Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (960. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
196
Favori
950.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 958959960961962
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mtnmr

quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

yani witcher serisi efsane bir yapım cd projekt'in ellerine sağlık yani böyle bir şahaseri yaptıkları için, normalde eski zamanlarda geçen böyle kılıçlı kalkanlı büyülü oyunlardan nefret eden birisi olmama rağmen ben bile witcher hayranı oldum bunda muhteşem kurgulanmış hikaye, süperötesi grafikler, oyunun fiyatının çok ama çok uygun olması(ilk çıktığı zamanda bile kutulu versiyon 60 tl idi) ve bir şekilde tr desteği sağlanmasının payı büyük(gerçi son oyununun resmi çevirisi çok ama çok berbat allahtan forumdaki arkadaşların bağımsız çalışması var)

yani tek eksi yanı sağlam bir sistem gerektirmesi. biraz daha optimize olsa çok daha fazla oyuncuya erişim sağlayabilirdi. bu başyapıtı adam akıllı oynamak için 3 ekran kartı değiştirdim GTX 650 Ti'den GTX 950'ye geçtim ardından RX 470 şimdide GTX 1060 kullanıyorum, sırf ULTRA ayarlarda oynayabileyim diye bu başyapıt ultra ayarlarda oynanmayı hak ediyor.

bence alın kaçmaz steam kütüphanenizde dursun ilerleyen zamanlarda sistem upgrade ederseniz bu başyapıtı oynamış olursunuz. onun dışında ekran kartınız ne bilmiyorum ama oyunu low ayarlarda oynamaya çalışmayın çünkü oyunun en önemli olayı 1 hikaye 2 görsellik, görsellik kötü olursa oyundan gram zevk alamazsınız GTX 650 Ti Boost ile bu deneyimi az da olsa yaşadım.

Sistem gereksinimlerine baktım ve low grafiklerde anca oynayabilirim. O yüzden sanırım almayacağım. İyi bir bilgisayar yapmam uzun süre alabilir zaten. Belki witcher 2 alırım onun yerine.

Witcher 2 eş değer sistem gereksinimi istiyor neredeyse W3 ile. Aşırı optimize özürlü. GTA V high oynadığım bilgisayarda mediumda kasıyor düşün artık.

Hobaa. Oyun da oynayamayacağız artık desene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mtnmr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

yani witcher serisi efsane bir yapım cd projekt'in ellerine sağlık yani böyle bir şahaseri yaptıkları için, normalde eski zamanlarda geçen böyle kılıçlı kalkanlı büyülü oyunlardan nefret eden birisi olmama rağmen ben bile witcher hayranı oldum bunda muhteşem kurgulanmış hikaye, süperötesi grafikler, oyunun fiyatının çok ama çok uygun olması(ilk çıktığı zamanda bile kutulu versiyon 60 tl idi) ve bir şekilde tr desteği sağlanmasının payı büyük(gerçi son oyununun resmi çevirisi çok ama çok berbat allahtan forumdaki arkadaşların bağımsız çalışması var)

yani tek eksi yanı sağlam bir sistem gerektirmesi. biraz daha optimize olsa çok daha fazla oyuncuya erişim sağlayabilirdi. bu başyapıtı adam akıllı oynamak için 3 ekran kartı değiştirdim GTX 650 Ti'den GTX 950'ye geçtim ardından RX 470 şimdide GTX 1060 kullanıyorum, sırf ULTRA ayarlarda oynayabileyim diye bu başyapıt ultra ayarlarda oynanmayı hak ediyor.

bence alın kaçmaz steam kütüphanenizde dursun ilerleyen zamanlarda sistem upgrade ederseniz bu başyapıtı oynamış olursunuz. onun dışında ekran kartınız ne bilmiyorum ama oyunu low ayarlarda oynamaya çalışmayın çünkü oyunun en önemli olayı 1 hikaye 2 görsellik, görsellik kötü olursa oyundan gram zevk alamazsınız GTX 650 Ti Boost ile bu deneyimi az da olsa yaşadım.

Sistem gereksinimlerine baktım ve low grafiklerde anca oynayabilirim. O yüzden sanırım almayacağım. İyi bir bilgisayar yapmam uzun süre alabilir zaten. Belki witcher 2 alırım onun yerine.

Witcher 2 eş değer sistem gereksinimi istiyor neredeyse W3 ile. Aşırı optimize özürlü. GTA V high oynadığım bilgisayarda mediumda kasıyor düşün artık.

Hobaa. Oyun da oynayamayacağız artık desene.

• bladeGny kullanıcısına yanıt
    Yanlis hatirlamiyorsam 89 levelda basladim ng+ a. 52 leveldan baslatti
  • quote:

Orijinalden alıntı: NamelessWonder

Yanlis hatirlamiyorsam 89 levelda basladim ng+ a. 52 leveldan baslatti

bende olmadı hocam. mecbur 52lv lik save indirdim.
  • ben oyunu korsan oynuyordum şimdi orijinal aldım, eski korsan oyunu doğrulatıp direk başlayabilir miyim? çünkü game of the year versiyonunu indrmiştim sorunsuzdu, tek alma amacım destek olmaktı.korsanı doğrulatamasam bile en azından saveleri sorunsuz atabilir miyim? yardımcı olacak var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

70lv civarında ng+ a başlayan oldu mu?

