Şimdi Ara

TİNDER AÇTIM ( KIZ PROFİL İÇERİR) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
6
Favori
29.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
181 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynaya baksa kendine benziyenlerle makara yaptığını anlayacak .
    O sana yazanda kızlar aslında birisiyle bulussan mutlu sonla bitirirsin bu eglenceni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitterda gördüm elemanın biri ciddi evlilik grubuna katılmış,ben de gireyim dedim aman Allahım
    100 tane erkek yazıyor,1 2 kadın cevap atıyor.Bir tane güzel çirkin genç yaşlı farketmez kadın bişey yazıyor 100 tane cevap geliyor belki de daha fazla.Bunların egosu tatmin olmayacak da kiminki olacak ?
  • bu işlerden ekmek yemek isteyen avcı bir erkek iseniz önce diğer ava çıkmışları avlamanız onları tuzağa düşürmeli elleri boş umutları yıkılmış ve acınası halleriyle alay edilmiş bu işlerden ekmek çıkmayacağına inandırmış olmalısınız :)))))
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Valla erkek falan dinlemez evinden bile alırlar.hiçbirşey anlamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maketle

Tinderı benim gibi kullananlar varsa şaşırmam.

Gold ile makroyla herkesi sağa atıyorum. Beğenmezsem eşleşmeyi bozuyorum, tek tek profil dolanamam kusura bakmayın. Ona verecek zamanım yok.

Eşleştiğim kişiye de ilk üni sorarım, yakın değilse yine bozarım. Çünkü ben oraya sohbet muhabbet için girmişim, sanaldan bir yere varamam. Yatağa atmak içinde 4 dönmem.

Türkiye'de tinder dayıların facebookta yaptığıyla aynı işlevi gördüğü için pek bir olayı yok. Yurtdışına çıkarsanız anlam ifade ediyor. Kızlarda bunun farkında. Sen öyle açmış olabilirsin ama kızlarda bu arizona kertenkeleleriyle sohbet etmekten hoşnut olabiliyor.

Duyar kasmaya gerek yok özetle:)
    Gold ne kadar hocam?
  • Kız arkadaşımla instgram da atılan mesajları gülerek okuyoruz.
    Şiirler
    Selamlar
    Tanışmak isteyenler
    Evllik teklifi edenler
    :)))

• oozgur16 kullanıcısına yanıt
    midem bulandı. nasıl kendilerine yakıştırıyorlar anlamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz yerlere üye olan kişilerin zaten amaclari belli.Duzgun ve kaliteli insanların üye olacağı platformlar değil o tarz siteler.

• TİNDER AÇTIM ( KIZ PROFİL İÇERİR)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 9 Ocak 2021; 12:28:30 >
  • mesajları ss ile paylaşmalısın

• legolas4121 kullanıcısına yanıt
    Heteroseksüel birilerine yazıyorsa demek ki. Ama en azından deniyor; böyle lüzumsuz yargılarla zaman harcamıyor.

• Fark edemediğiniz nokta o acizler sayesinde rahat kız buluyoruz. Aciz davranmayın, kızlar sizin

• AlleinMann A kullanıcısına yanıt
    Tinderdan özel kuponla aylık 7 liraya 1 yıllık aldım ben. Şuan aylığı 43 lira falan olması lazım.

Türkiye bitmiş falan yazmak ayrı komedi. İngiltere'de, Almanya'da farklı mı işliyor sanıyorsunuz? Seçici olan her zaman kadınlar. Türkiyeden farksız diğer ülkelerde. Türklere boş yere laf atmayın.

Tekrar diyorum, bizdeki dayılar gibi olanlarda var. Interpals arkadaşlık sitesinde adam 60ına gelmiş; 18 yaşındaki kıza yazıyor. Bu dünyanın her yerinde böyle, ağlamaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maketle -- 3 Kasım 2019; 12:42:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maketle

Tinderdan özel kuponla aylık 7 liraya 1 yıllık aldım ben. Şuan aylığı 43 lira falan olması lazım.

Türkiye bitmiş falan yazmak ayrı komedi. İngiltere'de, Almanya'da farklı mı işliyor sanıyorsunuz? Seçici olan her zaman kadınlar. Türkiyeden farksız diğer ülkelerde. Türklere boş yere laf atmayın.

Tekrar diyorum, bizdeki dayılar gibi olanlarda var. Interpals arkadaşlık sitesinde adam 60ına gelmiş; 18 yaşındaki kıza yazıyor. Bu dünyanın her yerinde böyle, ağlamaya gerek yok.
    Dünyanın her yerinde böyle fakat bizde genç nüfus çok fazla, haliyle talep aşırı :) birde buna olgunlar ve çocuklarda katılınca inanılmaz bi talep oluyor.

Bizim dışımızda tüm ülkelerde ilişkiler, medeni ve etik çerçeveler içinde olmuyor fakat dediğim gibi yoğunluk ve talep fazla olunca bizdeki sıkıntı da aynı oranda çok oluyor.

Ya bitane bilgi yarışması oyunu var, eşimle oynuyoruz başka oyuncularla da oynuyoruz meğer sohbet tarafı varmış, ya hocam evli kadına neler neler yazıyorlar, eşim gösterdi rahatsız oldu kaldırdık oyunu :) böyle bi ortamda bekar kadının telefonu susar mı ? Yada o kadın mütevazi olabilir mi ? :)

• Yeni bir şey keşfetmiş gibi yazmışsın kardeş, bende birşey var sandım. Bu yirmi yıldır bildiğimiz birşey, Batı şehirlerinde dahi durumlar bu ablamda çok sosyal yada nornal değil. Tinder vs kullanmayacaksin aslında, burda kaybedilen zaman tamamen çöpe gider.parklar da bahçeler de dolaş insanlarla sohbet et daha iyi :)

• Yazılanları okuyunca cidden acınacak haldeyiz. Benim gibi böyle saçma sapan işlerle uğraşmayıp, kendini geliştiren veya en azından yararlı işler yapanlar artılasın. Sayımızı görelim.
  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    Taktik verip neden pazar payını küçültüyosun.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.