Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition (2008) [ANA KONU] (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.304
Cevap
19
Favori
253.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, Alcohol nerden bulabilirim? Inn de ki herkes sırra kadem bastı, ticaret yapacak kimse yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bart1969

oyuna yeni başlamak için 1.2 yamasıyla kurulum yaptım.
    daemon toolsdan prodan add ide driver yükleyip mini imajı yükledim.
    ancak oyun olmadı.
    hiç bir yerde de 1.2 tedavisi yok(gamecopyworld-gameburnworld dahil).oyunu da eski versiyondan kurup oynamak istemiyorum.1.2 için çözüm bilen varsa bana yardımcı olur mu?(özelden yazabilirseniz daha makbnule geçer.)

sayfanın sonunda kaynamasın.aynı dertten muzdarip bir kaç kişi olduk.
  • bunu daha öncede yazmıştım ilaç falan yapmadan yamaları kuruyorum bu yolla ...

"dt pro advenced" kurulacak
    quote:

1. Programı açın ve Tools menusunden Virtual Drive Manager'a girin
    2. Açılan ekrandan Start Start IDe Adapter tıklayın.
    3.Ekranı kapatın ve tekrar Tools menüsünden Add IDE virtual Drive'a tıklayın.
    4.Sanal Sürücülerin orda IDE Virtual Drive aktif olucak oyunun iso'sunu IDe Virtual drive'a yukeyin ve oyunu kurun
    5.Yükleme bittiğinde sürücü okunamıyor hatası veriyo ona iptal diyip geçin 2 veya 3 defa gelebilir sonra oyunun menu gelicek ordan oyunu çaliştir'a tıklayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 26 Aralık 2007; 1:09:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: evohan

bunu daha öncede yazmıştım ilaç falan yapmadan yamaları kuruyorum bu yolla ...

"dt pro advenced" kurulacak
    quote:

1. Programı açın ve Tools menusunden Virtual Drive Manager'a girin
    2. Açılan ekrandan Start Start IDe Adapter tıklayın.
    3.Ekranı kapatın ve tekrar Tools menüsünden Add IDE virtual Drive'a tıklayın.
    4.Sanal Sürücülerin orda IDE Virtual Drive aktif olucak oyunun iso'sunu IDe Virtual drive'a yukeyin ve oyunu kurun
    5.Yükleme bittiğinde sürücü okunamıyor hatası veriyo ona iptal diyip geçin 2 veya 3 defa gelebilir sonra oyunun menu gelicek ordan oyunu çaliştir'a tıklayın.

arkadaşlar oldu.sorunumun sebebini buldum.aynı şekilde yapmama rağmen makinada aynı anda daemon tools un düzü-adv prosu ve alcohool aynı anda kuruluydu.tabii onları epeydir kullanmadığımdan ve hiç bir oyunda da sorun olmadığından aklıma gelmemişti.diğer bütün vidtual sürücüleri kaldırınca sorun kalktı.
    NOT:
    BU ARADA UNUTMADAN MUTLAKA SÜRÜCÜ HARFİNİ DÜZELTİP SIRADAKİ İLK HARFİ VERİN(BENİMKİ G YERİNE İ YE KAYMIŞTI DA.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bart1969 -- 26 Aralık 2007; 2:28:43 >

• sonunda oyunu versiyon 1.2 şeklinde gayet güzel çalıştırdım.

herhangi bir anda tıklıyorum adam gitmiyor çakılıyor kalıyor mouse işaretliyor ekranı ama adamda tık yok yön tuşlarıda dahil adam kalıyor. bir önceki save den başlatıyorum orda da kıpırdamıyor yani oyunu baştan başlatmam gerekiyor ne zaman takılacağıda belli olmuyor (oyun donmuyor adam donuyor)
    arkadaşlar acil yardım edin umarım birilerinin başına gelmiştir oyun güzele benziyor ama oynayamayınca kafayı yiyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 26 Aralık 2007; 23:15:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sampiyon123

sonunda oyunu versiyon 1.2 şeklinde gayet güzel çalıştırdım.

