Şimdi Ara

Tidal Hi-Fi ( Flac - MQA ) 3 aylık 3 lira (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
3.019
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yeni konu açtım sıcak fırsatlar-diğer fırsatlardan konuya bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: g3nj

6 ay tidal kullandım elimde kz cca senn hd579
    Bir çok kulaklıkla denedim ama fark alamadım. Ama dandik telefonlarla sürmeye çalışıyordum. Belki benim kulaklar hissedemedi.
    Böyle uygulamadan değilde telefonumda bazı flac parçalar var telefon eski denilebilecek P9 modeli, ATH Ckr7 model kulaklıkla çok net sesteki kalite farkını hissediyorum.
  • Bende yıllar sonra denemek için abone oldum. Spotify gibi bununda ekolayzır ayarı yok mu? Böyleyse ben pek sevemedim. Reeq denen ekolayzır uygulaması ile de pek iyi sonuç alamadım.... Poweramp + kayıtlı flac dosyalarım çok daha iyi
  • ARroWCoLT kullanıcısına yanıt
    gercek muzik hastalari ekolayziri cogunlukla kullanmiyor. tidal zaten studyo kalitesinde lossless olarak sarkilari sunuyor.

• Freez3 kullanıcısına yanıt
    Linkini paylaşırmısınız bulamadım
  • tosunkaya kullanıcısına yanıt
    Hocam 9 ay 7 tl çok iyimiş.Bu kampanyaları nereden takip edebiliriz
  • IsO6 kullanıcısına yanıt
    Bende çok sevmem ekolayzır kullanmayı ama aşırı tiz kayıtlar, ekolayzırsız çekilecek gibi değil maalesef. Hiç umduğum gibi değilmiş. Benim CD den ve plaktan hazırladığım flac dosyaları ile mukayese edilecek gibi değil. Hatta torentten alınan flac dosyalarının çoğu daha iyi. Bu arada klasik caz ağırlıklı müzik dinliyorum. PC de sound blaster ses kartı var, yarın kafa üstü kulaklıkla birde oradan deneyeceğim bakalım belki farkeder.
  • ARroWCoLT kullanıcısına yanıt
    hakli olabilirsiniz hocam. ha bir de kulaklik kablolu olmali mumkunse. bir parca yaklasik 30-40 mb bunu 3 dk icinde aktarmasi bluetoth teknolojisine bagli.

• IsO6 kullanıcısına yanıt
    Telefon LG V30, denediğim kulaklıklar KZ ZSX, Xiaomi Hybrid Hd Pro birde Philips in orta kalite frekans aralığı iyi bir modeli, hepsi kablolu. En iyi sonucu Philips verdi çünkü tizleri diğer iki kulaklığa göre daha zayıf.

Edit: PC de SB X-fi Titanium ses kartı ve Yamaha kafa üstü kulaklıklarla şahane oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 10 Ağustos 2020; 12:33:21 >
  • okidoki64 kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/144926459

• teşekkürler. 3 ay spotifya ara verelim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.