Şimdi Ara

D&R kargo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • D&R den siparis verecegim hangi kargo sirketiyle cailisiyorlar bilen var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

D&R'dan Siparişleriniz İçin Kargo Bilgileri

D&R, Türkiye'nin önde gelen kitap, kırtasiye ve elektronik perakendecilerinden biridir. Sipariş ettiğiniz ürünlerin adresinize güvenli ve hızlı bir şekilde teslim edilmesi için çeşitli kargo şirketleriyle iş birliği yapmaktadır.

D&R Hangi Kargo Şirketleri ile Çalışıyor?

D&R, şu anda siparişlerin teslimatı için aşağıdaki kargo şirketleriyle çalışmaktadır:

• PTT Kargo
    • Yurtiçi Kargo
    • MNG Kargo
    • Sürat Kargo

Kargo Seçimi

D&R'dan verdiğiniz siparişler için varsayılan kargo şirketi PTT Kargo'dur. Ancak, siparişiniz sırasında diğer kargo şirketlerini de tercih edebilirsiniz. Tercih ettiğiniz kargo şirketi müsait değilse, D&R sizin için en uygun olan şirketi otomatik olarak seçecektir.

Kargo Takibi

Siparişinizin kargo takibini, D&R'ın web sitesinden veya kargo şirketinin kendi web sitesinden yapabilirsiniz. Takip numaranızı, D&R hesabınızdan veya sipariş onay e-postanızdan alabilirsiniz.

Teslimat Süresi

D&R'dan verilen siparişlerin teslimat süresi, seçilen kargo şirketine, teslimat adresine ve sipariş içeriğine bağlı olarak değişmektedir. Genellikle siparişler, 1-3 iş günü içinde teslim edilmektedir.

Kargo Ücretleri

D&R'dan verilen siparişler için kargo ücreti, sipariş tutarına ve seçilen kargo şirketine göre değişiklik göstermektedir. Siparişinizin kargo ücretini, ödeme sayfasında görebilirsiniz.

Hasarlı veya Eksik Ürünler

Siparişiniz size hasarlı veya eksik olarak ulaştıysa, lütfen durumu derhal D&R müşteri hizmetlerine bildirin. D&R, en kısa sürede size yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • DR NT İdefix gibi yerlerden sipariş verirsen en en erken 1 haftadan önce alamazsın. Onun yerine ucuzkitap ya da kitapişler tavsiye ederim 2-3 günde kapında olur

• Buldum yurticiymis

• Vereceğin siparişin içeriğine göre tedarik süreleri değişkenlik gösterebiliyor. Tedarikten sonra büyükşehirde yaşıyorsan bir günde, diğer şehirlerdeyse en geç bir haftaya elinde olur. Genellikle çoğu Yurtiçi Kargo'yla çalışıyor.
  • Valla kitapyurdundan sipariş ettim en son, 6 günde ulaştı.
    D&R 3 günde teslim ediyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yurt içi aynen ama yurt içi çok sorunlu bir firma başka bir alternatif varsa onu tercih edin.
  • d&r ile uğraşma. kitap sipariş ettim, tedarik süreci bitene kadar vizeler geldi. geri iade edeyim dedim, 2 haftadır paramı bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    d&r da 4 liraya kitaplar
    14 yıl önce açıldı
    d&R HEDİYE ÇEKLERİ
    7 yıl önce açıldı
    D&R ödeme yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sipariş vermeden önce bakın tahmini sipariş süresi diye yazar.Benimki hemen geldi.Hemen dediğim iki gün.Yurtiçi kullanıyorlar.
  • J.Valjean kullanıcısına yanıt
    İlk ikisine katılıyorum fakat İdefix onlara pek benzemiyor. Gecenin yarısı söylediğim ve pek de revaçta olmayan kitapları öğlen olmadan paketlenmis oluyordu. Birkaç siparişimde bu durum gerçekleşti, öyle tek olaydan yola çıkmıyorum. Tek sorun kitaplar pek bilinen kitaplar olmayınca eski basimlari oluyordu, gözlemlediğim kadarıyla Kitapyurdu basım yılı konusunda daha başarılı.

Bu arada tavsiye ettiğiniz sitelerden anca çalışma kitapları alınır.

• kesinlikle uzak dur kardeşim. paramla rezil oldum. 23 mart 2016 alışveriş yaptım. iptal ettiler sonrada paramın üzerinde yattılar. hala en kısa zamanda iade edeceğiz diyorlar.
    4-5 ayrı zamanda MH aradım. çare yok şikayetvar a bak rezalet uzak dur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.