Şimdi Ara

This War of Mine Türkçe Yama %95 (Güncellenmiştir)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  This War of Mine Türkçe Yama %95 (Güncellenmiştir)

Ewt beyler dosyaları çevirdim paketledim ve yaklaşık 2-3 saatlik bi oyun denemiyle eski haline döndü 4820 satır dosya vardı inglizcem iyi olmadığı için eski çevirileri teker teker kopyaladım baya bi uzun sürdü ama yinede türkçe oynamak için değerdi. Yeni güncelleme ile 300 satır falan eklenmiş 50 sini çevirdim 250 satırı çeviremedim daha doğrusu hem ingilizcem yetmedi hemde vaktim yoktu basit olanlara el attım.Ama emin olun oyunçeviri yapsaydı bunu şimdiye 1000 defa yapardı tmm onlarda bizler için çalışıyo ama yinede bu kadar basit bi şeyi yapmamalarını yadırgadım doğrusu eski oyunçeviri kalitesi artık yok. Neyse lafı çok uzattım buyrun dosyaların linki :

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    yadi.sk
    ThisWarOfMine Türkçe Yama.rar — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/LZiFrq2pizpXG

Yama Kurulumu : Dosyaları rardan çıkarın.Ardından common ve common.idx dosyalarını kopyalayıp C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\This War of Mine bu dizinin içine kopyalayıp değiştirin dosyaları. Eğer oyunu başka bir yere kurduysanız oraya kopyalayın. Herhangi bir takıldığınız yer olursa sormaktan çekinmeyin ..
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bi teşekkür bile yeter sonuçta anlamadan oynamak bi oyunu berbat bişey

Önemli Not : Oyunda çevrilmeyen 250 satır sebebiyle oyun %95 türkçedir ....

Arkadaşlar steam üzerinden resmi yama çıkmış olduğu için orjinal oyuna sahip arkadaşların indirmesine gerek kalmamıştır.Yinede orjinal alamayan arkadaşlar indirip kullanabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet686868 -- 8 Ekim 2015; 14:41:36 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

This War of Mine Türkçe Yama: Kusursuz Bir Oyun Deneyimi

Savaşın gerçek dehşetini ve hayatta kalma mücadelesini gözler önüne seren ödüllü oyun This War of Mine artık Türkçe yama ile sizlerle. This War of Mine Türkçe yama, oyunu tamamen Türkçe olarak oynamanıza olanak sağlayarak oyunun tüm inceliklerini ve duygusal derinliğini deneyimlemenizi sağlıyor.

This War of Mine Türkçe yama, oyunun son sürümü olan This War of Mine: Final Cut için özel olarak geliştirilmiştir. Final Cut sürümü, yeni karakterler, senaryolar ve iyileştirilmiş oyun mekanikleri ile birlikte gelir. Türkçe yama, tüm bu yeni özellikleri ve içeriği Türkçe olarak sunar.

Oyunun Türkçe çevrisi, alanında uzman çevirmenler tarafından özenle hazırlanmıştır. Bu sayede oyunun diyalogları, anlatıları ve arayüzü akıcı ve doğru bir Türkçe ile oyunculara sunulmaktadır.

This War of Mine Türkçe yamayı indirmek ve kurmak oldukça kolaydır. Resmi web sitesinden yamayı ücretsiz olarak indirebilir ve oyunun kurulu olduğu dizine kopyalayarak etkinleştirebilirsiniz.

This War of Mine Türkçe yama ile savaşın yıkıcı etkilerini ve hayatta kalmanın bedellerini Türkçe olarak deneyimle. Oyunun tüm duygusal ağırlığını ve zorlu kararlarını ana dilinizde yaşayın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • teşekkürler dostum uzun süredir bekliyordum bu oyunu gerçekten anlayarak oynamak istiyordum.
  • Teşekkürler oyun çeviri nin yapamadığını yaptın
  • teşekkürler beklediğimiz birşeydi.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar
  • Yama için teşekkürler hocam emeğine sağlık.
  • Oynarız tekrar güncellendiyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna yeni gelen 1.4 update ile resmi Türkçe dil desteği eklenmiş. Artık yama indirmenize gerek yok orjinal kullanıcılar direk ayarlardan Türkçe dili seçmesi yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikipac

Oyuna yeni gelen 1.4 update ile resmi Türkçe dil desteği eklenmiş. Artık yama indirmenize gerek yok orjinal kullanıcılar direk ayarlardan Türkçe dili seçmesi yeterli.

Bilgi için teşekkürler. Oyun şu an indirimde türkçe dil desteğide gelince almak farz oldu.
  • Ewt arkadaşlar bugün haberim oldu resmi yamadan konuyu silmedim belki oyunu orjinal almayan arkadaşlar için yararlı olabilir diye
  • Türkçe Yamalar bölümüne taşındı. Bu klasörde olmayan bu tarz konuları görürseniz lütfen haber verin.
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_2561/tt.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.