Bildirim
The Witcher: Enhanced Edition (2008) [ANA KONU] (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
oyna oyna,easy'den başla.klavye+mouse ile başla,sonra (15 gün sonra sınavlarım bitince olabilir) chapter2'nin sonundan bana save dosyası gönder.Ha gadanızı alırım bana 15 gün içinde bi yardım edin mübarek arkadaşlarquote:
Orijinalden alıntı: fredycrouger
hatun hakkaten bomba
sırf bu hatunu izlemek için bile oynamaya değer, yarın başlıycam oynamaya
Alıntıları Göster
-
chapter 2'nin çözümü varmı biyerlerde kitlendi kaldı oyun bi yerde haritada işaretde çıkmıyoquote:
Orijinalden alıntı: batuchan
Arkadaşlar ben oyunu oynuyorum fakat bazen kapılardan geçince loadingden sonra oyun yine düzgün bir şekilde çalışıyor fakat adamı oynatamıyorum.Adam öyle duruyor.Oyunda donma falan olmuyor fahat adam hiç oynamıyor.Bende save edip.Baştan load edince oluyor.Bunun başka bir çözümü var mıdır?Teşekkürler...
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: cy_x
chapter 2'nin çözümü varmı biyerlerde kitlendi kaldı oyun bi yerde haritada işaretde çıkmıyo
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: cy_x
chapter 2'nin çözümü varmı biyerlerde kitlendi kaldı oyun bi yerde haritada işaretde çıkmıyo
en son hangi görevler var kısaca yaz yada en son neyaptın o şekilde yardımcı olalım -
arkadaşlar şu adreste the witcher'la ilgili dehşet wallpaperlar var.quote:
Orijinalden alıntı: evohanquote:
Orjinalden alıntı: cy_x
en son hangi görevler var kısaca yaz yada en son neyaptın o şekilde yardımcı olalım
Alıntıları Göster
ABCgames.cz
Wallpapery - The Witcher | ABCgames.czhttp://www.abcgames.cz/?p=wallpapery_zobraz&ID=6438&pn=0
-
evt çok harikalar .. bu oyun un art resimleri zaten bir harikaquote:
Orijinalden alıntı: wildlove
arkadaşlar şu adreste the witcher'la ilgili dehşet wallpaperlar var.
ABCgames.cz
Wallpapery - The Witcher | ABCgames.czhttp://www.abcgames.cz/?p=wallpapery_zobraz&ID=6438&pn=0
Alıntıları Göster
-
birkaç haftadır oyunun topiğine giriyorum,indirsem mi indirmesem mi kararsız kaldım.obliviona benziyor ama yaratıklar çok çirkin oblivion daki canlılar adam gibi adamdı,bunlar iğrenç direkquote:
Orijinalden alıntı: evohan
evt çok harikalar .. bu oyun un art resimleri zaten bir harika
Alıntıları Gösteroyunda etraf kan revan içinde,ben daha temiz oyunları seviyorum...
indirsem mi indirmesem mi
-
quote:
Orijinalden alıntı: KruGmaN
birkaç haftadır oyunun topiğine giriyorum,indirsem mi indirmesem mi kararsız kaldım.obliviona benziyor ama yaratıklar çok çirkin oblivion daki canlılar adam gibi adamdı,bunlar iğrenç direkoyunda etraf kan revan içinde,ben daha temiz oyunları seviyorum...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: luciferian
birkaç haftadır oyunun topiğine giriyorum,indirsem mi indirmesem mi kararsız kaldım.obliviona benziyor ama yaratıklar çok çirkin oblivion daki canlılar adam gibi adamdı,bunlar iğrenç direkoyunda etraf kan revan içinde,ben daha temiz oyunları seviyorum...
