Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (957. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
196
Favori
950.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 955956957958959
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Meditasyon ekranı Immersive Cam isimli modun indirme bölümünde opsiyonel olarak sunulan modlardan biri. Immersive Meditation o ekranın ismi. Olmazsa olmazlarımdandır benim tıpkı Immersive cam gibi. Kamera açısı o kadar harika oluyor ki dandik zıplama animasyonu bile fazla sırıtmıyor. Close-Right kullanıyorum witcher sense kısmını. Tıpkı E3 2014 gameplay demolarındaki gibi witcher duyularını açınca karakter ekranın sağına doğru zoom yapıyor. Başka meditasyon modları da var ama şu ana kadar denediklerim araında en iyisi ve en sorunsuz çalışanı bu. E3 2014te gösterilenlere benzer kamera açısı ve meditasyon ekranı bunlar.

Enemy hud 2.0 da çok iyidir, o da olmazsa olmazlardan. Yine E3te gösteirlen düşmanın üzerindeki göstergeleri geri getiriyor. Bunun gibi onlarca yüzlerce ince detayı ekleyen modlar var. Küçük ama müthiş detaylar.
  • Charlie Chaplin kullanıcısına yanıt
    Sen de bendensin. Şu şekil videoları gördüğümde o kadar seviniyorum ki. İyi iş çıkarmışsın. Hele saçma sapan görünümlü zırhlar yerine Kaer morhen seti görmek ayrıca memnun etti beni. Uzun süredir Kaer Morhen- Viper setten vazgeçmiyorum, açık ara en iyi görünümlü ve kullanışlı zırh benim açımdan. Witcher set giyenler yine iyi de bazı videolar görüyorum, fecahat. Saçma generic zırhlar giyiyorlar.

Immersive cam, immersive meditation, enemy hud 2.0, combat speed kesinlikle olmazsa olmazlarımdandır.

Combat ile ilgili ek olarak , Geralt'ın tam hızlı üst üste darbe indirecekken kılıçla etrafında balerin gibi dönmesinden rahatsız isen better combat animatios no spins olanını deneyebilirsin.
    Nexus Mods :: The Witcher 3
    Better Combat Animations
    http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2538/?

Son olarak E3 dodgesystem 1.2 final build. E3 2014teki combat sistemini neredeyse birebir oyuna ekleyen harika mod. Mutlaka herkes denemeli. O lanet yuvarlanma hareketi yerine piruette ekliyor en temel kullanma sebebim bu. Dodge animasyonunu da beğenmiyordum standart olanı. E3 e göre extrası da var tabi swordplay animations gibi. Ne zaman güncellenir bilmiyorum ama yapımcı en son Temmuz 27de açıklamayı güncelleyip 1.3 update i üzerinde çalıştığını belirtmiş. 1.3 dehşet olacak dehşet.
    Nexus Mods :: The Witcher 3
    E3DodgeSystem
    http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2274/?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 22 Ağustos 2017; 10:37:4 >

• O combat modunu denemiştim, bende yuvarlanma hareketi yok diye silmiştim, kendi kendime yuvarlanma dursaymış harika mod olacakmış demiştim.Aslında yuvarlanma hareketi güzel bi hareket ama oyunda biraz fazla ileri atlıyor, mesafesi birazdaha az olsa bukadar göze batmaz bence
  • SZR_CLN kullanıcısına yanıt
    Hocam en nefret ettiğim şeylerdendir o rolling animation. Yuvarlanma. Sırf o yüzden witcher 2yi oynamayı beceremeyip soğumuştum. 2. oyundaki rolling daha beterdi, slowmotion gibiydi resmen. Baya uğraştım oyuna adapte olmaya çalıştım ama nafile. Combat sistemini beğenmemiştim zaten, yuvarlanma olayı da tuz biber oldu.

Witcher 3te daha seri rolling ama dediğiniz gibi mesafesi uzun. Bence mesafesi kısa bile olsa iyi değil, bana hitap etmiyor en azından.

E3 dodgesystem modunun download sekmesinde tam istediğiniz sürüm mevcut. Yapımcı 8 farklı sürüm eklemiş muazzam bir olay. Tam ismini de yazayım, isterseniz yükleyip bir bakarsınız.

