< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unraiser -- 4 Ağustos 2024; 22:44:6 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unraiser -- 4 Ağustos 2024; 22:44:6 > |
|
Hay ben o Steam'in. :) Yıllar geçmiş oyun üzerinden hala dosyalarıyla oynuyorlar... Müsait bir zamanımda oyunu kurup bakarım. |
|
İyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Aksilik olmaz ise perşembe veya cuma günü dönüş yapacağım. Sonrasında kaldığımız yerden devam. :) |
|
Steam sayfasını okuduğumda rollback yapıldığını söylemişler. Bu nedenle de 1-2 aya tekrar patch geri gelecektir diye düşünüyorum. Uzun zamandır bakmıyorum yama konularına, bu nedenle yeni guncel bir patch geldiğinde tr yamayı ona uyumlu hale getirmeyi bekliyorum. Bana iki defa iş olmasın diye. Açıkcası vakit ayırırım diye düşünüyordum ama ayıramadım kusura bakmayın. |
|
Arkadaşlar maalesef ailevi bir sağlık sebebi ötürü şehir dışına çıkmak durumunda kaldım... Son durumda dosyaları açmıştım, inceliyordum formatını vs. ancak öyle kaldı ilerleyemedim. Dileyen çözebilen yaparım diye varsa tool'lar ortalıkda dolanıyordu. Ancak benim bu konuya tekrar dönmem 1 hafta falan sürecektir. Tekrar kusura bakmayın, iyi forumlar. |
|
hocam valla bende bekliyorum yamayı bi bakarsan sana zahmet çok iyi olur :) |
|
Herhangi bir gelişme var mı ? |
|
Yeni sürümü yayınladım. Böyle pek içime sinmedi ama yapcak birşey yok. Bir kaç gündür araştırdım, yöntem denedim ama olmadı bir türlü. :/ |
|
anlıyorum. güncelleme gelmesini bekliyoruz o zaman. sonuçta yamayı buralara getiren emeğinin çöp olmasına da razı olmaz. umarım kısa sürede hallolur. |
|
Geceniz hayırlı olsun. Dosyaları açtım yalnız sıkıntılı bir durum söz konusu, gelen güncellemeyle yeni eklenen dosyalar açılamıyor. Bundan dolayı da menü gibi yerleri düzenleyemiyorum elimdeki tool ile. Size yapabileceğim en iyi şey ara videoları ve oyun için konuşmaları Türkçe vermek olur maalesef. Onu da dilerseniz İngilizce altında verebilirim(Türkçe karakter olmadan). |
Rise of the Tomb Raider Türkçe Yama - 20 Year Celebration
Tomb Raider serisinin son oyunu olan Rise of the Tomb Raider, 20 Year Celebration sürümüyle Türkçe dil desteğiyle geliyor.
Rise of the Tomb Raider Türkçe yama ile oyunun tüm metinleri, menüleri ve ara yüzü Türkçe olarak oynayabilirsiniz. Rise of Tomb Raider 20 Year Celebration Türkçe yama indirerek bu özelliği aktif hale getirebilirsiniz.
Rise of the Tomb Raider Türkçe yama Steam platformunda da kullanılabilir. Oyunu Steam üzerinden satın aldıysanız, yamayı Steam Workshop'tan indirebilirsiniz.
Yama, oyunun hikayesini, karakterlerini ve oynanışını Türkçe olarak deneyimlemenizi sağlar. Rise of Tomb Raider Türkçe yama ile oyunun tüm diyaloglarını, anlatımlarını ve belgelerini kendi dilinizde okuyabilirsiniz.
Oyunu Türkçe oynayarak, hikayeye daha da fazla dahil olabilir ve oyunun tadını daha iyi çıkarabilirsiniz. Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration Türkçe yama ile oyunun tüm içeriğini Türkçe olarak keşfedin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren Acar -- 25 Ocak 2019; 23:11:59 > |
| _____________________________ |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mostt -- 25 Ocak 2019; 23:34:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dehşetülvahşet -- 26 Ocak 2019; 0:36:54 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mostt -- 28 Ocak 2019; 22:48:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFx -- 2 Şubat 2019; 17:57:54 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 5 Şubat 2019; 14:19:55 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|