Şimdi Ara

The Witcher Enhanced Edition™ (ÇIKTI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
16.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyunun Adı: The Witcher Enhanced Edition

Yapım: CDProjekt

Dağıtım: Atari

Türü: Role Playing Game

Platform: Pc

Çıkış Tarihi: Eylül 2008

Konu: CD Projekt yaptığı açıklamayla RPG oyunu The Witcher'ın üzerinde çalışılmış versiyonu The Witcher Enhanced Edition'ı duyurdu. Oyununda bulunan birçok sorunun düzeltileceği, grafiklerin geliştirileceği ve bölüm yükleme sürelerinin kısaltılacağı bu versiyonda ayrıca 50 yeni karakter modeli (NPC'ler için), diyaloglarda kullanılmak üzere hazırlanmış 100'ün üzerinde yeni animasyon, geliştirilmiş yüz animasyonları ve ağız hareketleri ve daha kullanışlı envanter ekranı bulunacak.

Tüm bunların yanında oyunun İngilizce versiyonunda bulunan diyaloglar ve konuşmalar tekrardan elden geçirilecek (bu diyaloglar Poloncadan baştan savma İngilizceye çevrildiği için atmosferi çok baltalıyordu). Ayrıca oyunun kutusunda oyun DVD'sinin yanında ekstra bir DVD daha bulunacak, bu DVD'de oyunun yapım videoları ve D'jinii Mod Editor bulunacak. Bu editör sayesinde oyuna kendi yaptığımız maceraları ekleyebileceğiz (8 yeni macera da editörün içinde hazır olarak gelecek). Kutadan çıkan 2 ayrı CD'de de oyunun müzikleri bulunacak, bitti sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Kutuda ayrıca oyun dünyasının haritası, 80 sayfa eğitim kitapçığı, 112 sayfa resmi resmi oyun rehberi ve 50 sayfa The Wither'ın yazarı Andrzej Sapkowski'nin yazdığı kısa hikayeler bulunacak.

Yaklaşık olarak orjinal fiyatla aynı fiyata satılacak olan The Witcher Enhanced Edition 16 Mayıs 2008 tarihinde piyasaya sürülecek. Eğer The Witcher'ı almadıysanız bu sizin oldukça güzel bir fırsat olacaktır. Oyunu alanlar da üzülmesin çünkü Enhanced Edition'da bulunan tüm yenilikler orjinal oyuna bir yama ile eklenecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V1CT0RY -- 22 Kasım 2008; 14:44:52 >

• Tam da ben yazacaktım bunu sen eklemişsin eline sağlık. Çok güzel birşey hazrlıyorlar. Orjinal almayı düşünenler bunu kesinlikle beklemeliler belimi olur belki bende alırım.
  • Oyunculara Orange Box tan sonra geçilen en büyük kıyak bu olsa gerek.İşte bu oyunda orjinal alınacak ve arşivlenecek hale geldi.EA gibi firmalar köşeye sıkışacak gibime geliyor bu tür olaylardan sonra...

@Pir kaynak için sağol
  • saol hocam
    ama oyunu bitirdik ki zati
    hiçbir işimize yaramıycak anlaşılan
  • quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

Oyunculara Orange Box tan sonra geçilen en büyük kıyak bu olsa gerek.İşte bu oyunda orjinal alınacak ve arşivlenecek hale geldi.EA gibi firmalar köşeye sıkışacak gibime geliyor bu tür olaylardan sonra...

@Pir kaynak için sağol

Valla kaynak kaynak diye başımın etini yediler, sırf başlamasınlar diye kaynak yazıyorum...
  • Ben daha oynamaya vakit bulamadım artık yeni eklentilerle oynarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Süper haber,
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

Oyunculara Orange Box tan sonra geçilen en büyük kıyak bu olsa gerek.İşte bu oyunda orjinal alınacak ve arşivlenecek hale geldi.EA gibi firmalar köşeye sıkışacak gibime geliyor bu tür olaylardan sonra...

@Pir kaynak için sağol

Valla kaynak kaynak diye başımın etini yediler, sırf başlamasınlar diye kaynak yazıyorum...

• oyunu bitirmeme rağmen ben sahsen bunu alıcam
    çünkü oyuna nedense bağlandım ve kopamıyorum
    bunu da alıp son vazifemi yapacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: -erna-

oyunu bitirmeme rağmen ben sahsen bunu alıcam

Valla çok övdüler, demosunu bi kurayım dedim. 3-5 fps arası gitti geldi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

Orjinalden alıntı: -erna-

oyunu bitirmeme rağmen ben sahsen bunu alıcam

Valla çok övdüler, demosunu bi kurayım dedim. 3-5 fps arası gitti geldi...

valla hele son bölümlerde daha da beter
    ilk bölümlerde 40-45 fps iken son bölümde savaş olduğundan 15 fps e kadar düşüyordu
    ekranda 10-15 tane birbirine giren adam olunca dayanamadı pc
    crysis te bile min 23 fps(son bölüm hariç) iken bunda 15 lerde geziyor
    acayip bakalım bu yama ile belki düzelir hem sende oynayacak duruma gelirsin inş

• Guzel Haber Kesinlikle bende bir tane alacagim
  • Güzel Haber
  • valla bi bunu,bir de orange box'ı orjinal alacağım.Her ikisi de son kuruşuna kadar hakediyor.Hatta bunlar kadar parasını hak eden oyunlar yok piyasada.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

valla bi bunu,bir de orange box'ı orjinal alacağım.Her ikisi de son kuruşuna kadar hakediyor.Hatta bunlar kadar parasını hak eden oyunlar yok piyasada.

Geç kaldın valla az daha cevap yazmasan pm den konunun linkini atacaktım

Orange box u aldım zaten ben, birde bunu alacağım.Oyun yarıda kalmıştı sonrada indirmeye üşendim baştan, demek kısmet bu versiyonaymış.Daha iyi oldu bu valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaBarisC -- 19 Şubat 2008; 20:23:10 >
  • gerçekten de verilcek parayı sonuna kadar hakedecek bir paket olmuş teprikler demek lazım nediyelim..
  • oyun dergilerinde adından söz ediyordu ama problemli diyede forumlarda bahsediyorlardı geliştirileceğine göre oynamaya değer
  • Bu oyun beni sarmadi ne diyim. Artık tiryakilerine hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasan1986

Bu oyun beni sarmadi ne diyim. Artık tiryakilerine hayırlı olsun.

patchsiz haliyle beni hiç sarmadı.kendi topiğindede belirttim zaten. oyun şu haliyle sürünüyor.patch veya başka bişey şart. 1.1 ile gelen fazla bişey yok. çökmeler devam ediyor. uzun ve çok sık olan yükleme ekranları

fakat oyunun konusu,kurgusu,oynanabilirliği falan gayet iyi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.