Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (959. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
196
Favori
950.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 957958959960961
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçen yıl 1.30 update ile eklendi.
  • Orjinal çeviride hata var, bir tane yağ ismi geliştirilmiş olanıyla aynı isme sahip. Diğerinin üstün olması gerekirken ikisi de geliştirilmiş olarak kalmış. Gönüllü çeviride ise biraz argo dil kullanılmış ama cümleler diğerindeki gibi donmuş değil, canlılık var. Orjinal çeviride sanki google translate kullanışmış gibi. Örnek verip ss ile kıyaslayıp göstermek isterdim de uğraşmadım, bir de o andaki save noktasına dönerek yapmak lazım zahmetli. Aklımda kaldığı kadarıyla oyunun ilk handa geçen sahnesinde, handa içen adamlara yennefer'ı soruştururken adamın birisi bize "kıçı bitli mutant" diyor orjinal çeviride ise "bit kıçı" olarak çevirilmiş. Yani tabiki çevirirken anlamını yitirecek, o dile ait bir aşağılayıcı cümleyi çevirmek ne kadar doğru bilemiyorum. Belki de bizim dilimizde benzer bir cümle kullanmak daha mantıklıdır, standart lanet olası serseri gibi

• Wiedzmin Lighting Mod'un yeni sürümü çıkmış

NEW VERSION WIP VII.6 FIX RELEASED
    26.08.2017
    16 versions to choose and play

NEW VII.7 NEXT WEEK
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Bir önceki 7,6 hiç iyi değildi yalnız sizin belirttiğiniz içinde farklı versiyonları bulunan fix sürümü muazzam görünüyor.
    Aile meseleleri ve içindeki ek görevleri kayıt noktası oluşturarak, STLM 3.1.2 ve Wiedzmin 7.6 fix en son yayınlanan sürümlerle tekrar oynadım. Yani aynı bölgeleri 2 farklı ışıklandırmayla oynadım.

Özellikle bataklık kısmı ve downwarren (aşağıağıl) köy âyanı ile konuştuğumuz yere dikkat ettim. Wiedzmin son sürümü orada çok daha gerçekçi, canlı ve daha yoğun ışık kaynağı mevcut. Sonra gamersyde sitesinden indirdiğim, oyunun E3 2014teki meşhur 35minute gameplay demosunu (yalnız dandik sıkıştırılmış youtube kalitesizliğinde değil, kayıpsız video 5gb boyut) izledim. Neredeyse fark kalmamış. İçindeki 3 farklı sürüm için de (ice, fire & icy mi ne öyle bişey) new swamp opsiyonu var. Icy ve new swamp olanı denedim. Yeni bataklık ışıklandırmasını çok beğendim. Keşke sudaki yoğun kıvam ve müthiş yansımaları da E3teki gibi yapabilseler. Gidişhat o yönde umut verici bence.

Yine meşhur e3 35 min demodaki Velen'den Novigrad'a doğru at üstünde giderken etraftaki yeşillik, renklerin canlılığı ve keskinlik, ışık kaynağı çok iyi ayarlanmış bu ışıklandırma modunda. Elemana paralı yama yapmaya kalkışıp CDPR yetkililerine kafa tuttuğu için yakın zamanda çok kızmıştım ama hatasından geri döndü ve dönüşü muhteşem olmuş diyebilirim sonuç olarak. 7,7 ve sonraki sürümler kim bilir nasıl güzel olacaktır şimdiden bu kadar iyiyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 27 Ağustos 2017; 1:21:27 >

• 3 tane farklı sürüm var bu 3 sürüm içinde de farklı özellikler var

ICY, FIRE, İCE sürümü renk canlılığı veya renk sıcaklığı açısından hangisi kurulmalı

New,Old,Mix Swamp gibi şeyler eklenmiş ne olduğunu anlayabildin mi

son olarak translucency diye bir özellik eklemiş on off sürümleride var ne gibi yenilik getiriyor
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Fire ile ice denemedim, direkt icy olanı denedim ve çok memnun kaldım.
    Fire daha sıcak ton anladığım kadarıyla, ice ise desaturated ifadesi geçiyor "instructions please read.txt" dosyasında anlattığına göre. Renk parlaklığı ve sarımtrak efektin azaltıldığı gibi birşey olsa gerek.
    Icy ise ikisinin ortasında. Baby off yazmış ne demek bilmiyorum ama bence en ideali bu.