herhangi bir anda tıklıyorum adam gitmiyor çakılıyor kalıyor mouse işaretliyor ekranı ama adamda tık yok yön tuşlarıda dahil adam kalıyor. bir önceki save den başlatıyorum orda da kıpırdamıyor yani oyunu baştan başlatmam gerekiyor ne zaman takılacağıda belli olmuyor (oyun donmuyor adam donuyor)
    arkadaşlar acil yardım edin umarım birilerinin başına gelmiştir oyun güzele benziyor ama oynayamayınca kafayı yiyosun

yorgunluk mod açık olabilir mi?
    ya da tutkal büyüsü yiyor olmayasın(şaka şaka ).
  • quote:

Orjinalden alıntı: sampiyon123

sonunda oyunu versiyon 1.2 şeklinde gayet güzel çalıştırdım.

Takıldığı durumlarda kamera modunu değiştirmeyi dene. F1, F2 ve F3 tuşlarını kullanabilirsin..
  • gerçekten çok güzel bir oyun olmuş witcher
    karakter yaratma ekranın olmamasını ben beğendim
    1 tane karakterim olsun tam olsundan yanayım
    atmosfer,ses,müzik kılıç kullanma stili herşey muhteşem
    ben hayatımda hiçbir rpg oyununu 5-6 saat aralıksız oynamamıştım
    bu oyuna en yakın olacak oyun ise bence fable dır
    o da fena deildir ama konusu pek ii deil
    obliviondan çok daha fazla sardığını söleyebilirim
    oblivion gibi serbestlik olmasa da ara videoları o kadar güzel ki insanın bütün yan görevleri bitiresi geliyor
    oyundaki karakterleri obliviondan çok daha ii buldum.herkes kendine has bir yürüyüşü,davranışı var
    sanki oblide herkes aynı gibi geliyordu
    oyunda değişik bir olay var yaratık keserek lvl atlıyım dedim ama nerdeyse İMKANSIZ.gittim bi yan görev yaptım hemencecik lvl atladım
    tabii bu oyunda her rpg oyunu gibi orta seviye ing. istiyor
    witcher ın yapımcılarını bana sevmediğim bir oyun türünü sevdirdiği için onları kutlamak istiyorum
    bence tam bir klasik witcher

not verecek olursam

crysis:92
    cod4:94
    witcher:91
    oblivion:90

crysis ile ne alakası var dieceksin
    oyun dergilerinin verdiği puanları beğenmediğim içn yazıyım dedim

• ben bi halt ettim,bugün c'ye format atayım derken isimleri değişmiş d'ye yani yedek harddiskime(filmlerimin,dizilerimin,müziklerimin,oyunlarımın,ders notlarımın olduğu kısma yani) format atmışım.Level2'nin sonundan save lazım,gerçi daha önce oyunu tekrar indirmek lazım da lazım,sabahtan beri denemediğim recovery programı kalmadı sadece south park ile scrubs dizisinin birkaç sezonunu kurtarabildimAllah'ım göz göre göre gitti 150gb veri

edit:bildiğiniz,rarlı dosyaları ya da isoları rahat getirebilecek bi recovery programı varsa onu da gönderebilirsiniz,temple quarter'in son savelerinden de gönderebilirsiniz;bi yardım edin şu garibe,hayatımın en kötü günlerinden birini yaşıyorum valla,sevgilim bile terkettiğinde bu kadar içime oturmamıştı.Uçtu 150gb ühü ühü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 28 Aralık 2007; 0:42:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

ben bi halt ettim,bugün c'ye format atayım derken isimleri değişmiş d'ye yani yedek harddiskime(filmlerimin,dizilerimin,müziklerimin,oyunlarımın,ders notlarımın olduğu kısma yani) format atmışım.Level2'nin sonundan save lazım,gerçi daha önce oyunu tekrar indirmek lazım da lazım,sabahtan beri denemediğim recovery programı kalmadı sadece south park ile scrubs dizisinin birkaç sezonunu kurtarabildimAllah'ım göz göre göre gitti 150gb veri