valla bu tür oyunlarda kan revan kaçınılmaz.. orta dünyada geçen oyunlar hep böyle.. evt obliviona göre birazdaha kanlı bu oyun ama oyle mide kaldırıcı yada rahatsız edici bir durum söz konusu değil
-
@luciferian kaçırma,hele oblivion'dan sonra bu oyunun farkı ve temposu mükemmel gelecek.Ayrıca evohan'ın dediği gibi mide kaldıracak bi tarafı yok yaratıkların çünkü oblivion gibi fps kamerası mevct değil,ve daha yakından göremezsin.Herneyse kaçırma bu oyunu,tek eksiği load save sürelerinin uzunluğuydu o da patchle halloldu.quote:
Orjinalden alıntı: luciferian
valla bu tür oyunlarda kan revan kaçınılmaz.. orta dünyada geçen oyunlar hep böyle.. evt obliviona göre birazdaha kanlı bu oyun ama oyle mide kaldırıcı yada rahatsız edici bir durum söz konusu değil
Alıntıları Göster
-
O ölümsüzlük olayı bendede var..Anlamadım gitti.quote:
Orijinalden alıntı: wildlove
@luciferian kaçırma,hele oblivion'dan sonra bu oyunun farkı ve temposu mükemmel gelecek.Ayrıca evohan'ın dediği gibi mide kaldıracak bi tarafı yok yaratıkların çünkü oblivion gibi fps kamerası mevct değil,ve daha yakından göremezsin.Herneyse kaçırma bu oyunu,tek eksiği load save sürelerinin uzunluğuydu o da patchle halloldu.
Alıntıları Göster -
tamam indiriyorumquote:
Orijinalden alıntı: batuchan
O ölümsüzlük olayı bendede var..Anlamadım gitti.
Alıntıları Göster -
oblivion gibi daglarda bayırlarda saatlerce yurunuyormu yoksa daha action bi oyunmu acaba lord of the rıngs gibi mi?grafikler nasıl acaba ben vıdyolarından pek bısey anlayamadımdaquote:
Orijinalden alıntı: KruGmaN
tamam indiriyorum
Alıntıları Göster -
beyler chapter 3ü bitirmek üzereyim daha ne adam gibi biriyle karşılaşacam.. hususi denedim bıraktım adamı canavarların ortasında bi saaat durdu tık yok. vitalitym 1e kadar iniyo ondan sonra inmiyo. ayıptır söylemesi oyun org değil, farklı bi yükleme şekli de var (deamon felan değil vane) acaba kendinden mi cheatlı. güzel gibi gelmesin arkadaşlar hiç zevkli değil ne potion kullanıyorum ne bişi yapıyorum en dandik silahla bile (gerçi zaten çok çeşitli silah yok) hiç kasmadan yavaş yavaş herkesi kesiyorum bıktım yawf...quote:
Orijinalden alıntı: flow
oblivion gibi daglarda bayırlarda saatlerce yurunuyormu yoksa daha action bi oyunmu acaba lord of the rıngs gibi mi?grafikler nasıl acaba ben vıdyolarından pek bısey anlayamadımda
Alıntıları Göster
bide bide bide
bu high quality based bombs, high quality blade coatings yazan itemler neler ya annamadım hiç bi yerde de kullanamadım bi yardım please...
ayrıca chapter 2 görevleri arasında olan a friend of mine (shine ile ilgili olan) görev kendiliğinden bitirilemeden sona erenler arasına girdi? niye öyle oldu bence shine adlı kızda çok hoştu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: GEr0nim0
beyler chapter 3ü bitirmek üzereyim daha ne adam gibi biriyle karşılaşacam.. hususi denedim bıraktım adamı canavarların ortasında bi saaat durdu tık yok. vitalitym 1e kadar iniyo ondan sonra inmiyo. ayıptır söylemesi oyun org değil, farklı bi yükleme şekli de var (deamon felan değil vane) acaba kendinden mi cheatlı. güzel gibi gelmesin arkadaşlar hiç zevkli değil ne potion kullanıyorum ne bişi yapıyorum en dandik silahla bile (gerçi zaten çok çeşitli silah yok) hiç kasmadan yavaş yavaş herkesi kesiyorum bıktım yawf...
bide bide bide
bu high quality based bombs, high quality blade coatings yazan itemler neler ya annamadım hiç bi yerde de kullanamadım bi yardım please...
ayrıca chapter 2 görevleri arasında olan a friend of mine (shine ile ilgili olan) görev kendiliğinden bitirilemeden sona erenler arasına girdi? niye öyle oldu bence shine adlı kızda çok hoştu.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: GEr0nim0
beyler chapter 3ü bitirmek üzereyim daha ne adam gibi biriyle karşılaşacam.. hususi denedim bıraktım adamı canavarların ortasında bi saaat durdu tık yok. vitalitym 1e kadar iniyo ondan sonra inmiyo. ayıptır söylemesi oyun org değil, farklı bi yükleme şekli de var (deamon felan değil vane) acaba kendinden mi cheatlı. güzel gibi gelmesin arkadaşlar hiç zevkli değil ne potion kullanıyorum ne bişi yapıyorum en dandik silahla bile (gerçi zaten çok çeşitli silah yok) hiç kasmadan yavaş yavaş herkesi kesiyorum bıktım yawf...
