine baktııııırr diye

1 hafta sonra aynı köprüden geçerken polisler tutmuş bunu.abi valla bi daha yapmıcam diodu.adamın biri de şikayetçiyim temizleyin burayı bunlardan diyodu.ondan sora bi daha görmedim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.