Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (738. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
196
Favori
950.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 736737738739740
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

A letter from "a"

Arkadaşlar bu kitapçı da ki görevde bize mektup yazmış kişi kim oluyor? Bazıları alvin demiş?

witcher 1'den bi teorinin ispatıymış o mektup. ama ben witcher 2den başladım oynamaya bilmiyorum witcher 1i :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spawn42 kullanıcısına yanıt
    Yaşlı kadında bulunan teçhizatlar başka bir yerden bulunamıyor maalesef.
  • oyunun ana görevlerini dün bitirdim. pek fazla yan görev yapmadan 62 saat sürmüş ana görevleri bitirmek.

şimdi ben heart of stone ve blood and wine dlclerini alsam, direkt olarak 34 level olan eski karakterim ile devam edeliyor muyum? dlclerdeki görevler levelime göre az mı olur?

bi diğer sorum da new game plus ile başlayablir miyim dlclere? yoksa dlcleri de bitirmem mi lazım önce?

edit: sorularımın cevapları önceki sayfalarda verilmiş aceleyle okumadan yazmıştım kusuruma bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nty35 -- 18 Temmuz 2016; 13:16:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneMoreChance

quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

quote:

Arkadaslar pilipa eilartı ararken bulduğum taşı tarihe verdim acaba krala versem ne olacaktı bilen söyleyebilir mi nasıl etkileyecek bu karar görev kaçırdım mı.

Bilen soylebılır mı

Redenya'nın en çok arananı görevinden bahsediyorsanız etkilemiyor bir şeyi hocam.

Hocam siz bilen biri gıbısınız size bir şey dahı sorayım.

1- Envanterde zayıf triglav rün taşı var bunları satayım mı geliştirip güçlü rün taşı yapabiliyor muyum?

2- Okları nereye satabılırim?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar pilipa eilartı ararken bulduğum taşı tarihe verdim acaba krala versem ne olacaktı bilen söyleyebilir mi nasıl etkileyecek bu karar görev kaçırdım mı.

Bilen soylebılır mı

Redenya'nın en çok arananı görevinden bahsediyorsanız etkilemiyor bir şeyi hocam.

1- Envanterde zayıf triglav rün taşı var bunları satayım mı geliştirip güçlü rün taşı yapabiliyor muyum?

Bildiğim kadarıyla diagramını bulduğunuz büyük runeları geliştirebiliyorsunuz. İlaveten hearts of stone'da runecu bi adam daha çıkıyor kılıcınıza falan runewright işlemi yapabiliyorsunuz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bilen soylebılır mı

Bildiğim kadarıyla diagramını bulduğunuz büyük runeları geliştirebiliyorsunuz. İlaveten hearts of stone'da runecu bi adam daha çıkıyor kılıcınıza falan runewright işlemi yapabiliyorsunuz

Okları nereye satablrm

• The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

Kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Witcher_Serisi_20_Milyonun_Uzerinde_Satmayi_Basarmis-84270.htm

Kaynak 2 :http://www.merlininkazani.com/The_Witcher_3_Wild_Huntin_t_oplam_satis_rakamlari_aciklandi-oyun_haber-89619p1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 18 Temmuz 2016; 14:14:27 >

• Arkadaşlar Blood and Wine'a başladım, envanterde bir şey dikkatimi çekti. Ana oyunu bitirdiğimde tüm yağlarım yüksek kalitedeydi, fakat şimdi dört tanesi geliştirilmişe düşmüş. Simyadan baktığımda yüksek kaliteye de çevrilmiyor, yağ kısmı yok artık zaten. Ben şimdi bu yağların yüksek kalite formüllerini nerede bulabilirim, birkaç simyacıya falan baktım ama bulamadım. Bilgisi olan var mı acaba? :S
  • Arkadaşlar internetten de baktım, net bir cevap bulamadım. Okları aatabileceğimiz bir tüccar var mı?

• bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    Dostum benim bildiğim kadarıyla okları satamıyoruz, fazlaysa ancak atabiliyorsun o kadar, maalesef.
    Okları satmak sana pek bir şey kazandırmaz, ya kullan, yada sandığa koy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BooMANx

Okları satmak sana pek bir şey kazandırmaz, ya kullan, yada sandığa koy.

yok hocam baya para ediyorlar
    okları ben de satmayı beceremedim. satılamıyor sanırım. ama işleme bileşenlerine dönüştürülebiliyor ve çoğundan çok özel parçalar çıkıyor. söyleyeyim.
  • Evet bir seriyi daha bitirdik. Resmen boşlukta hissediyorum kendimi

Kraliçeyi ve kız kardeşini öpüştürüp barıştırdık. Sonrasında eve geldim Ciri'yi beklerken karşıma Yennefer çıktı
    Hanım ağa gibi serildi kaldı gitmiyorda
    Meğerse Wild Hunt'ta Ciri'yi kurtarmak yetmiyormuş. Yennefer ile temas etmeyeceksiniz diyor
    Neyse ki Wild Hunt'ta yaptığım hataları BaW'da yapmadan tek seferde iyi şekilde sonlandırdım. Totalde 126 saat oynamışım.
    Bu oyuna verdiğim paranın her kuruşu helal olsun! Sonuna kadar hakkını veriyor. Yayında ve yapımda emeği geçen tüm Türkçe yama ekibine teşekkürler, böyle güzel bir hikayeyi bizlerle buluşturdukları için.

• arkadaşlar windows 10 kullanıyorum steamdan the witcher 3 ü indirdim ama oyun açılmıyor steamda çalışıyor gözüküyo ama ekranda bişey yok lütfen yardımcı olun
  • arkadaşlar az önce oyunun ana konusunu bitirdim ciri witcher yaptım :D oyunu season pass aldığım için bende suan dlcler yuklu oyunun ana konusunu bitirdim suan görev kısmında iki adet görev var dlc lere ayit bu dlc leri oynamak için bu görvlere mi devam etmeliyim ?
  • omer_dky O kullanıcısına yanıt
    HoS Görevleri mavi renkte gösterilir yani dlc lere o görevleri takip ederek başlayabilirsin.
    BaW İse kırmızı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BooMANx

HoS Görevleri mavi renkte gösterilir yani dlc lere o görevleri takip ederek başlayabilirsin.
    BaW İse kırmızı.

teşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hangman23

okları ben de satmayı beceremedim. satılamıyor sanırım. ama işleme bileşenlerine dönüştürülebiliyor ve çoğundan çok özel parçalar çıkıyor. söyleyeyim.

Hocam ben geçen yaz başladım satılıyordu ingilizce oynarken. O zaman 0 güncelleme oynuyordum.

• BooMANx kullanıcısına yanıt
    Yaşlı kadınıda bulamadığıma göre hileye başvuracam demek ki, oyun bitti HoS da bitti vakit geçireyim biraz. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 736737738739740
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.