Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition (2008) [ANA KONU] (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.304
Cevap
19
Favori
253.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: wildlove

@Criminal Origin gadalarını alayım ben de tam oralarda kalmıştım,yanlışlıkla format atınca save de,oyun da gitti.oyunu tekra bulurum ama sen bana o kaldığın görevi yaptıktan sonraki save'ini yollar mısın birkaç gün içinde

Yollarım arkadaşım sorun değil Yalnız daha sonradan pişman olmuş olsamda zorluk derecesi orta seviyede başladım.
  • ARKADAŞLAR BU AYKİ OYUNGEZER DERGİSİ TAROT KARTLARINI NASIL TOPLAYACAĞIMIZA DAİR BÜTÜN AYRINTILARI VE DAHA BİÇOK ŞEYİ AÇIKLAYAN BİR REHBER YAPMIŞ KAÇIRMAYIN DERİM
  • SIRF TAROT DEĞİL ZATEN POSTUMU DİKKATLİ OKURSAN GÖRECEKSİN MESELA SEPHİRATH QUESTİ GİBİ ŞİMDİ NE YAPMALIYIM SORUSU SORDURAN QUESTİNDE AÇIKLAMASINI VERMİŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARATAHTA -- 29 Aralık 2007; 0:41:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KARATAHTA

ARKADAŞLAR BU AYKİ OYUNGEZER DERGİSİ TAROT KARTLARINI NASIL TOPLAYACAĞIMIZA DAİR BÜTÜN AYRINTILARI VE DAHA BİÇOK ŞEYİ AÇIKLAYAN BİR REHBER YAPMIŞ KAÇIRMAYIN DERİM

Tarotlara bakmak istiyorsan sana bir bink oynatıcı yetecektir.İnternetten çek ve oyunun klasöründe video lar bölümünde tüm tarotlar var(bink formatında hepsi)

@Wildlove geçmiş olsun.Sen save le halledebiliyorsun oyunu benimki yüklenmiyor bile

• Bu oyunu Dijital download olarak Orjinal Cdkeyiyile direk firmasından ucuz fiyata satın almak isteyen arkadaşlar.

www.gittigidiyor.com
    GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
    http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=7401597

Dire banka havalesinde % 11 indirim yapılır.

Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: guvenbey

Bu oyunu Dijital download olarak Orjinal Cdkeyiyile direk firmasından ucuz fiyata satın almak isteyen arkadaşlar.

www.gittigidiyor.com

Saygılar.

Sence bu konuda ticaret yapmak ne kadar doğru.Bunun yeri burası değil 2.el bölümüdür

• chapter 5 deyim ve bitmek üzre galba artık.. valla üzülcem bu oyun bitince.. 5. bölümde bayada heycan arttı olaylar iyce sarpa sarıyo..

ipucu ... visima artık bizim bildiğimiz vizima değiil..
  • arkadaşlar bana acil witcher'ın save dosyalarının uzantısını söyler misiniz?Recovery programıyla sadece onun uzantısını girip kurtarayım diyorum.
  • quote:

arkadaşlar bana acil witcher'ın save dosyalarının uzantısını söyler misiniz?Recovery programıyla sadece onun uzantısını girip kurtarayım diyorum.

.TheWitcherSave dosya uzantıları.

quote:

Bu oyunu Dijital download olarak Orjinal Cdkeyiyile direk firmasından ucuz fiyata satın almak isteyen arkadaşlar.

www.gittigidiyor.com

Saygılar.

89ytl fiyata cd-key. başımıza taş yağacak. Aral yakında getirir zaten oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeCroMaN -- 29 Aralık 2007; 14:59:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: NeCroMaN

quote:

arkadaşlar bana acil witcher'ın save dosyalarının uzantısını söyler misiniz?Recovery programıyla sadece onun uzantısını girip kurtarayım diyorum.

.TheWitcherSave dosya uzantıları.

quote:

www.gittigidiyor.com

Saygılar.

89ytl fiyata cd-key. başımıza taş yağacak. Aral yakında getirir zaten oyunu.

paraya pula gerek yok ben hayrına veririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fredycrouger -- 29 Aralık 2007; 16:11:33 >

• @NeCroMaN çok sağol,bi taratalım bakalım bulabilecek miyim.
  • CdKEy değil. Atariden Resmi Dijital Download Account'u + CDkey..

Kredi kartınız varsa ve eğer amerikada ikamet etmekteyseniz ( Türkiyeye satılmıyor bu oyun şuan için) Ozaman 49 Euro Ödiyerek aynı Dijital Download + Cdkey i alabilirsiniz.

