Şimdi Ara

TİNERCİ VE GASPÇI İLE KARŞILAŞANLAR ANLATIYOR:MÜTHİŞ OLAYLAR!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
4
Favori
25.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yükselde yolda yürürken mendil satan küçük çocuk geldi. mendil diye peşimize takıldı. git dedim kızdım bi baktım ana baba bırakmadı bizde
    bende tokat attım buna sonra peşime takıldı etraftan çağıracak birilerini arıyor flan bulamadı
    eline taş aldı attı Allahtan bir yerime gelmedi
    sonra tatlı dille hadi canım hadi gülüm dedik gönderdik

Orjinalden alıntı: ZorTLaK

yükselde yolda yürürken mendil satan küçük çocuk geldi. mendil diye peşimize takıldı. git dedim kızdım bi baktım ana baba bırakmadı bizde
    bende tokat attım buna sonra peşime takıldı etraftan çağıracak birilerini arıyor flan bulamadı
    eline taş aldı attı Allahtan bir yerime gelmedi
    sonra tatlı dille hadi canım hadi gülüm dedik gönderdik

İşte böyle davranmamalı.. 2-3 lira ver gitsin.

• Benim karşıma çıkanlara veriyorum 3-5 kuruş.. Neden mi? Çünkü o adamın hayatta kaybedecek hiçbir şeyi olmuyor ve o an size herşeyi yapabiliyor.. Benim ise kaybedecek çok şeyim var.. Herşeyden önce evde bekleyen bir ailem var.. 3-5 milyonla birşey kaybetmez kimse ama ya size bir şey yaparsa..
    Gençlikte özellikle delikanlılık döneminde(lise-ortaokul) gençler karşılık vermeye kalkıyor.. Hiç kalkışmayın.. Yanınızda da her zaman 1-2 milyon bozuk bulundurun.. Emin olun böylesi çok daha iyi..
  • 4-5 sene oluyor,o zaman daha sigarayı bırakmamıştım saat akşam 10-11 gibi kemeraltında sinemadan çıktık iki arkadaş eve gidicez,bunlarda iki kişi köşeye oturmuş bally çekiyolar,biri benden sigara istedi,çıkardım bir tane vereyim dedim,korktuğumdan asla değil o an sigaraya ihtiyacı olduğu için,bu tuttu elimden paketi çekti bir anda bide hadi gazla falan bişeyler dedi,adamın suratının ortasına kafayı yerleştirdim o sinirle,paketide aldım,verdiğim tek sigarayıda,döndük gittik,diğer tinerci arkadaşını ayıltmaya çalışıyordu biz dönerken
  • İstanbul tam ghetto olmuş

İzmir'de fazla tinerci olmuyor,ya da benim geçtiğim güzergahlarda yok.

2-3 kere gördüm,onlar da ayakta duracak halde değildiler,bi tane çaksam geberirdi yani.

Orjinalden alıntı: levent--

Benim karşıma çıkanlara veriyorum 3-5 kuruş.. Neden mi? Çünkü o adamın hayatta kaybedecek hiçbir şeyi olmuyor ve o an size herşeyi yapabiliyor.. Benim ise kaybedecek çok şeyim var.. Herşeyden önce evde bekleyen bir ailem var.. 3-5 milyonla birşey kaybetmez kimse ama ya size bir şey yaparsa..
    Gençlikte özellikle delikanlılık döneminde(lise-ortaokul) gençler karşılık vermeye kalkıyor.. Hiç kalkışmayın.. Yanınızda da her zaman 1-2 milyon bozuk bulundurun.. Emin olun böylesi çok daha iyi..

Adın çıksında gör ondan sonra kaç tane tinerci etrafında dolanıyo..
  • B.köye 1 sene boyunca dershane için gidip geldim sadece 1 gün ama sadece 1 gün bi ara sokağa girdim bundan 4 sene onceydi 1992liyim neyse işte neye baktığımı hatırlamıyorum ama arkam sokaga donukdu arkamı dondum tam gıdıcem onume cıkdı 3 4 kısı sokagı sıze soyle tarif ediyim mcdonalds burgermı ne war tam meydanın yanında yanında dönerciler falan olan yer işte dedi para varmı şeker dedim yok abi ararım bulursam fena yaparım dedi bende bozukları sag kagıtları sol cebıme koyuyorum elimi attım sag cebıme 250 verdim yürüdüm gittim

Bazı arkadaşlar boğuştum falan diyorda dikkat edin gazetelerde okuyoruz milletin kulağını falan kesiyorlar

Benim karşıma çıkanlara veriyorum 3-5 kuruş.. Neden mi? Çünkü o adamın hayatta kaybedecek hiçbir şeyi olmuyor ve o an size herşeyi yapabiliyor.. Benim ise kaybedecek çok şeyim var.. Herşeyden önce evde bekleyen bir ailem var.. 3-5 milyonla birşey kaybetmez kimse ama ya size bir şey yaparsa..