E3DodgeSystem 1.2 Final E3 2014 Build (Vanilla Roll): Tüm özellikler mevcut, oyundaki standart yuvarlanma animasyonuyla birlikte. Sizin istediğiniz tam olarak bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 22 Ağustos 2017; 11:6:30 >
  • galaxy.dll dosyası yok herhalde steam'den aldığım için ama APEX_ClothingGPU_x64.dll dosyası var o dosya olmadan çalıştırayım birde

vram konusunda sıkıntı yok 1060 6 gb var oyunda maks 2-2,5 gb vram kullanıyor daha ötesine geçmedi daha
  • SZR_CLN kullanıcısına yanıt
    Tabii ki, doğrudur. Yaş olarak büyüksünüz benden. Sizin zamanınızda teknoloji bu kadar ucuz değildi, bu kadar gelişmemişti. Oyun güzel görünse de insan aç bir varlık son detayına kadar oynamak istiyor Bakalım zaman neler getirip götürecek.

Bir konuda uyarayım. Canavarların spawn olabileceği yerlerde meditasyon yapmayın. Siz meditasyon yaparken arkanızda canavar spawn oluyor ve size saldırıyor. Meditasyon sırasındayken saldırınca da karşılık veremiyorsunuz. Kılıcımı tuşa basıp da çekemediğim çok an olmuştu. Yani dodge atabiliyor, savunma yapabiliyordum ama kılıcımı çekemiyordum. Normal halinde meditasyon oyunun menüsünde olduğu için sıkıntı olmuyor ama oyun içinde olunca bu sorun yaşanıyor bazen. Bu önemli bir detay çünkü çok ilerleyip oyunu kaydetmemiş olabilirsiniz ve örneğin 2-3 drowner'ın gelip siz meditasyondayken öldürmesi sinir bozar.

• Arkadaşlar bu user config matrix- pc klasörünün içine çeşitli modlardan ötürü attığım xml dosyalarından sonra oyunun ana menüsünde hos ve baw dlclerinin kurulu olduğu kısım kayboluyor ve arka plan dlc'ler öncesinde ki gibi oluyor bu normal midir bunu düzeltmenin yolu var mı yoksa olması gereken bu mu?
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    O durum bende de olmuştu ama tam olarak hangi modların xml dosyaları buna yol açıyor onu bilemiyorum. Belli aralıklarla birçok modu silip yüklediğim için. Xml içeren modları tek tek silip hangisinin bu duruma yol açtığını bulmamız gerekecek.

Ama endişeniz olmasın, menüdeki dlc ile ilgili 3-4 seçenek kayboluyor ama oyun içeriside bir sıkıntı olmuyor. 16 free dlc + 2 büyük ek paket tüm içeriğiyle oyunda bulunuyor.
    Dediğim gibi tam olarak bir sorun diyemem buna. Menülere birşeyler ekleniyor (mod menüleri), birşeyler devredışı kalıyor.
    Oyundaki texture , dlc ve mod limiti gibi menülerde de limit var sanırım.
  • Değerli arkadaşlar, an itibariyle o kadar heyecanlıyım ki anlatamam. Oyunun çıkışındaki hype benzeri birşey var.

Witcher 3 nexus mod topluluğunda ilk kez bir Türk yapımcıya rastladım. Bugün reshade modu paylaşmışlar. Baya da ciddi sayıda ekipleri var. Hani memleketten uzakta ya da gurbette bir tanıdığa, vatandaşa rastlayıp sevinirsiniz ya ben de öyle oldum.

Hemen yorum atarak iyi dileklerimi ve sorularımı ilettim, hızlıca yanıt geldi. Umarım ki çok güzel işler başaracaklar. Beni biliyorsunuz az-çok, witcher ve mod dedin mi bende akan sular durur. Hep animasyon , arayüz ve sing efektleri açısından e3 2014 teki özellikleri istediğimi belirtmişimdir. Yapımcı arkadaşa da aynı şekilde anlattım, bu konular üzerine yoğunlaşacağını belirtmiş. Bende bir gülümseme bir sevinç tabi tahmin edeceğiniz üzere.

Şimdi reshade ile başlamışlar ama dediğim gibi başka modlar da yapacaklar anladığım kadarıyla. Mod açıklama sayfasında video da paylaşılmış, baya ekip hâlinde çalışıyorlar. Bunları görmek çok sevindirici.
    Mod linki;

• quote:

Orijinalden alıntı: bulkan

Değerli arkadaşlar, an itibariyle o kadar heyecanlıyım ki anlatamam. Oyunun çıkışındaki hype benzeri birşey var.

