Şimdi Ara

TİNERCİ VE GASPÇI İLE KARŞILAŞANLAR ANLATIYOR:MÜTHİŞ OLAYLAR!!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
4
Favori
25.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 4-5 sene önce karagumrukte olmuştu. "Aaa siz şimdi beni gasp mı yapicaniz. Ben daha önce hiç gasp edilmedim nasıl yapıyorsunuz neler hissediyorsunuz gasp esnasında, bi anlatın hele, senaryo olarak yazarım belki" diye başladı muhabbet. Yaklaşık iki saat sonra çaylar bizden olsun diyerek eve bıraktılar.

Ayrıca gassip girl dizisini izleyerek konu hakkında epey fikir sahibi olabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ilkokul 3. sınıftayken 30lu yaşlarda bir adam kenara çekip şiş çıkarmıştı koşmaya başladım arkadan ahmet hüseyin yakalayın kaçıyor diye bağırdı ama kimse çıkmadı 3. sınıf öğrencisinde ne para olacaksa adam beni çevirmişti. Ilkokul 5. sınıftayken mahallede boş arsada maç yapıyorduk 3 tane çocuk geldi bizimle yaşıt benim cebimdede para var maçtan sonra su falan alıp internet cafeye gidecektik. Iste bunlar geldi bıçak çekti para verin falan diye üstüme geldi bitanesine yumruk attım arkadaşlarımda daldı çocuklara baya kötü dövmüştük. Sonra yanımdaki arkadaşlardan bitanesi doguluydu 10 kardeş falandı yolda giderken abilerini gördü onlara söyledik bide onlar çocukları bulup hem çocukları hem abilerini dövmüşler.

O zamandan beri herhafta 1 tane rahat çıkar karşıma ama daha bıçak çeken olmadı çok şükür. Para istiyolar param yok kardeşim diyorum tamam abi diyorlar 1.90 boy 90kiloyum onunda etkisi olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tinerciliğin cezası müebbet olmalı, kader mahkumu olanlar tinerciler değil tinercilerin kurbanlarıdırlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: adnan mersedes

Tinerciliğin cezası müebbet olmalı, kader mahkumu olanlar tinerciler değil tinercilerin kurbanlarıdırlar.

klavyene sağlık
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.