Kesinlikle.. Ama işte o 2-3 ytl bozuklukları versen bile yeterli bulmaz ise ne olacak ??

quote:

Orjinalden alıntı: AppendiX

quote:

Nasıl adın çıksın ?? Yani tinerci 2-3 ytl verdi diye adamı takip edecek ve sonra diğer günlerde takılacak değil mi ?
    Adamı hatırlamayacağı kesin nasıl olacak bu iş ?
    Hem tabi canım adın çıkmasın,para vermesin bıçaklansın daha iyi değil mi.

• quote:

Orjinalden alıntı: AppendiX

quote:

Ankara'da adım mı çıkacak?.. Sanki 2 bin nüfuslu kasaba...

@eyoruk
    Genelde yeterli buluyorlar. Başıma aksi bir durum gelmedi ancak gelirse o zaman işler çok daha zorlaşabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent-- -- 31 Ağustos 2008; 19:44:30 >

• Valla çevremden neredeyse herkes diyor zaten olm para verilir mi seni bulur tekrar para veriyor nasılsa diye alıp durur falan filan ?? İyi de nasıl bulacak koca şehirde

Sonra döverim keserim diyenlerde var..Tabi ben de döverim yerine göre ama adam dolu ise ??? En iyi 2-3 lira vermek..

Ben de hiç karşılaşmadım şu ana dek gasp ile falan. Hep tetikte yürürüm hızlı adımlar ile falan..Eğer ki karşılaşırsam diye de bir cebimde bozukluk taşıyorum ne olacağı belli olmaz en doğrusu bu

• Yolda giderken 29 30 yaşlarında bi tinerci cıktı karsımıza para varmı sızde dedi yok para dedik sonra erkek adamın cebınde para olmazmı dedı 3 kişiyidk 10'ar ytl verdi :D

bileğine güvenen.. mert olan para vermez

Orjinalden alıntı: eyoruk

Ne alaka ? Sen oradan döversin ama bir an ters gelir adam bıçağı saplar ? Sonra bir dahaa bir dahaa allah korusun,. Hatta öyle olur ki sanslı isen felç ! ile kurtulursun ??
    Ne bu mertlik olgusu anlamıyorum böyle mi oluyor mertlik ? Kendini düşünmüyorsanız çevrenizdekileri düşünün ,ailenizi düşünün.

çevre filan umrumda olmaz.. ölen ölür kalan yaşar gider birgün oda ölür... hayat akıp gidiyor..
  • Valla Ben de Çok Karşılaştım İstanbul/Kartalda oturuyorum Ama tedbir aldım artık Yanımda 2 Tane Kelebek Taşıyorum
    NOT:BIÇAK OLANINDAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stahli -- 1 Eylül 2008; 11:23:07 >

Orjinalden alıntı: Keşiş

quote:

Orjinalden alıntı: DH.Ready

quote:

Orjinalden alıntı: SadeceEmrehan

hayır bi de bunların bi standartı yok ki

birisi para istiyo,yok diyosun geçip gidiyosun öyle bakıyolar

birisi direk bıçak çekiyo,ona karşı napmak lazım?

şimdi başlasam bi savunma sporuna,tekvandocu arkadaşa sordum,bıçaklıyla mücadele edebilmek için en az 5 yıl eğitim almak lazımmış

galiba bi biber spreyi alıcam,küçük boy,mobilitesi yüksek bişey

para isteyince de, dur çıkarıyom diyip,FISSSS-ve topuk: müthiş kombinasyon

taekwondo sokak dövüşüne karşı savunmasız bir spor yani balding leri falan kullanamassın pek çünkü karşındaki kaçar yada ayağını tutar yere düşersin size aikido-muay tai-karete bu 3ünden birine başlayın

Niye ki ? Hızlı ve sert bi tekmeyi kafasında patlatınca bıçak falan düşünmez o. Ama çok hızlı olmalısınız.. Ben Wing tsun öneririm..

bundan 2 sene önce yakın dövüş uzmanı sat komandosu yüzbaşıyı bıçaklayarak öldürmüşlerdi...

adamda bıçak varsa hiçbirşey yapamassın kardeşim güvenme bileğine...

• yaklasık 1hafta önce aksam kuruyemis aldım eve dönüyom saaat 11gibi 2tane cocouk bizim komsunun ufak oglunu dövüolar sen git bakiyim dedim bunlar para ver dedi param yok dedeim bitane bıcak cıkardı kelebekti sanırım uzundu baya
    hafiften dayadı göbek deligmin oraya..para ver dedi benimde herzaman yanımda tasıdıım tertemiz bitane 50binlira vardı hani büyük olanlar varya 1999yapımıydı al dedim saol abi dedi gitti .. varya oanda okadar sevindiki o bıcagı elinden kibarca isteyip bile alabilrdim
  • Arkadaşlar çok zor duruma düşmediğiniz sürece para falan vermemeye çalışın.Yolda gördüğün dilencilere falan da aynı şekilde.Çünkü bu gaspçılar falan genelde parayı tiner almaya kullanıyorlar...Ancak baktınız bıçak falan çektiler o zaman verin.
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.