Witcher 3 nexus mod topluluğunda ilk kez bir Türk yapımcıya rastladım. Bugün reshade modu paylaşmışlar. Baya da ciddi sayıda ekipleri var. Hani memleketten uzakta ya da gurbette bir tanıdığa, vatandaşa rastlayıp sevinirsiniz ya ben de öyle oldum.

Hemen yorum atarak iyi dileklerimi ve sorularımı ilettim, hızlıca yanıt geldi. Umarım ki çok güzel işler başaracaklar. Beni biliyorsunuz az-çok, witcher ve mod dedin mi bende akan sular durur. Hep animasyon , arayüz ve sing efektleri açısından e3 2014 teki özellikleri istediğimi belirtmişimdir. Yapımcı arkadaşa da aynı şekilde anlattım, bu konular üzerine yoğunlaşacağını belirtmiş. Bende bir gülümseme bir sevinç tabi tahmin edeceğiniz üzere.

Şimdi reshade ile başlamışlar ama dediğim gibi başka modlar da yapacaklar anladığım kadarıyla. Mod açıklama sayfasında video da paylaşılmış, baya ekip hâlinde çalışıyorlar. Bunları görmek çok sevindirici.
    Mod linki;

Usta iyi geceler. Bana şu hd reworked 4.6 nasıl kurulacak bir anlatırmısın? Bir ton mod dosyası indirdim hepsi basitti sadece bunu çözemedim nasıl kuracağız. zip dosyasının içinden bir dünya klasör var :D neyi nere atacaz
    Gamepressure.com
    The Witcher 3: Wild Hunt GAME MOD The Witcher 3 HD Reworked Project v.11.0 - download
    https://www.gamepressure.com/download.asp?ID=62282

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SistemToplayanAdam2017 -- 23 Ağustos 2017; 0:49:9 >

• SistemToplayanAdam2017 S kullanıcısına yanıt
    2 yöntem var.
    Manual kurulum
    Nexus mod manager (NMM) ile indirip kurmak.

NMM yi indirip yükleyin. Nexus hesabınızla giriş yapın. Hesabınız yoksa nexus sitesine üye olun & o hesapla giriş yapın. Oyunun - modların yüklü olduğu yeri gösterin, zaten ilk açılışta sizi yönlendirecek.

Şurada download sekmesinde 4.6 yazan en üsttekine yeşil butona tıklayın (download with manager)

Yeşil butona tıkayınca otomatik olarak NMM uygulamasını açacak zaten. İndirme bitince sağ tıklayıp "install and activate" i seçin. Sizi yönlendirecek. NMM installer ile geliyor içinde.
    Doku kalitesi ultra seçebiliyorsanız normal oyunda, 4k texture enabler ı seçebilirsiniz kurulum esnasında. Benim gibi ekran kartınızda 2gb vram varsa doku kalitesi yüksekten yukarı seçmeyin, moddaki bu özelliği de seçmeyin.

En kilit nokta, E3 Novigrad Walls ı seçmeyin!. Hatalı çünkü, Novigrad'tayken rastgele oyundan atıyor, crash oluyor.

Manual kurulum da şöyle. İndirdiğiniz arşiv dosyasında modun kendisi 00 core klasöründe. modHdReworked...adındaki klasörü oyunun ana dizininde \Mods\ içine atınız. Mods yoksa yeni bir tane oluşturunuz.

Belgelerim\The Witcher 3\ içine atılan bir .settings dosyasını da belirtmiş yapımcı kurulum aşaması olarak. Önce yeni metin belgesi açıyorsunuz. İçine

[modHDReworkedProject]
    Enabled=1
    Priority=0

yazıp farklı kaydet e tıklayın. Dosya Mods.settings , kayıt türü olarak da tüm dosyaları seçip kaydedin.
    Bu şekilde hd reworked project e en yüksek önceliği vermiş olursunuz. Ben daha önce hem modu bu adımı es geçerek de sorunsuz kullandığımı hatırlıyorum.