Oyunun orjinal haliyle 70 level bitirmek imkansız bence (52 de)bahsettiğim DLC ler hariç. Mod falan kurulu olması lazım. Ben oyunu bitirdiğimde 35 miydi 40 mıydı neydi levelim Skellige de denizde gitmediğim baya soru işaretleri vardı ama onlarda zaten fazla level atlattırmıyor. Hem 70 levele ne gerek var ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SZR_CLN -- 1 Eylül 2017; 4:34:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SZR_CLN

quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

70lv civarında ng+ a başlayan oldu mu?

Oyunun orjinal haliyle 70 level bitirmek imkansız bence (52 de)bahsettiğim DLC ler hariç. Mod falan kurulu olması lazım. Ben oyunu bitirdiğimde 35 miydi 40 mıydı neydi levelim Skellige de denizde gitmediğim baya soru işaretleri vardı ama onlarda zaten fazla level atlattırmıyor. Hem 70 levele ne gerek var ki

52 veya o civarlarda ng+ başlandığı zaman itemlerin seviyeleride yüksek oluyor.
    Örnek olarak diyelim imkansız ama 100 seviyede ng+ başladığın zaman daha ilk bölümden aldığın tüm eşyaların seviyesi 100 olur, haliyle kılıçların hasarı ve zırhların korumasıda seviyesine göre artar.

• Beyler bu avallach olayını anlatacak varmi ikinci kez bitirdim bunun niyetini anlayamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 1 Eylül 2017; 8:37:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu ana kadar witcher 3'e yapılmış en iyi görsel modlardan olan wiedzmin lighting mod için yapımcıdan kötü haber geldi bundan sonra en azından bir süre için güncelleme çıkmayacakmış bilgisayarını satması gerekiyormuş ve başka işleri falan varmış falan filan nexus'daki mod sayfasına not eklemiş

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 1 Eylül 2017; 21:30:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JaReD22

Beyler bu avallach olayını anlatacak varmi ikinci kez bitirdim bunun niyetini anlayamadim

Kadim kanın ak ayazı yok edeceğini bilen birisi onun için Ciri'ye yardım ediyor. İyi niyetli yani.
  • Oyun içinden çekmiş olduğum bir kaç görüntüyü sizinle paylaşmak istedim. Umarım beğenirsiniz :) (21:9 formatında)

• jedi39 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akılalmaz bir performans. Kadın vokaller çok iyi.

"Silver for Monsters" parçasında aaaaaaaaaaaaaaaa diye bağıran ablamızı da görmüş oluyoruz burada.

• Witcher 3'ü oynadıktan sonra diğer oyunlar gerçekten oyun gibi kalıyor. Apayrı bir şey.
  • Arkadaşlar bende yeni başladım da şu karakter geliştirme ve simya menüsü falan çok karışık geldi oyun öğretiyor mu benim kendim mi anlamam lazım?

• 10.yılın anısına çok hoş bir video hazırlamışlar.Geralt abimizin elini öpmeye gitmişler hep beraber.
  • 2. oyunu 5 defa, 3. oyunu ise 4 defa bitirdim. İlk oyunu sadece 2 kere oynayabildim...

Okuduğu, izlediği, oynadığı bir şeyi katti suret ile tekrar açıp zaman kaybetmeyen birisiyim. Belki bazen anı tazelemek için, bir göz atarım o kadar.

Ama baştan sona, noktası virgülüne, bu dünyadan koparak her defasında bu kadar zevk aldığım -nadir değil- "tek" oyun !

17-18 yıldır oyun oynuyorum... Düşünün artık.

10. yıl dönümü için yapılan video bile tek başına beni duygulandırmaya yetti, gözüm doldu.

O kadar çok anı var ki şu oyunla ilgili, o kadar çok ki bazen korkuyorum.

Bu oyunun benim dünyama verdiği tek ama tek bir zarar var. ÇOOOK ama çok büyük bir zarar. Oyun beğenemiyorum, evet; Witcher serisinden sonra olmuyor. Bildiğin oyunlar basit birer mesh texture yığınından ibaret geliyor.

Bu kadar yoğun bu kadar atmosferinin içine girebildiğim kanıksadığım başka bir yapımın gelip gelmeyeceği sorusu bile beni korkutmaya, oyun dünyasından soğutmaya yetiyor.

Umarım RED ekibinin bir sonraki projesi çok bekletmez, iyi forumlar, sağlıcakla kalın.

• CheKD kullanıcısına yanıt
    Helal olsun adamlara ya, izlerken bi duygulandım
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Ahh ulan duygulandım be

• W3'e dair yeni bir içerik görünce W3TR ekibi olarak dayanamadık ve bunu da çevirelim dedik, özlemişiz 10. Yıl dönümü videosunu aşağıdan Türkçe alt yazılı izleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 4 Eylül 2017; 3:10:41 >

• 
Sayfa: önceki 958959960961962
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.