Benim sunduğum fiyat çok çok iyi. Çok az bir karla satış yapıyorum. Bunun farkında olan kullanıcılar varki şuana kadar 4 satış yaptım.
    Saygılar
  • Oyunun single play için linklerini bende hayrına veririm.
    Orjinal dijital downlod olmadan kopya N-DVD fix ler multi play için olmuyor.
    Fiyatnın pahalı olmasının nedeni budur.

yoksa diğer yeni oyunlara bakarsanız fiyatları çok düşük.

Bu Oyunu internetten indirin, elinizde orjinal CDKEY olsun, gene multiplay oynıyamıyorsunuz, malesef.

bu yüzden direk atariden alınmış dijital download hesabı + Cdkeyi i bir arada satıyorum. fiyat bu yüzden pahalı.

Saygılarımla
  • Oyunun daha ilk başlarında thunderbolt iksiri içip büyük bir kapıdan giriyorum fakat kapıdan girdikten sonra karakter hiçbir yöne doğru hareket etmiyor sorun nedir bir türlü çözemedim yardım edebilecek arkadaş var mı acaba? Genel bir hata mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: okayal

Oyunun daha ilk başlarında thunderbolt iksiri içip büyük bir kapıdan giriyorum fakat kapıdan girdikten sonra karakter hiçbir yöne doğru hareket etmiyor sorun nedir bir türlü çözemedim yardım edebilecek arkadaş var mı acaba? Genel bir hata mı?

O sorun bendede var...Ben adam donduğu zaman save ediyorum sonra main menuye dönüp tekrar load yapıyorum oluyor.Ama başka bir çözüm bulamadım
  • Tamam o sorunu buldum.Oyunun system klasörünün içinde player.ini var.Onu açıp içindeki disable autosave 1 yazısını sileceksin.Olay tamam...
  • Arkadaşlar sinir oldum ya ide yaratamıyorum bu hatayı veriyor.Nedeni ne acaba?Şu oyunu bir türlü oynuyamadım.

• SLm arkadaşlar
    her zamanki gibi bu rpg/frp (gerçi çok tartışma çıktı ama) tarzı oyunu da aldım oynuyorum fakat bi takım sorunlarım var;

1. evlerre innlere vs vs bi yerlere gidiğimde yüklemeden sonra adam put gibi yerinde duruyo hareket edemiyorum oyunun save yapıp tekrar load yapınca düzeliyo varya delirdim tekrar tekrar load etmekten oynamaktan vazgeçtim yaa

2. ki bu en önemlisi adam ÖLMÜYOO .. yani geralt kardeşimiz ölümsüz inadına denedim hiç atack yapmadım millete vitality 1 de takılıp duruyo.. ilk bakışta iyi gibi ama oyunun zevki kalmadı üstüme ne endurance ne vitality potionları almama geker yok hatta tek bi silahla oyunu bitireiblirim hatta skilleri dağıtırken strenge dexterye vemesemde olacak gibi hiç bi anlamı yok oynamamın,

ilk akla gelen 1.2 yamasını indirmek ama o da oyunu sansürlüyomuş dediler (gerçi bi tane dandik kart gösterip kandırıyo ama hiç olmazsa sesler mesler var - (acil bi kızarkadaş edinmeliyim çokfena abazaymışım gibi hissetmeye başladım) )

ne yapmalıyım YARDIM YARDIM

• 1. sorunun cevabı benden hemen önce yazılmış
    kusra kalmayın baştan okumaya başladım ama iş rpg/frp hatta fps vs vs vs kavgasına girince okumayı bıraktım....
    yine de bilenler söylesin..
    haaa bi de ghoul contract görevini yapamıyorum zira ghoullarla ilgili bi kitap scroll vs vs bulamadım nerden bulcaz onu bea

üzerimde kullanamadığım bi sürü item vardı ama adlarını unuttum onları yazıp onları da soracam inşallah ( ee ölümsüz olup bi çok poiondan kurtulunca inventory boşaldı başka herşeye yer kaldı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GEr0nim0 -- 30 Aralık 2007; 22:08:42 >
  • GEr0nim0 @
    ölümsüz olayını anlayamdım ilk defa duyuyorum oyunda cheat falanmı girili acaba yada sen adam akıllı bir düşmanla karşılaşmadın daha.. yukardaki kırmızı bar hiç azalmıyormu

-
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.