01 Optional klasöründe de 4K Textures Enabler (Highly recommended) klasörü bulunuyor. 4k çözünürlükteki dokuları aktif edebilmek için. İçinde bin klasörü var. Bunu olduğu gibi oyunun ana dizinine atabilirsiniz. İçinde rendering.ini dosyasının yedeği (backup) mevcut ama siz isterseniz kendi rendering dosyanızı da yedeleyebilirsiniz. Son olarak belirteyim, 4k dokular için ek olarak oyun içinde grafik ayarlarında doku kalitesini ultra seçmeniz gerekiyor.

• quote:

2 yöntem var.
    Manual kurulum
    Nexus mod manager (NMM) ile indirip kurmak.

NMM yi indirip yükleyin. Nexus hesabınızla giriş yapın. Hesabınız yoksa nexus sitesine üye olun & o hesapla giriş yapın. Oyunun - modların yüklü olduğu yeri gösterin, zaten ilk açılışta sizi yönlendirecek.

Şurada download sekmesinde 4.6 yazan en üsttekine yeşil butona tıklayın (download with manager)
    http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1021/?tab=2&navtag=http%3A%2F%2Fwww.nexusmods.com%2Fwitcher3%2Fajax%2Fmodfiles%2F%3Fid%3D1021&pUp=1

Yeşil butona tıkayınca otomatik olarak NMM uygulamasını açacak zaten. İndirme bitince sağ tıklayıp "install and activate" i seçin. Sizi yönlendirecek. NMM installer ile geliyor içinde.
    Doku kalitesi ultra seçebiliyorsanız normal oyunda, 4k texture enabler ı seçebilirsiniz kurulum esnasında. Benim gibi ekran kartınızda 2gb vram varsa doku kalitesi yüksekten yukarı seçmeyin, moddaki bu özelliği de seçmeyin.

En kilit nokta, E3 Novigrad Walls ı seçmeyin!. Hatalı çünkü, Novigrad'tayken rastgele oyundan atıyor, crash oluyor.

Manual kurulum da şöyle. İndirdiğiniz arşiv dosyasında modun kendisi 00 core klasöründe. modHdReworked...adındaki klasörü oyunun ana dizininde \Mods\ içine atınız. Mods yoksa yeni bir tane oluşturunuz.

Belgelerim\The Witcher 3\ içine atılan bir .settings dosyasını da belirtmiş yapımcı kurulum aşaması olarak. Önce yeni metin belgesi açıyorsunuz. İçine

[modHDReworkedProject]
    Enabled=1
    Priority=0

yazıp farklı kaydet e tıklayın. Dosya Mods.settings , kayıt türü olarak da tüm dosyaları seçip kaydedin.
    Bu şekilde hd reworked project e en yüksek önceliği vermiş olursunuz. Ben daha önce hem modu bu adımı es geçerek de sorunsuz kullandığımı hatırlıyorum.

01 Optional klasöründe de 4K Textures Enabler (Highly recommended) klasörü bulunuyor. 4k çözünürlükteki dokuları aktif edebilmek için. İçinde bin klasörü var. Bunu olduğu gibi oyunun ana dizinine atabilirsiniz. İçinde rendering.ini dosyasının yedeği (backup) mevcut ama siz isterseniz kendi rendering dosyanızı da yedeleyebilirsiniz. Son olarak belirteyim, 4k dokular için ek olarak oyun içinde grafik ayarlarında doku kalitesini ultra seçmeniz gerekiyor.

manual olarak kuruyorum, mod manager yok zaten indiremiyorumda bir türlü çözemedim :D

Dediklerini harfiyen yaptım "4K Textures Enabler (Highly recommended)" bu dosyayı senin dediğin yere attım. sadece bunu atınca oyun açılıyor fakat mods klasörüne " modHdReworked." isimli dosyayı atınca. yükleme ekranından sonra oyundan atıyor :S benim oyunumun versiyonu 1.21 ondanmı kaynaklı acaba?

O kadar mod kurdum bir tek immersivecam midir nedir o hata verdi bir de bu hdreworked.

"unification_patch_for_131_and_131goty_game_versions213411" isimli patchide gerekli yerlere attım fakat oyuna tıklayında red engineden immersivecam hatalı gözüküyordu. scrip mengerden düzeltmeye çalıştım onuda beceremedim. bende hem immersive hemde unificationu sildim :D

Kısacası oyun klasörünü çorba ettim galiba :D silip tekrarmı kursam oyunu? tek eksiğim hd reworked şu anda.