bide bide bide
bomba için hero ekranından bomb özelliğini geliştrimen lazım sonra kullanırsın...
o ölümsüzlük olayı harbiden bayıkmış.. ole oynanmaz ya sen git değiş oyunu yada tekrara falan kurmayı dene
-
peki bu blade coatings olayı ne? silah felan mı yapıyosss veya şu süreli upgradeleri mi yapıyoss...quote:
bide bide bide
bomba için hero ekranından bomb özelliğini geliştrimen lazım sonra kullanırsın...
o ölümsüzlük olayı harbiden bayıkmış.. ole oynanmaz ya sen git değiş oyunu yada tekrara falan kurmayı dene
Alıntıları Göster
ölümsüzlük durumu için de 1.2 yamasını indirdim ama sanki forumda yamanın orj. için olduğu çakmalarda kurulmadıı gibib bişi okudum dye hatırlıyorum, öylemiydi ne yapayım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GEr0nim0 -- 2 Ocak 2008; 16:40:59 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: GEr0nim0
peki bu blade coatings olayı ne? silah felan mı yapıyosss veya şu süreli upgradeleri mi yapıyoss...
ölümsüzlük durumu için de 1.2 yamasını indirdim ama sanki forumda yamanın orj. için olduğu çakmalarda kurulmadıı gibib bişi okudum dye hatırlıyorum, öylemiydi ne yapayım?
Alıntıları Gösterquote:
peki bu blade coatings olayı ne? silah felan mı yapıyosss veya şu süreli upgradeleri mi yapıyoss...
oyunu nasıl kurduğuna bağlı ilaçlı şekilde kurulmuşsa yama sorun çıkaracaktır buyuk ihtimal..
silah yapma yok oyunda sadece belirli aparatları toplarsan ( meteor taşları farklı renklerde ).. blacksmith e gidince senin silahını upgrade yapabiliyor..
onun haricinde işte süreli iksir ve taşlarla silahına güç katabiliyosun..
iki tavsiye yapayım..
- vampir vb. yaratıklara gümüş kılıçla saldır mutlaka
- hero özelliklerini yükseltirken özllikle iki kılıcın içinde strong ve fast still leri yükseltmeye bak.. hem yeni combolar kazanacan hemde vuruş gücün artacak
-
mutajenic skiller ne zman açılıyor acep?quote:
oyunu nasıl kurduğuna bağlı ilaçlı şekilde kurulmuşsa yama sorun çıkaracaktır buyuk ihtimal..
silah yapma yok oyunda sadece belirli aparatları toplarsan ( meteor taşları farklı renklerde ).. blacksmith e gidince senin silahını upgrade yapabiliyor..
onun haricinde işte süreli iksir ve taşlarla silahına güç katabiliyosun..
iki tavsiye yapayım..
- vampir vb. yaratıklara gümüş kılıçla saldır mutlaka
- hero özelliklerini yükseltirken özllikle iki kılıcın içinde strong ve fast still leri yükseltmeye bak.. hem yeni combolar kazanacan hemde vuruş gücün artacak
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aminoasit -- 2 Ocak 2008; 21:20:16 >
-
Walla oyunu tutum. Ama daha oynayamadım.İnş beklentilerimi karşilıyabilir.quote:
Orijinalden alıntı: aminoasit
mutajenic skiller ne zman açılıyor acep?
Alıntıları Göster
Yukardaki yorumu yaptiktan sonra oyunu oynadım ama hoşuma gitmedi. Söle Soul Reaver sersine bir yenisini ekleseler cok süper olacak. L O K Defance Hariç süper bir oyun bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan1986 -- 3 Ocak 2008; 14:41:08 > -
oyunu indirdim ama ilaçla çalıştıramadım...daemon pro'da kalması gerekiyor oyunun çalışması için.image sorunu var yani.bu konuda özelden yardımcı olacak arkadaşlar varsa çok sevinirim.quote:
Orijinalden alıntı: hasan1986
Walla oyunu tutum. Ama daha oynayamadım.İnş beklentilerimi karşilıyabilir.
Yukardaki yorumu yaptiktan sonra oyunu oynadım ama hoşuma gitmedi. Söle Soul Reaver sersine bir yenisini ekleseler cok süper olacak. L O K Defance Hariç süper bir oyun bence.
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X