Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (961. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
196
Favori
950.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 959960961962963
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cd projekt gerçekten oyuncuları anlayabilen adam akıllı ender firmalardan biri . helal olsun adamlara.
  • CheKD kullanıcısına yanıt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

Helal olsun adamlara ya, izlerken bi duygulandım

Umalım da Geralt şu şarapçılık işinden çabuk sıkılıp,Vesemir hocamızın yerine geçsin ve bizim için yeni Geraltlar yetiştirsin.
  • Ahh 10 yıla özel videoda youtube da yazılan yorumlardan ne kadar özlendiğini göre bilirsiniz Witcher 4 umarım geç kalmaz
  • busterr kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hakkınız ödenmez 😍

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CheKD kullanıcısına yanıt
  • hayatta beklediğim 3 şey
    1. witcher 4
    2. cyberpunk 2077
    3. ahlat ağacı filmi

• busterr kullanıcısına yanıt
    Gerçekten karşımda duruyorlarmış gibi tüylerim diken diken oldu. Witcher 4 yapıyoruz, bağış lazım deseler bir witcher oyunu parası göndermeye hazırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gfycat
    Madman Lugos Goes To The 10th Anniversary Party At Corvo Bianco GIF by BothFawn | Gfycat
    https://gfycat.com/RepulsiveLimitedBarnswallow

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladeGny -- 5 Eylül 2017; 15:13:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

https://gfycat.com/RepulsiveLimitedBarnswallow

Hahaha kim yaptıysa ellerine sağlık

• Acayip duygulandım gerçekten videoyu izleyince,bir daha Witcher gibisi zor gelir oyun dünyasına Yalnız son sahnede Roach'un da gelmesi ve üstteki arkadaşın Madman Lugos gifi de iyi güldürdü
  • Arkadaşlar oyuna ilk başladığımızda bütün diagramların yeri ve görevleri menüye gelirdi. Örnegın kurt okulu ayı okulu vs. Peki New game plus ta bunların yerlerini gösteren görevler açılmıyormu yoksa birşeyimi eksik yaptım?

• quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Arkadaşlar oyuna ilk başladığımızda bütün diagramların yeri ve görevleri menüye gelirdi. Örnegın kurt okulu ayı okulu vs. Peki New game plus ta bunların yerlerini gösteren görevler açılmıyormu yoksa birşeyimi eksik yaptım?

görevleri açman için demircilerden görevlerin haritasını satın alman gerek.

http://witcherhour.com/vendor-locations-that-sell-scavenger-hunt-maps-to-obtain-witcher-set-gear-bear-cat-griffin/ buradan inceleyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

quote:

Arkadaşlar oyuna ilk başladığımızda bütün diagramların yeri ve görevleri menüye gelirdi. Örnegın kurt okulu ayı okulu vs. Peki New game plus ta bunların yerlerini gösteren görevler açılmıyormu yoksa birşeyimi eksik yaptım?

görevleri açman için demircilerden görevlerin haritasını satın alman gerek.

http://witcherhour.com/vendor-locations-that-sell-scavenger-hunt-maps-to-obtain-witcher-set-gear-bear-cat-griffin/ buradan inceleyebilirsin.

Eyv hocam unutmusum sanırım bu olayı, bende dıyorum neden yok diagramların görevleri.

• Oyunun goty versiyonuna sahibim oyunu ilk kurduğumda türkçe altyazı vardı ancak kaldırıp tekrar kurduğumda hiçbir yerde türkçe görünmüyor böyle bir durumla karşılaşan var mı? Kurulumda da herhangi bir yerde dil paketi ile ilgili bir seçenek sunulduğunu hatırlamıyorum.

• TakeNoPrisoner kullanıcısına yanıt
    Forumdaki gönüllü çeviriyi tavsiye ederim

• İlginize teşekkürler sorunu çözdüm. Gogun launcheri ile siteden download gerekiyormuş.

• Arkadaşlar new game plus ta simya formulu neden satmıyor satıcılar? Hayır game plusa geçince toksititem standart hale düştü ama hiçbir satıcıda simya formulu yok? Eger formul olursa her formüll için artacak yetenek vardı.

• quote:

Arkadaşlar new game plus ta simya formulu neden satmıyor satıcılar? Hayır game plusa geçince toksititem standart hale düştü ama hiçbir satıcıda simya formulu yok? Eger formul olursa her formüll için artacak yetenek vardı.

Güncel güncel hayrına bir yardım hayrına

• 
Sayfa: önceki 959960961962963
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.