Sizin orada çarşı karışmış hocam. :)
    Çok yüksek ihtimal oyun versiyonuyla alakalıdır. Modların güncel sürümlerini yükleyebilmeniz için oyunu da 1.31e güncellemeniz gerekiyor.

Unification patch i de boşuna kurmayın. Zira o scriptler 1.31 non goty ve gog goty olan sürümlerde geçerli. Oyun sürümü 1.21 diyorsunuz o yüzden bunu belirtmek istedim.
    Kurmak istediğiniz modlara da bakın download kısımlarına. Daha eski tarihli , 1.21 e uyumlu olan versiyonları varsa onu yüklersiniz. Bu şekilde olmaz.

Script merger ile ilgili tutorial videoları mevcut youtubeda. Kullanımı bazen çok karışık gelebiliyor ama işi çözünce ne kadar elzem bir uygulama olduğunu anlıyorsunuz.
  • Böyle bir şey buldum, modlarla baya geliştirmişler oyunu ya.

• Çok özledim şu oyunu be. Hikayesi, atmosferi ve en önemlisi müzikleri ile beraber zor bir daha bu tarz başarılı bir oyunun gelmesi
  • quote:

Çok yüksek ihtimal oyun versiyonuyla alakalıdır. Modların güncel sürümlerini yükleyebilmeniz için oyunu da 1.31e güncellemeniz gerekiyor.

Unification patch i de boşuna kurmayın. Zira o scriptler 1.31 non goty ve gog goty olan sürümlerde geçerli. Oyun sürümü 1.21 diyorsunuz o yüzden bunu belirtmek istedim.
    Kurmak istediğiniz modlara da bakın download kısımlarına. Daha eski tarihli , 1.21 e uyumlu olan versiyonları varsa onu yüklersiniz. Bu şekilde olmaz.

Script merger ile ilgili tutorial videoları mevcut youtubeda. Kullanımı bazen çok karışık gelebiliyor ama işi çözünce ne kadar elzem bir uygulama olduğunu anlıyorsunuz.

He valla çorba oldu oyun klasörü. Unifaction patcihede klasöre attıydım, orjinal dosyalarıda saklamadığım için silemiyorumda, en iyisi dediğin gibi 1.31 e güncelleyeyim bakalım olacakmı. olmassa siler tekrar kurarız :D

• quote:

Bu pc işlerinden çok çakmıyorumda bir soru daha yönelteyim. 1.31 e güncellemek için şu linktekilerin hepsini mi indirmem lazım sırayla. Ayrıca 1.30-1.31 isimli linkin açıklamasında türkçe altyazıyla alakalı bir şey diyor. Ben gönüllü yamayla oynamak istiyorum ona bir zararı oluyormu? Benim oyunun sürümü corepack. Dlcler vs. herşey aktif versiyonuda 1.21 olarak gösteriyor. sırayla benim neleri indirmem lazım? Özel mesaj atıyorum fakat sorun var herhalde gitmiyor mesajım sana. konuyuda kirletmek istemiyorum :D
    Gamepressure.com
    The Witcher 3: Wild Hunt GAME PATCH v.1.22 - 1.24 - download
    https://www.gamepressure.com/download.asp?ID=61448

Gamepressure.com
    The Witcher 3: Wild Hunt GAME PATCH v.1.24 - 1.30 - download
    https://www.gamepressure.com/download.asp?ID=61447

Gamepressure.com
    The Witcher 3: Wild Hunt GAME PATCH v.1.30 - 1.31 - download
    https://www.gamepressure.com/download.asp?ID=61911

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SistemToplayanAdam2017 -- 23 Ağustos 2017; 22:21:59 >

• Oyunu bitirdim ama şöyle bir sıkıntı var kaer morhan zırhını oyunu ilk başlarında işledim ve tekrar işlenmiyor,kendi zırhından istiyor nasıl çözebilirim bu durumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Şu sanat eserini lisanslı oynamak varken corepack neden.

Korsan olarak nasıl güncellenir bilmem ama steam ya da gog üzerinden satın almanızı öneririm. En etkili çözüm.
    Goty sürüm olarak sunulanı var hocam onu indirin her şey içinde, güncellenmiş şekilde. Hem boyutu daha küçük, diğerinde bir sürü şey kurmanız lazım.

Benim de tavsiyem oyunu beğenirseniz satın almanız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 955956957958959
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.