Şimdi Ara

Tidal Hi-Fi ( Flac - MQA ) 3 aylık 3 lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
2
Favori
3.017
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben yeni üyelik açıp yararlandım ...Şu linkten yararlanabilirsiniz ;

Edit : ekstreden baktım 3.08 lira çekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 6 Ağustos 2020; 17:27:39 >

• 3 ay fiyat 3₺, geçen 9 ay 7₺ oluyordu, iyidir.

Ses kalitesi Spotify, Apple Music, YT Music'e göre kat kat üstte (düzgün kulaklığınız ve kulağınız varsa).

Library olarak diğerlerine göre kötü. Bazı şarkılar bulunmuyor. Playlistleri ortalama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunkaya -- 6 Ağustos 2020; 17:21:56 >
  • 3 ay yeni üyelikle bedava yapma yolu varken bu sıcak fırsat mı bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freez3

3 ay yeni üyelikle bedava yapma yolu varken bu sıcak fırsat mı bilemedim
    O nasıl oluyor hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunkaya

3 ay fiyat 3₺, geçen 9 ay 7₺ oluyordu, iyidir.

Ses kalitesi Spotify, Apple Music, YT Music'e göre kat kat üstte (düzgün kulaklığınız ve kulağınız varsa).

Library olarak diğerlerine göre kötü. Bazı şarkılar bulunmuyor. Playlistleri ortalama.
    Gayet açıklayıcı bir yorum. Ek olarak şunu söylemek isterim: Sennheiser play store uygulaması üzerinden yönlendirme yaparsanız 3 ay ücretsiz.

• Freez3 kullanıcısına yanıt
    bize de söyleyin biz de alalım hocam
  • Freez3 kullanıcısına yanıt
    Anlatır mısınız nasıl yapılacağını? Hiç yeni üyelik açmayalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler konu sahibisine.

• Adam gibi kulaklığı olanlar için muhteşem uygulama spotify apple music ve diğerlerine 10 basar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    10 basmaz. Gerçek odyofiller kayıpsız kayıtları iyi dac veya daplara indirerek dinliyorlar. Üst segment hifilerde bu setuplar amfi dahil 10k üstüne çıkıyor. Anca bu tip sistemlerde tidalin detayı anlaşılabilir.

Spotify veya youtubemuzigi olan arkadaşlar günlük kullanımda hiçbir fark hissetmeyecekler kulaklıkları ne olursa olsun. Yüksek ohm hifi ve üst segment hifi kulaklıkları zaten telefonlar besleyemez.

Sonuç : 10 basmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam ben de kullanıyodum sennheiser yöntemi de son denediğimde olmamıştı, ben de 4ay 4tl mi ne kapanyasıyla almıştım acaba bitmiş olabilir mi o yöntem

@g3nj hocam 10 basmaz haklısınız ama lg v30 daki dac ile spotify ve tidal hifi arasındaki farkı hissedebiliyorum

• g3nj kullanıcısına yanıt
    İyi bir telefon varsa farkeder. Örneğin LG G7 kullanıyorum. Quad dac 32bit desteği var. Flac şarkılarla Bluedio T6 (kabloyla) kulaklığımda 15hz 25khz 57cm sürücülü kulaklıkta çok güzel ses alıyorum. Farkı hissetmek için bluetoothta aptxhd gibi seçenekler lazım. SBC bluetooth kulaklıkla dinleyen ya da telefonu dandik ses çıkışına sahip olan birisi için gereksiz bir hizmet oluyor tidal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kustumize -- 6 Ağustos 2020; 21:37:6 >
  • Deezer hi-fi ile arasında çok fark var mı acaba ? Kıyaslayan oldu mu
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Fark olacağını sanmıyorum. Çok az parça master kalitede zaten tidal'de. Çok bilinen albümler bile hifi kalitede kalmış. Master çok çok az. Bon jovinin bazı şarkıları masterdi ben kullandığımda queen falan hifi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: g3nj

10 basmaz. Gerçek odyofiller kayıpsız kayıtları iyi dac veya daplara indirerek dinliyorlar. Üst segment hifilerde bu setuplar amfi dahil 10k üstüne çıkıyor. Anca bu tip sistemlerde tidalin detayı anlaşılabilir.

Spotify veya youtubemuzigi olan arkadaşlar günlük kullanımda hiçbir fark hissetmeyecekler kulaklıkları ne olursa olsun. Yüksek ohm hifi ve üst segment hifi kulaklıkları zaten telefonlar besleyemez.

Sonuç : 10 basmaz
    Master kayıtlarda çok bariz fark ediliyor. Diğerlerinde dediğiniz gibi fark duymak için zorlamak gerekiyor.
  • Teşekkürler yararlandık

• Kampec kullanıcısına yanıt
    6 ay tidal kullandım elimde kz cca senn hd579
    Bir çok kulaklıkla denedim ama fark alamadım. Ama dandik telefonlarla sürmeye çalışıyordum. Belki benim kulaklar hissedemedi.

• Mevcut üyelikler için de geçerli bir fırsat var mı?

• orophim O kullanıcısına yanıt
    Aynen mevcut üyelik için de bir fırsat çok iyi olur 😕

• Broon kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz 3 aylık üyelik için yeni konu açtım, sıcak fırsatların diğer fırsatlar kısmından bakabilirsiniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.