Old swamp dediği bataklık bölgesinde 7,5 ve daha öncesideki yaptığı ışıklandırma. New swamp ise 7,6dan itibaren tasarladığı bataklık bölgesindeki yeni ışıklandırma. Bu bence daha iyi ama diğerini de çok beğenenler olmuş. New swamp E3te gösterilene daha yakın, kendisi de öyle belirtiyor.
    Bir de mix swamp var. İsmi üzerinde eski ve yeni bataklık ışıklandırmasının karışımı. Bu da killing monsters trailerında gösterilene benziyormuş dediğine göre. Henüz denemedim.

Translucency ise görüş menziliyle alakalı olduğunu belirtmiş yapımcı. Güneş ışığının direkt olarak yüzeye görüş alanına göre ne kadar etki ettiğiyle alakalı. On olunca daha transparan bir efekt oluyor (saydamlık) , off olunca tamamen iptal olmasa da az transparan oluyor. Ben off olanı seçtim, memnunum. Diğerini de beğenenler mevcut. Zaten o yüzden bir sürü opsiyonel sürüm koymuş arşivin içine.

Fire, ice & icy. Yalnızca birini seçip mods\ dizinine atacağız. Ben icy, transplucency off ve new swamp yazanı seçtim ve çok beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 27 Ağustos 2017; 1:41:27 >

• Youtubeda yakın zamanda denk geldiğim, çok beğendiğim bir video. 2014'teki Sword of Destiny trailer ını yeniden yapmış. Çeşitli modlar yüklü hâlde kaydetmiş sahneleri. Mod listesini de açıklamaya eklemiş.
    Sahne geçişleri, birebir orijinalindeki tempoya ve müziğe uygun montajı acayip hoşuma gitti.

Bu tip fan yapımı , orijinal trailerların yeniden düzenlendiği montajları hep sevmişimdir. Bir kişi de mesela gta 5'te nfs underground, most wanted introlarını falan yapmıştı o da çok hoştu.

Bir başka güzel videoda da meşhur E3 2014 35min gameplay demonun başlangıcındaki yeri oynamış eleman ve çeşitli modlarla yüklü hâlde montaj yapmış. STLM 3.0 ışıklandırma modu yüklü ve başlığa E3 2017 yazmış. Güzel düşünmüş bence.

• Blood and Wine dlc son bölüm de ki boss fightı baya zor yapmışlar. 2 Gündür dövüşün 3.Aşamasını geçemiyorum. Kanlı yaratıktan kaçınmak çok zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

Blood and Wine dlc son bölüm de ki boss fightı baya zor yapmışlar. 2 Gündür dövüşün 3.Aşamasını geçemiyorum. Kanlı yaratıktan kaçınmak çok zor

Hocam bol bol iksir ve quen kullanmayı unutmayın derim.Aslında 2.aşama 3.aşamadan daha zordu,onu geçip 3'te takılmış olmanız ilginç
  • The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]
  • Oyunun goty sürümü (tüm dlc'ler dahil olarak) steam'de şuan indirimde, 37,49₺. Cuma günü 21:00'da bitiyormuş.
  • Steam de expansion pass dlc si var su an 24.99 lira. Almaya değer mi?
  • BPG2004 kullanıcısına yanıt
    witcher 3 oyununu beğenerek oynadıysanız tabiki kaçmaz 2 dlc'de oyuna renk katıyor özellikle son dlc'ye direk witcher 4 diyorum ben
  • An itibari ile oyunu bitirdim şimdi sırada 2 dlc var.

Letho kardeşim yolun açık olsun. Keşke seninle bende doğuya gelebilsem. Beraber yeni maceralara yelken açsak
  • Beyler witcher serisini oynamadım. Sadece witcher 2 oyununu arkadaşın bilgisayarında biraz oynadım. Aşık olduğum söylenemez ama iyi oyundu yine.

