Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (739. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
196
Favori
950.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 737738739740741
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Payne7

Arkadaşlar Blood and Wine'a başladım, envanterde bir şey dikkatimi çekti. Ana oyunu bitirdiğimde tüm yağlarım yüksek kalitedeydi, fakat şimdi dört tanesi geliştirilmişe düşmüş. Simyadan baktığımda yüksek kaliteye de çevrilmiyor, yağ kısmı yok artık zaten. Ben şimdi bu yağların yüksek kalite formüllerini nerede bulabilirim, birkaç simyacıya falan baktım ama bulamadım. Bilgisi olan var mı acaba? :S

Arkadaşlar bilen yok mu acaba? Novigrad, Velen, Toussaint'daki aktarların hepsine baktım, Skellige'ye bakmadan cevap gelir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

A letter from "a"

Arkadaşlar bu kitapçı da ki görevde bize mektup yazmış kişi kim oluyor? Bazıları alvin demiş?

Witcher 1 oynamayacaksan oku.

W1 de oyunun başında alvin adında sarışın bir çocuğu kurtarıyoruz. Bu çocukta aynı ciri gibi boyutlar arası yolculuk yapabiliyor. Özel birisi diye yanımızda gezdiriyoruz sürekli. Geralt bunu yaparken tabi Kaer Morheni basan Salamandra çetesininde peşinde. Gel zaman git zaman salamandraları hakladıktan sonra bu çetenin arkasında Yanan Gül Tarikatının başındaki Jacques D Aldenberg in olduğunu öğreniyoruz. Bu sırada trissin alvine yanlış biryerlere ışınlanmasın diye verdiği kolyeyi çıkartıyor alvin ve ortadan kayboluyor. Geralt Jacques ile hesaplaşmaya gittiğinde Jacques geraltı geleceğimiz dediği bir yere ışınlıyor ve Geralt'a ithlinne kehanetindeki beyaz ayazı gösteriyor. Adamla kapışıyoruz falan öldürüyoruz adamı öldürdükten sonra üzerinden alvinin kolyesi çıkıyor. Yani Alvin=Jacques. Bizede mesajı muhtemelen w1 den önceki zaman dilimlerinde bıraktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeschyli -- 19 Temmuz 2016; 12:23:15 >

• teşekküler...

Arkadaşlar haritada ki bütün sarı ünlem işaretlerini gösteren resim gibi bir şey yok mu acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 19 Temmuz 2016; 12:31:44 >

• Ulan arkadaş ya 130 saat süren ilk oyunumu olabilecek en kötü sonla bitirince(Ciri ve Geralt ikisi de öldü) nasıl koydu anlatamam,ağlamaklı oldum.Aşk hayatında da istediğimiz gibi gitmedi işler. hem Triss hem Yennefer e yazınca ikisinden de olduk.En kısa zamanda ikinci oyuna başlıyorum. Nasıl bu kadar harika olabilir bir oyun yav
  • expansion pass kinguin de 57 lira. almak isteyen arkadaşlar varsa önden buyursun. steam de indirime girmemişti ve şuan 79 lira.
  • ungalath kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_118321785//tm.htm#118321785

bu linkteki satıcı tüm steam oyunlarını %40 indirimle satıyor. expansion pass 48 liraya geliyor gift olarak gönderiyor.
  • arkadaşlar oyunu ng+ olarak başladıgımızda sanırım kayıtları taşıyabiliyoruz peki sizce ng+ en baştanmı başlamalı yoksa yoksa oyunu bitirdigim yerden dlc lere devam mı ediyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_dky

arkadaşlar oyunu ng+ olarak başladıgımızda sanırım kayıtları taşıyabiliyoruz peki sizce ng+ en baştanmı başlamalı yoksa yoksa oyunu bitirdigim yerden dlc lere devam mı ediyim ?

Aynı soruyu ben de soracaktım.Ana oyunu yeni bitirdim dlc leri de yeni yükledim.nasıl devam etmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Praétorian

quote:

arkadaşlar oyunu ng+ olarak başladıgımızda sanırım kayıtları taşıyabiliyoruz peki sizce ng+ en baştanmı başlamalı yoksa yoksa oyunu bitirdigim yerden dlc lere devam mı ediyim ?

Aynı soruyu ben de soracaktım.Ana oyunu yeni bitirdim dlc leri de yeni yükledim.nasıl devam etmek lazım

bir arkadaş cevap verir sanırım ayrıca eger ng+ moda başlarsak dlc lerden devam edebiliyormuyuz yoksa oyunu en baştan mı oynamamı zlazım
  • Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Bu gerçekten önemli.O görevleri zamanında yapıp expini tam almak lazım.Haritanın kuytu köşelerinde oluyor bazıları ve çoğunu bitirdiğimde zaten levelim yüksekti 1 exp verdi çoğu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omer_dky O kullanıcısına yanıt
    Ana hikaye ile ilgili olmadığından isterseniz DLC'leri önce de, oyunla birlikte de ya da oyun bittiğinde de oynayabilirsiniz. Ama oyun bittikten sonra hikaye örgüsü olarak daha iyi ilerliyor, bence. NG+ olarak ana oyunu bitirdiğinizde de DLC'lere başlayabiliyorsunuz, o zaman 100 levele kadar çıkabilirsiniz, isterseniz DLC'leri tek tek de oynayabiliyorsunuz, size kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Payne7 -- 19 Temmuz 2016; 21:52:08 >
  • quote:

Hocam New Game Plus nedir nereden okuyabilirim?

• bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    Eşyaların, levelin ve skill ağacın aynı kalıyor. Düşmanlarında daha güçlü oluyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmre129 -- 19 Temmuz 2016; 22:25:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Payne7

Ana hikaye ile ilgili olmadığından isterseniz DLC'leri önce de, oyunla birlikte de ya da oyun bittiğinde de oynayabilirsiniz. Ama oyun bittikten sonra hikaye örgüsü olarak daha iyi ilerliyor, bence. NG+ olarak ana oyunu bitirdiğinizde de DLC'lere başlayabiliyorsunuz, o zaman 100 levele kadar çıkabilirsiniz, isterseniz DLC'leri tek tek de oynayabiliyorsunuz, size kalmış.

ng+ olarak yeni oyuna başlasam eski oyunun save dosyaları kalıyor mu acaba ?
  • NG+ Aynı oyunu daha yüksek seviyeli görevler ve düşmanlara karşı tekrar oynamaktır, seviyeniz eşyalarınız vs. aynı şekilde sizde kalır.
    DLC`lere istediğiniz gibi başlayabilirsiniz, Belli bir ana görevi geçtikten sonra otomatikman açılır DLC görevleri, fakat seviyeleri üstün olur (önce ana senaryoyu sonra eklenti paketlerine başlamanızı tavsiye ederim)
    NG+ da direk eklenti paketlerine başlamak imkansızdır, seviyesi çok yüksek olur (NG+ HoS ve BaW önerilen seviye 80 üstüdür)
    O yüzden NG+ ana görevleri bitirip başlamanız gerekmekte yada seviyeniz yettiği zaman.
    Eğer seviyenizin yüksek olmasını istiyorsanız (100 lwl) o zaman normal oyundaki tüm yan görev ve DLC görevlerini geciktirmeden aynı seviyedeyken yapmalısınız, sonra NG+ başlayıp aynı şekilde bütün görevleri tekrar yapmalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BooMANx -- 19 Temmuz 2016; 22:45:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BooMANx

NG+ Aynı oyunu daha yüksek seviyeli görevler ve düşmanlara karşı tekrar oynamaktır, seviyeniz eşyalarınız vs. aynı şekilde sizde kalır.
    DLC`lere istediğiniz gibi başlayabilirsiniz, Belli bir ana görevi geçtikten sonra otomatikman açılır DLC görevleri, fakat seviyeleri üstün olur (önce ana senaryoyu sonra eklenti paketlerine başlamanızı tavsiye ederim)
    NG+ da direk eklenti paketlerine başlamak imkansızdır, seviyesi çok yüksek olur (NG+ HoS ve BaW önerilen seviye 80 üstüdür)
    O yüzden NG+ ana görevleri bitirip başlamanız gerekmekte yada seviyeniz yettiği zaman.
    Eğer seviyenizin yüksek olmasını istiyorsanız (100 lwl) o zaman normal oyundaki tüm yan görev ve DLC görevlerini geciktirmeden aynı seviyedeyken yapmalısınız, sonra NG+ başlayıp aynı şekilde bütün görevleri tekrar yapmalısınız.

çok güzel açıklamıssın boomanx çok teşekür ederim ayrıca diger yanıt veren arkadaşlarada tesekür ederim en iyisi oyunu ng+ olarak en baştan oynamak hem seneryoyu degiştirmiş oluruz :D daha sonrada dlc lere devam ederiz

• Düşmanları hep seviyene göre tutma olayı iyi güzel hoş ama fareler de senin levelinde olunca 2 saniye içinde ölüyorsun :) bunu ayarlamayı unutmuşlar herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 19 Temmuz 2016; 23:56:06 >
  • BooMANx kullanıcısına yanıt
    hocam triss ile aşna fişne yapmak da etkiliyor mu oyunun sonunu
  • bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    İlişkiler oyunun asıl sonlarını (3 son var) etkilemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BooMANx -- 20 Temmuz 2016; 0:01:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BooMANx

İlişkiler oyunun asıl sonlarını (3 son var) etkilemiyor.

hocam şu kral varya roche ile plan yaptıgımız onu kabul edıp etmemek etlıkıyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursalıtimsah -- 20 Temmuz 2016; 0:20:52 >
  • 
Sayfa: önceki 737738739740741
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.