Teğmen
14 Aralık 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 56 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Herkese merhabalar, bugün başlayacak olan tam kapanma sürprizi nedeniyle izin belgesi alma peşindeyiz. Ben kendi aile şirketimizde çalışan konumundayım, yasaktan muaf olmak için sgk kayıt belgesi vs almak gerekiyormuş sanırım, ben bunu aldım. Ama aynı zamanda hayvancılık yapıyoruz ve her gün 3-4 km ileride yer alan yerimize gidip hayvanlarımıza bakmak zorundayız. Bu durumda muaf olmak için gerekli belgeyi nasıl alabiliriz?
Selamlar herkese. Bugün polis çevirmesinde bizi durdurdular. Önümüzde başka araçlar vardı, orada diğer polis memurları bişiler soruyordu galiba ama bizi biraz geride başka memur durdurup ehliyetimi sordu ben de gösterdim. Daha sonra "buyrun devam edin" deyince önümüzdeki sıraya girmeden yoluma devam ettim. Sizce ceza vs. yazılır mı bana? Biliyorum saçma gelebilir ama gerçekten aklıma takıldı.
Herkese selamlar öncelikle. Dizüstü bilgisayarımı bağlamak için bir monitör arıyorum. Üst düzey sistemi olan biri olmadığım için uçuk bir model beklemiyorum ama almak istediğim monitörde oyun oynayacağım, film izleyeceğim vs. çeşitli amaçlarda kullanacağım. Özellikle oyun yönünde beni üzsün istemiyorum. Okuduğuma göre oyun için ms (gtg yönünde) değeri düşük monitör tavsiye ediyorlar, diğer handan flicker sorunu olabiliyormuş. Bu yüzden en fazla 1.500 TL'ye kadar monitör önerisi istiyorum sizlerden, çok memnun olurum eğer tavsiye ederseniz.
Herkese selamlar, iyi akşamlar. Annem uzun bir süredir iPhone 5 kullanıyor ve telefonu artık ömrünü doldurmak üzere. Kendisi oyun hiç oynamaz, telefonu sadece internet ve arada kamera için kullanıyor. Bu yüzden bu ihtiyaçlarını problemsiz yerine getirecek, küçük ekranlı ve uzun bir süre kullanabileceği telefon önerisi rica ediyorum sizlerden. 3000 Tlyi geçmez ise çok iyi olur, teşekkür ederim :)
Herkese merhabalar, bir süredir bilgisayarımda fabrika çıkışlı gelen Dolby özelliğini kullanamıyorum. Bilgisayarım Lenovo Yoga serisinden ve Dolby Audio özelliğini önceden kullanabilmekteydim ama bir süredir aşağıdaki görüntüde yer alan sorunla karşılaşıyorum, çözümü konusunda yardımcı olabilen olursa çok sevinirim.

Düzenleme: Lenovo'nun kendi sitesinden ses sürücüsünü indirip yükledim, sonra Dolby sürücüsünü silip yeniden yüklemeyi denedim ama beceremedim.
Herkese iyi günler. Uzun bir süredir araba almanın peşindeyiz annem ve benim kullanmamız için. Crossover tarzı bir araç bakıyorduk ama fiyatların artması dolayısıyla beklemeye karar verdik ve bir yandan Citroen C3 gibi b sınıfı hatchback arabaları araştırmaya başladım. Ne yazık ki baktığım zamanlar 150 bin civarı olan araba bu günlerde 200 bine dayanmış durumda ve daha da artacak gibi duruyor. Altımızda bir araba mevcut ama her zaman elimizin altında olmuyor bazen lazım olduğu halde. Siz olsanız ne yapardınız?
Herkese iyi forumlar. Yeni yeni araba kullanmaya başladım ve arabamı kendim yıkıyorum normalde ama artık zor geliyor. Dışarıda da hiç yıkatmadım, bu yüzden sizlere bir danışmak istedim araç iç dış yıkama ne kadar veriyorsunuz diye, kazıklanmak istemem 😁 Yardımcı olabilirseniz memnun olurum 😌
İyi günler forum halkı. Şuan kullandığım hat (Türk Telekom) kendi adıma olmadığından Turkcell'den yeni bir hat almak istiyorum ve direkt olarak faturasıza yöneldim. Hoşgeldin 6 kampanyası var. 6 gb internet, ek 3 gb sosyal medya, 750dk, 100 sms her yöne 37 Tl faturasızda. Faturalıda ise aynı paket sadece 1000 sms farkla 44 tl. Benim için sms önemli değil bu yüzden 37 tl lik paket için faturasız almak istediğimde 120 tl sim kart ücreti çıkardılar. Faturalıda ise sözde sim kart ücreti yokmuş ama ilk 1 sene boyunca tarifeye ek 10 tl ödeyecekmişim, bu da aynı kapıya çıkıyor. Bu yüzden sizce ileriyi de düşünürsek hangisi daha avantajlı?
.
Herkese merhabalar. Uzun bir süredir kız kardeşim adına kayıtlı olan Türk Telekom hattını kullanmaktayım ve son 1 yıldır faturalı tarife abonesiyim. Telefonumda yüklü olan online işlemlerden bana faturalıya geçmek için bir teklif gelmişti ve onaylamıştım, daha sonra herhangi bir belge alıp göndermeksizin ve müşteri temsilcisiyle konuşmaksızın faturasız hattım faturalıya geçti. Bu ayın sonunda tarife anlaşmam bitiyor ve ben faturasıza tekrar geçmek istiyorum bunu online işlemlerden veya müşteri hizmetleri üzerinden kendim halledebilir miyim yoksa kız kardeşim mi bunu yapmak durumunda? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Hakkında
İlgi Alanları: Teknoloji dünyası
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 343
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.152 (Bu ay: 198)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 168 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.