Witcher 3 için ise internetteki yorumlar falan çok iyi. Şuan steamde indirime girmiş. Alsam mı acaba ne dersiniz? Gerçi benim pc kaldırmayabilir.
  • 70lv civarında ng+ a başlayan oldu mu?
  • by-ko kullanıcısına yanıt
    37.50 lira bu oyun için şaka gibi bir fiyat. Sadece expansion olarak çıkan paketlerden bir tanesi bile bu fiyata değer bence, kaldı ki game of the year versiyonu için her kuruşuna değer.
  • by-ko kullanıcısına yanıt
    yani witcher serisi efsane bir yapım cd projekt'in ellerine sağlık yani böyle bir şahaseri yaptıkları için, normalde eski zamanlarda geçen böyle kılıçlı kalkanlı büyülü oyunlardan nefret eden birisi olmama rağmen ben bile witcher hayranı oldum bunda muhteşem kurgulanmış hikaye, süperötesi grafikler, oyunun fiyatının çok ama çok uygun olması(ilk çıktığı zamanda bile kutulu versiyon 60 tl idi) ve bir şekilde tr desteği sağlanmasının payı büyük(gerçi son oyununun resmi çevirisi çok ama çok berbat allahtan forumdaki arkadaşların bağımsız çalışması var)

yani tek eksi yanı sağlam bir sistem gerektirmesi. biraz daha optimize olsa çok daha fazla oyuncuya erişim sağlayabilirdi. bu başyapıtı adam akıllı oynamak için 3 ekran kartı değiştirdim GTX 650 Ti'den GTX 950'ye geçtim ardından RX 470 şimdide GTX 1060 kullanıyorum, sırf ULTRA ayarlarda oynayabileyim diye bu başyapıt ultra ayarlarda oynanmayı hak ediyor.

bence alın kaçmaz steam kütüphanenizde dursun ilerleyen zamanlarda sistem upgrade ederseniz bu başyapıtı oynamış olursunuz. onun dışında ekran kartınız ne bilmiyorum ama oyunu low ayarlarda oynamaya çalışmayın çünkü oyunun en önemli olayı 1 hikaye 2 görsellik, görsellik kötü olursa oyundan gram zevk alamazsınız GTX 650 Ti Boost ile bu deneyimi az da olsa yaşadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

yani witcher serisi efsane bir yapım cd projekt'in ellerine sağlık yani böyle bir şahaseri yaptıkları için, normalde eski zamanlarda geçen böyle kılıçlı kalkanlı büyülü oyunlardan nefret eden birisi olmama rağmen ben bile witcher hayranı oldum bunda muhteşem kurgulanmış hikaye, süperötesi grafikler, oyunun fiyatının çok ama çok uygun olması(ilk çıktığı zamanda bile kutulu versiyon 60 tl idi) ve bir şekilde tr desteği sağlanmasının payı büyük(gerçi son oyununun resmi çevirisi çok ama çok berbat allahtan forumdaki arkadaşların bağımsız çalışması var)

yani tek eksi yanı sağlam bir sistem gerektirmesi. biraz daha optimize olsa çok daha fazla oyuncuya erişim sağlayabilirdi. bu başyapıtı adam akıllı oynamak için 3 ekran kartı değiştirdim GTX 650 Ti'den GTX 950'ye geçtim ardından RX 470 şimdide GTX 1060 kullanıyorum, sırf ULTRA ayarlarda oynayabileyim diye bu başyapıt ultra ayarlarda oynanmayı hak ediyor.

bence alın kaçmaz steam kütüphanenizde dursun ilerleyen zamanlarda sistem upgrade ederseniz bu başyapıtı oynamış olursunuz. onun dışında ekran kartınız ne bilmiyorum ama oyunu low ayarlarda oynamaya çalışmayın çünkü oyunun en önemli olayı 1 hikaye 2 görsellik, görsellik kötü olursa oyundan gram zevk alamazsınız GTX 650 Ti Boost ile bu deneyimi az da olsa yaşadım.

Sistem gereksinimlerine baktım ve low grafiklerde anca oynayabilirim. O yüzden sanırım almayacağım. İyi bir bilgisayar yapmam uzun süre alabilir zaten. Belki witcher 2 alırım onun yerine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

Sistem gereksinimlerine baktım ve low grafiklerde anca oynayabilirim. O yüzden sanırım almayacağım. İyi bir bilgisayar yapmam uzun süre alabilir zaten. Belki witcher 2 alırım onun yerine.

Witcher 2 eş değer sistem gereksinimi istiyor neredeyse W3 ile. Aşırı optimize özürlü. GTA V high oynadığım bilgisayarda mediumda kasıyor düşün artık.

• 
Sayfa: önceki 957958959960961
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.