edit:bildiğiniz,rarlı dosyaları ya da isoları rahat getirebilecek bi recovery programı varsa onu da gönderebilirsiniz,temple quarter'in son savelerinden de gönderebilirsiniz;bi yardım edin şu garibe,hayatımın en kötü günlerinden birini yaşıyorum valla,sevgilim bile terkettiğinde bu kadar içime oturmamıştı.Uçtu 150gb ühü ühü

Allah sabır versin, böyle bi durumu yaşadığım için makineme kurduğum herşeyi yan bilgisayarıma ve external yedek hdd'me de yedekliyorum.İnsan yaşamadan para vermek istemiyor gereksiz yere ama yaşarsanız ki inşallah böyle birşey olmaz.Tüm resimleriniz bir sürü şeyiniz gidiyor çok önemli bi olay.

Belirli fiyatlara yapanlar var araştır istersen

• @Thief.

aslında filmler,diziler sorun değildi,izlemiştim sadece arşivde duruyordu,boş dvd alıp çekecektim ama oyunlar gidince hele the witcher gidince bi garip oluyor insan.oyunların da çoğunu oynayıp bitirdim ama oynamadıklarım revaçtaydı.Şimdi recover my files diye bi program kurdum bakalım baya övüyorlar,ama çook uzun sürecek gibi görünüyor,olmazsa getdataback diye bi program varmış,o da olmazsa artık paraya kıyıp kurtarttıracağım verileri başka çare yok ki ders notları var bi sürü.
  • 1.2 yi vista da çalıştırabilen var mı acaba. yoksa hala problem çıkıyor mu vista da
  • quote:

@Thief.

aslında filmler,diziler sorun değildi,izlemiştim sadece arşivde duruyordu,boş dvd alıp çekecektim ama oyunlar gidince hele the witcher gidince bi garip oluyor insan.oyunların da çoğunu oynayıp bitirdim ama oynamadıklarım revaçtaydı.Şimdi recover my files diye bi program kurdum bakalım baya övüyorlar,ama çook uzun sürecek gibi görünüyor,olmazsa getdataback diye bi program varmış,o da olmazsa artık paraya kıyıp kurtarttıracağım verileri başka çare yok ki ders notları var bi sürü.

Geçmiş olsun.

Benimde iki sene önce Windows kurarken diğer bütün partisyonlarım uçmuştu. Bir tek Easy Recovery Pro ile hemen hemen bütün verilerimi kurtarmıştım. Bir dene istersen.

http://www.ontrackdatarecovery.com/data-recovery-downloads/

• quote:

Orjinalden alıntı: ersinklc

1.2 yi vista da çalıştırabilen var mı acaba. yoksa hala problem çıkıyor mu vista da

Yeni versiyonla beraber daha az çakılma oluyor. Her Vista makinede bu sorun oluyor mu bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla çok insan bu sorunu yaşıyor. En sık rastlananı saving sırasında yaşanan çakılmalar. Bunun için Vista'nın default kullanıcı bellek alanını artırıp saving çakılmalarını önlediklerini söyleyenler var. Ben denemedim ama işe yarayabilir.

Bunun için komut satırında BCDEDIT /set IncreaseUserVa 2800 yazıp enter'a basın. Vista'daki default 2048 MB değeri 2800 MB'a artırmış oluyorsunuz. Witcher ile işiniz bittiğinde bu ayarı eski haline (2048) getirin.

Ayrıntılı bilgi (ingilizce) : http://alfred.co.in/how-to/witcher-vista-crash-fix-how-to/

• quote:

Orjinalden alıntı: evrimci

quote:

@Thief.

Geçmiş olsun.

Benimde iki sene önce Windows kurarken diğer bütün partisyonlarım uçmuştu. Bir tek Easy Recovery Pro ile hemen hemen bütün verilerimi kurtarmıştım. Bir dene istersen.

http://www.ontrackdatarecovery.com/data-recovery-downloads/

denedim,onunla 30gb felan kutruldu.şimdi recover my files ile deniyorum bakalım 40-50 saat sürecek gibi,ama baya bi 98mb'lık rar parçaları,48'lik rar parçaları (ki bu ikisi oyunların parçaları) bulmuş.Epey bi dizi de var anlaşıln 175mb ve 350mb olmak üzere.Bakalım bira uzun sürecek ama değecek gibi.Bir de Witcher'in savelerini kurtarırsam keyfim keyif

• quote:

ben bi halt ettim,bugün c'ye format atayım derken isimleri değişmiş d'ye yani yedek harddiskime(filmlerimin,dizilerimin,müziklerimin,oyunlarımın,ders notlarımın olduğu kısma yani) format atmışım.Level2'nin sonundan save lazım,gerçi daha önce oyunu tekrar indirmek lazım da lazım,sabahtan beri denemediğim recovery programı kalmadı sadece south park ile scrubs dizisinin birkaç sezonunu kurtarabildimAllah'ım göz göre göre gitti 150gb veri

valla bende benzer bişe yaşamıştım ama birkaç tane recovery programı denedim hepsiylede baya bişey bulup geri almıştım.. recovery my files iyidir bence... olmadı bikaç değişik versiyon daha dene. inndir com dan bak en çok yıldız alan programları dene..

illaki buluyor ya.. istediğin kadar format at hele büyük dosyalar mutlak bulunur.. eyer oyunun bir isosu duruyoduysa bulur bence..

not : bu tür arşivlik oyun film gibi şeyleri mutlaka dvd lemen lazım

• Yardım! 4-5 gündür ara vermiştim oynamıyordum. Bugün yeniden devam ettim ana görevde (chapter II) tower ile ilgili olan görevde alchemiste 10 adet bi nane buluyorduk (oyunu açıp bakmaya üşendim anladınız siz neyden bahsettimi ) Bunlardan 1 tanesi, swamp forest da bi Golem var ve sanırım Golem'e birşey adamak gerekiyor ama ne olduğunu çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Criminal Origin -- 28 Aralık 2007; 17:19:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Criminal Origin

Yardım! 4-5 gündür ara vermiştim oynamıyordum. Bugün yeniden devam ettim ana görevde (chapter II) tower ile ilgili olan görevde alchemiste 10 adet bi nane buluyorduk (oyunu açıp bakmaya üşendim anladınız siz neyden bahsettimi ) Bunlardan 1 tanesi, swamp forest da bi Golem var ve sanırım Golem'e birşey adamak gerekiyor ama ne olduğunu çözemedim.

10 tanenin 8 tanesini bulduysan diğer görevleri yap (dedektiflik görevini özellikle).
  • quote:

Orjinalden alıntı: evrimci

quote:

Orjinalden alıntı: Criminal Origin

Yardım! 4-5 gündür ara vermiştim oynamıyordum. Bugün yeniden devam ettim ana görevde (chapter II) tower ile ilgili olan görevde alchemiste 10 adet bi nane buluyorduk (oyunu açıp bakmaya üşendim anladınız siz neyden bahsettimi ) Bunlardan 1 tanesi, swamp forest da bi Golem var ve sanırım Golem'e birşey adamak gerekiyor ama ne olduğunu çözemedim.

10 tanenin 8 tanesini bulduysan diğer görevleri yap (dedektiflik görevini özellikle).

evet 10 tanenin 8 tanesini buldum. Eğer 10unuda bulmak gerekmiyorsa dediğin gibi yapayım bari.

• @Criminal Origin gadalarını alayım ben de tam oralarda kalmıştım,yanlışlıkla format atınca save de,oyun da gitti.oyunu tekra bulurum ama sen bana o kaldığın görevi yaptıktan sonraki save'ini yollar mısın birkaç gün içinde
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.